Cl

Cl

Son dakika CL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cl gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 cl haberi bulunmuştur. Tüm cl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın'da yangına müdahale eden uçak suya sert iniş yaptı
Aydın'da yangına müdahale eden uçak suya sert iniş yaptıAydın'da çıkan orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'nden su aldığı sırada burun kısmı suya battı. Kazayla ilgili son dakika açıklamaları peş peşe yapıldı.
14.06.2024Gündem
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programıTV8,5 bu akşam Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatıyor. Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçlarının bazıları da şifresiz olarak ekrana geliyor. 20 Şubat TV8,5 yayın akışında maç var mı? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleriMisli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
8.11.2023İddaa
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaçıncı sırada? UEFA CL A Grubu puan durumu
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaçıncı sırada? UEFA CL A Grubu puan durumuŞampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu yakından takip ediliyor. Galatasaray'ın Manchester United maçı öncesi kaç puanda olduğu futbolseverlerin merak konusu oldu. Yarın akşam İngiliz devi United ile yapacağı karşılaşmaya tam kadro çıkacak olan sarı kırmızılılar ilk maçta Kopenhag ile berabere kalmış ve 1 puan almıştı. Peki Galatasaray kaç puanı var, kaçıncı sırada? İşte detaylar...
2.10.2023Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
20.09.2023İddaa
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştüYunanistan'da devam eden orman yangınlarına müdahale eden bir söndürme uçağı alevlerin üzerine suyu bıraktıktan sonra düştü.
25.07.2023Gündem
Yerli ve milli hibrit ayçiçeğinde ilk hasat!
Yerli ve milli hibrit ayçiçeğinde ilk hasat!Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, biçerdövere bindi, Ar-Ge’si ve deneme üretimleri tamamen yerli ve milli imkanlarla gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumlarını hasat etti.
17.09.2022Ekonomi
THK'nın 2 uçağı, Bodrum'da yangınlara karşı test uçuşu yaptı
THK'nın 2 uçağı, Bodrum'da yangınlara karşı test uçuşu yaptıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, orman yangınlarına karşı Türk Hava Kurumu'na (THK) ait 2 uçak test uçuşu yaptı.
7.07.2022Gündem
THK Kayyum Heyeti Başkanı: 4 uçağımız orman yangınlarıyla mücadele edecek
THK Kayyum Heyeti Başkanı: 4 uçağımız orman yangınlarıyla mücadele edecekTürk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya, orman yangınlarıyla mücadelede kullanılmak üzere Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından bakımları yapılan uçaklarla ilgili, "3 tanesinin test uçuşlarına başladık, 1 tanesinin de işlemlerine başlayacağız. 4 uçağımız bu sezon orman yangınlarıyla mücadele edebilecek" dedi.
20.06.2022Gündem
Tütün ÖTV oranı! Sarmalık kıyılmış tütünde ÖTV oranı ne kadar oldu, kıyılmış tütün fiyatları artacak mı?
Tütün ÖTV oranı! Sarmalık kıyılmış tütünde ÖTV oranı ne kadar oldu, kıyılmış tütün fiyatları artacak mı?Tütün ÖTV oranı arttı. Sarmalık kıyılmış tütünde geçerli ÖTV oranı yüzde 40'tan yüzde 55'e çıkarıldı. Fermente şarapta uygulanan asgari maktu ÖTV tutarlarında da değişikliğe gidildi. Bu değişiklikle 250 cl bandında bir ürün için 4.2 liralık bir fiyat artışı bekleniyor.
19.04.2022Ekonomi
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi!
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi!Sigaradan ve alkolden alınan Özel Tüketim Vergisi'ne yüzde 47 zam yapıldı. Zam sonrası Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz. Firmaların ürün vermemesi telefonları açmamaları sebebiyle muhatap bulunamadığından zincir marketlerin otomatik yüzde 40 zam yapmaları bizlerin ticaretini sekte vurmuştur" açıklamalarında bulunurken, tedarik sonucuna dikkat çekti. Son dakika gelişmelerinin ardından 2022 alkol fiyatları ve alkol ÖTV zammı sorgulandı, Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, zam fiyatlara yansıdı mı? alkole zam geldi mi? sorularına yanıt arandı. İşte 2022 alkol fiyat listesi…
4.01.2022Ekonomi
Rusya, ABD ve Fransa üçgeninde tehlikeli temas!
Rusya, ABD ve Fransa üçgeninde tehlikeli temas!Son dakika haberi... Ukrayna gerilimi ABD ve Rusya’yı karşı karşıya getirirken, tehlikeli bir gelişme daha yaşandı. Rusya Savunma Bakanlığı, 9 Aralık’ta Rusya sınırlarına yaklaşan Fransız ve ABD savaş uçaklarının, yakın takibe alındığını ve sınırdan uzaklaştırıldığını duyurdu.
11.12.2021Dünya
Rus savaş uçaklarından Fransız savaş uçaklarına yakın takip
Rus savaş uçaklarından Fransız savaş uçaklarına yakın takipRusya Savunma Bakanlığı, 9 Aralık’ta Rusya sınırlarına yaklaşan Fransız ve ABD savaş uçaklarının, Rus savaş uçakları tarafından yakın takibe alındığını ve Rus sınırından uzaklaştırıldığını duyurdu.
10.12.2021Dünya
Karadeniz üzerindeki kapışma dünyayı dehşete düşürdü! Tarihte bir ilk: 300'den fazla general toplanıyor...
