Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Napoli – Union Berlin: Maç Sonucu 1 (1.24 yerine 1.27)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Napoli – Union Berlin karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, Napoli’nin sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’ın Yorumu

Napoli, deplasmanda Union Berlin karşısında zaman zaman zorlandığı bir maç çıkarsa da kazanmayı bildiler. Berlin’de o inanılmaz atmosferde kazanmak Napoli için çok büyük iş dersek yanlış bir durum olmaz. Kvaratskhelia’nın formu da tekrar yükselmeye başladı. Osimhen’in kulüp ile yaşadığı sıkıntılar ve sakat olduğu iddia edilmesi büyük bir kriz yaratsa da şu ana kadar Raspadori harika işler çıkartıyor. Napoli, kendi evinde kazanarak gruptan çıkmayı büyük oranda garantileyecektir. Salzburg - Inter: Maç Sonucu 2 (1.40 yerine 1.44)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Salzburg - Inter karşılaşmasında Misli editörü Faruk Nergiz, Inter’in Avusturya deplasmanında 3 puanı hanesine yazdıracağını öngörüyor.

Misli Editörü Faruk Nergiz’in Yorumu

Haberin Devamı

Inter adına grup liderliği fırsat maçı. Real Sociedad, Benfica ile kolay bir maça çıkmayacak ve İtalyanlar kazanırsa 2 maç kala grupta avantajı eline geçirmiş olacak. Hafta sonunda deplasmanda Atalanta gibi bir rakibi yenen Inter’in Salzburg’u da yenebileceğini düşünüyorum. Süper Oran da varken deplasman ekibinin galibiyeti tercih edilebilir. PSV - Lens: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.55)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan PSV - Lens karşılaşmasında Misli yazarı Cihan Dişli, ev sahibi ekibin sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cihan Dişli’nin Yorumu

PSV Eindhoven, Fransız takımlarına karşı oynadığı son yedi maçın sadece birini kaybetti. Bu sezon bu sezon Eredivisie'yi domine ediyorlar. Ajax derin bir kriz içinde olduğundan, 2018'den bu yana ilk şampiyonluklarına giden yol açık görünüyor. İç saha maçlarında rakiplerine istedikleri gibi üstünlük sağlayabiliyorlar. Öte yandan Lens, Şampiyonlar Ligi'nde şaşırtıcı derecede iyi bir performans sergiledi. Grubun favorisi Arsenal'e karşı kazanmayı başarırken ve Sevilla'da bir puan aldı. Lens tarafında Elye Wahi, son iki Şampiyonlar Ligi maçında da gol attı. Karim Benzema ve Kylian Mbappé'den sonra, üst üste üç maçta gol atan üçüncü Fransız forvet oyuncusu olabilir. PSV tarafında ise Noa Lang ve Johan Bakayoko'nun yanı sıra eski yıldız Luuk de Jong ile de büyük bir hücum potansiyeli var. PSV'nin CL'deki son galibiyeti 2015'te Phillip Cocu yönetiminde almıştı ve devler sahnesinde galibiyete hasret kaldı. Bu karşılaşmada o hasretin biteceğini düşünüyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Misliden günün süper tercihleri