Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray - Kopenhag: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray - Kopenhag mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %43’ü Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Ev Sahibi 1.5 Üst

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, ilk sınavına evinde çıkacak. Sarı-Kırmızılılar hafta sonunda Samsunspor engelini net bir skorla geçti. İlk yarıda 3 farka ulaşınca akıllar hemen Kopenhag'a kaydı ancak 2 gol yenmesine rağmen Icardi'nin sahaya akıl koymasıyla 3 puanı aldı. Okan Buruk'un Galatasaray'da ilk Şampiyonlar Ligi grup maçı sınavı olacak. Cim Bom taraftarı önünde maça çok motive. Kopenhag'da Trabzonspor'un eski golcüsü Cornelius'un durumu belirsiz. Stoper Khocholava ise sakat. Bir dönem Alanyaspor'da forma giyen Khouma Babacar ise alternatifler arasında. Mohamed Elyounoussi de dikkat edilmesi gereken bir oyuncu. Galatasaray'da ise eksik yok. Halil Dervişoğlu'nun adı UEFA'ya verilen listede yok. Okan Buruk; Ziyech'i ilk 11'de sahaya sürmeyi planlıyor. Davinson, Ndombele ve Zaha ise gidişata göre görev alacak. Galatasaray maçın favorisi. Oranı ve heyecanı arttırmak için ev sahibinden 2 gol bekliyorum.

Haberin Devamı

Real Madrid - Union Berlin: Maç Sonucu 1

Misli’de “Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Real Madrid - Union Berlin mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %53’ü Real Madrid’in 3 puanı almasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 1.5 Üst

Bu kupanın en fazla kazananı ve müdavimi olan Real Madrid çok özel bir takım ile karşı karşıya geliyor. Real Madrid’in sakat yıldız oyuncu sayısı gerçekten çok fazla. Sakat oyuncularını başka bir takıma koysak o takım çeyrek final oynar desek yanlış olmaz. Ferland Mendy, Courtois, Vinicius Jr., Eder Militao ve Milli yıldızımız Arda Güler’in sakatlığı Real Madrid cephesinde işleri inanılmaz zorlaştıracak. Union Berlin ise yavaş ve planlı bir kurgu ile seneler içinde adım adım Şampiyonlar Ligi’ne gelebildi ve bu heyecanı ilk defa yaşayacaklar. Avrupa’da genelde çok coşkulu ve rakip fark etmeden pozisyon arayan bir takım görüntüsündeler yıllardır. Bu maçta da fark etmeyeceğini düşünüyorum ama Real Madrid onlara cezayı kesecektir. Gollü bir Real Madrid galibiyeti bekliyorum.

Haberin Devamı

Bayern Münih - Manchester United: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Bayern Münih - Manchester United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %55’i Bayern Münih’in yanında yer alıyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 1.5 Üst

Bayern'in hem M'Gladbach, hem de Leverkusen maçlarını izledim. Rakip kaleciler mi ekstra oynadı? Yoksa hücum oyuncuları mı beceriksizdi? Bana sorarsanız ilki... Mortiz Nicolas ve Lukas Hradecky çok ekstra toplar çıkardı... Harry Kane, Leroy Sane, Thomas Müller gibi oyuncuların karşısında bu kez Andre Onana olacak... Onana çok iyi bir sezon başlangıcı yapamadı... Ayrıca Manchester United'ın başı sakatlıklarla ve kulüpten uzaklaştırılan etkili hücum silahlarıyla dertte... Kim bu isimler? Antony kadro dışı. Sancho cezalı. Shaw, Wan-Bissaka sakat. Amrabat, Mount, Varane şüpheli... United son 4 maçın 3'ünü kaybetti. Bayern en az 2 gol atarak kazanacaktır.

Haberin Devamı

Arsenal - PSV: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Arsenal - PSV mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı Arsenal galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Arsenal, CL'de üst üste sekiz grup maçını kaybetmezken, Luuk de Jong Hollandalılar adına tüm CL eleme maçlarında gol attı. Elbette Arsenal, PSV Eindhoven'a favori ancak Hollandalıları hafife almak ölümcül olabilir. Eindhoven, önceki sezon Arsenal'i kızdırmayı başarmıştı ve Avrupa Ligi'nde kendi sahasında oynadığı maçı 2-0 kazanmıştı. Öte yandan Arteta ve Arsenal için oyunun her aşamasında kontrol son derece önemli. Topa sahip olarak oynama, şu ana kadar meyvesini vermiş görünüyor. Yeni sezonda yalnızca bir kez birden fazla gol yediler. PSV atak bir futbol sergilerse, Saka, Trossard, Jesus veya Odegaard tehlikeler yaratacaktır. Arsenal'in hücum gücü göz ardı edilemez. Konuk ekip Arsenal'a sorun çıkarmak için tüm performansını ortaya koyacaktır fakat bu ihtimal zor görünüyor. Arsenal ciddiyetin farkında ve ilk yarıdan bu iş bitecektir.

Haberin Devamı

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

 Günün En Çok Oynanan Maçları