Karadeniz üzerindeki kapışma dünyayı dehşete düşürdü! Tarihte bir ilk: 300'den fazla general toplanıyor...Ukrayna sınırına binlerce asker yığan Rusya'da tüm üst düzey askeri komutanın toplanacağı ve tarihinde ilk kez gerçekleşecek devasa büyüklükte bir seferberlik görüşmesi yapılacağı yönündeki haberler, gündemde bomba etkisi yarattı. İngiliz Financial Times gazetesi de ABD'nin rutininin dışına çıkarak Avrupa ile elindeki istihbaratı paylaştığını ve NATO ülkelerinin ciddi anlamda karar değiştirdiğini yazdı. Karadeniz üzerinde Rus jetlerinin ABD uçaklarını kovaladığı sırada içerisinde 142 yolcusu bulunan bir Airbus A330 belirdi. 20 metre kala rotasısını değiştiren yolcu uçağı, 500 metre irtifa kaybetmek zorunda kaldı.
6.12.2021Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Tüm hesaplar denetlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Tüm hesaplar denetlendiDevlet Denetleme Kurulu (DDK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine Türk Hava Kurumu (THK) Derneği Genel Başkanlığı, THK Gökçen İktisadi İşletmesi ve şubeler ile THK Havacılık Vakfı şirketlerinin 2009-2019 dönemine ilişkin tüm iş ve işlemleri ile hesaplarını denetledi.
14.09.2021Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan THK'ya ilişkin iddialara yalanlama
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan THK'ya ilişkin iddialara yalanlamaTarım ve Orman Bakanlığı, özellikle ulusal ve sosyal medyada Türk Hava Kurumu (THK) hakkında yapılan iddialara açıklık getirerek, kurumun ihalelerden dışlandığı gibi bilgilerin kasıtlı olarak yayıldığını ve bu paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
1.08.2021Siyaset
Bakanlıktan 'THK uçakları' açıklaması
Bakanlıktan 'THK uçakları' açıklamasıTarım ve Orman Bakanlığı'nca kamuoyunda tartışılan Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarıyla ilgili, "Kamuoyunda tartışılan uçaklar, THK'ya ait CL-215 tipi eski teknolojiye sahip uçaklardır. Bu eski tip, piston motorlu uçakların kullanmış olduğu yakıttan dolayı sıklıkla ikmal sorunları ile karşılaşılmaktadır. Bu uçaklar yangınlarda etkili ve verimli olarak çalıştırılamadığından yangınlara müdahalede zafiyet oluşturmaktadır" açıklaması yapıldı.
31.07.2021Siyaset
Türkiye’nin yangın söndürme uçakları kaç tane? Türkiye’de kaç tane yangın söndürme uçağı var?
Türkiye’nin yangın söndürme uçakları kaç tane? Türkiye’de kaç tane yangın söndürme uçağı var?Kaç adet yangın söndürme uçağı var? Türkiye'nin güney hattı yangınlarla mücadele ediyor. Orman yangınlarıyla özellikle Manavgat’ta birçok yer küle döndü. Tarım Bakanı Bekir Pakedemirli Türkiye’de 13 ilde yangın çıktığını açıklamasının ardından yangın söndürme uçakları yeniden gündeme geldi. Peki, Türkiye’nin yangın söndürme uçakları kaç tane?
30.07.2021Gündem
Alkol ve sigaraya zam!
Alkol ve sigaraya zam!Gelir İdaresi Başkanlığı sigara ve alkolün ÖTV'sinde 6 ayda bir yapılan otomatik artışı gerçekleştirdi. Yapılan düzenleme ile biranın vergisi 38 kuruş, sigaranın vergisi 1,1 lira ve rakının vergisi 7 lira arttı. 1 paket sigara fiyatı en az 13.6 liradan 14.5 liraya çıktı. Sigarada 14.5 liranın 12,46 lirası vergi olacak. Vergi oranı yüzde 84'ten yüzde 86'ya çıkacak. 70'lik rakının fiyatı KDV ile birlikte 163 liradan 170 liraya çıkacak. Votka, Cin, Viski ve diğer yüksek derece alkollü içkilerde de vergi 7 lira artacak.
4.07.2020Ekonomi
72 TL’lik lahmacuna vergi denetimi
72 TL’lik lahmacuna vergi denetimiMaliye ekipleri turizm bölgelerindeki işletmeleri mercek altına aldı. Bilgisayarla tedarikçilere verilen siparişleri inceleyen ekipler stokla satışı karşılaştırıyor. Yüksek fiyattan az ürün sattığını beyan eden firmalara stokta tutulması gereken malların akıbeti soruluyor. Stoklarını fiili olarak gösteremeyen, satışını gizleyen firmalar düzeltme beyannamesi vermek, cezasıyla vergilerini ödemek zorunda kalıyor.
5.09.2019Ekonomi
İçki imalathanesi gibi eve polis baskını
İçki imalathanesi gibi eve polis baskınıAntalya’nın Alanya ilçesinde polisin bir eve düzenlediği baskında 65 adet 5 litrelik bidonlarda toplam 325 litre etil alkol, 100 cl’lik 6 şişe ve 150 cl’lik 5 şişe sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
26.07.2019Gündem
Meksika'da uçak düştü: 13 ölü
Meksika'da uçak düştü: 13 ölüMeksika'da düşen özel uçakta bulunan 2'si uçak personeli, 13 kişinin öldüğü belirtildi.
7.05.2019Dünya
Barcelona'dan Şenol Güneş paylaşımı!
Barcelona'dan Şenol Güneş paylaşımı!Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in dün düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği Messi sözleri sonrası Barcelona'nın resmi Twitter hesabından esprili bir paylaşım geldi.
12.01.2019Beşiktaş
Irkçı tezahürattan Inter'e ceza
Irkçı tezahürattan Inter'e cezaLig maçında Napolili futbolcu Kalidou Koulibaly'yi hedef alan ırkçı tezahüratlar nedeniyle Inter'e iki maç seyircisiz oynama cezası verildi
27.12.2018İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Cl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.