Çiğdem

Çiğdem

Son dakika çiğdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiğdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiğdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.998 çiğdem haberi bulunmuştur. Tüm çiğdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Temizlik İnşaat Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'de çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği gerekçesiyle 'Dolandırıcılık' ve 'Güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı.
14.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı Şırnak’ta, DEM Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz öncesi düzenlediği yürüyüşe, uyarılara rağmen belirlenen kişilerin dışında katılmak isteyince gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi. Hem kadın, hem genç, hem de toplam istihdam oranı ve iş gücüne katılım oranı son 21 yılın en yüksek düzeyine yükseldi" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı Şovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024 Magazin
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’ Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da itiraf etti.
14.03.2024 Magazin
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Gündem
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin çifti oldu. Mutlu ikilinin sanat galerisini andıran salonu tablo, çiçek ve aksesuarlarla dikkat çekiyor.
4.12.2023 Magazin
Bağışıklık sistemi ile böbrek ve karaciğerlere zarar verebilir! Uzman isimden kritik antibiyotik uyarısı: Nasıl ve ne zaman kullanılmalı?
Bağışıklık sistemi ile böbrek ve karaciğerlere zarar verebilir! Uzman isimden kritik antibiyotik uyarısı: Nasıl ve ne zaman kullanılmalı? Havaların soğumasıyla birlikte hastalıklarda da artış yaşanıyor. Vatandaşlar da hastalıklardan korunmak amacıyla sık sık antibiyotik kullanıyor. Antibiyotik kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Müzalin Çiğdem Yıldırım, “Antibiyotiklerin alınma saati her gün aynı olmalıdır. Her antibiyotiğin optimum etki gösterdiği bir etki süresi vardır. Buna uyularak alınmazsa, ilacın etkisi azalır ve bakteriler çoğalmaya başlayabileceği gibi antibiyotik direnci de gelişebilir” dedi.
28.11.2023 Sağlık
Deprem bölgesindeki çocuklara “Masal Karavanı” projesi ile destek
Deprem bölgesindeki çocuklara “Masal Karavanı” projesi ile destek “Masal Karavanı” sosyal sorumluluk projesini İhtiyaç Haritası ile birlikte hayata geçiren Hero Baby, Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’taki konteyner kentlerde yaşayan yüzlerce çocuk ve anneleri ile bir araya gelip psikososyal destekte bulundu.
8.11.2023 Vitrin
Vücut geliştirmede steroid ilaçları ölüme götürüyor
Vücut geliştirmede steroid ilaçları ölüme götürüyor Tıbbi amaç dışında vücut geliştirme sporu için kullanılan ve sporcularda aşırı kas büyümesi sağlayan steroidler sağlığı tehdit ediyor.
7.11.2023 Yaşam
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiğdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.