Chp İstanbul

Chp İstanbul

Son dakika CHP İstanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP İstanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP İstanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.087 chp istanbul haberi bulunmuştur. Tüm chp istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin sıcak görüşmesinden “iade-i ziyaret” kararı çıktı.
2.05.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları Yerel seçim sonuçlarına itirazlar devam ederken İstanbul-Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin talebi sonucu oy sayımına yeniden başlandı. Saat 23.00’e kadar devam eden sayımda 301 sandık tamamlandı. CHP, bu sandıklardan 945 oy farkla önde çıktı. Peki, Gaziosmanpaşa kim kazandı, Gaziosmanpaşa’da seçim sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa oy sayımı bitti mi? İşte Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler…
4.04.2024 Gündem
Sandığın mesajı: İşte bölge bölge seçim analizi
Sandığın mesajı: İşte bölge bölge seçim analizi Yerel seçimlerde Türkiye bir sürpriz yaşadı. CHP 15’i büyükşehir olmak üzere 36 ilde başkanlığı kazandı. Seçim sonuçları, halkın iktidara mesajı olarak algılandı. Katılım yüzde 77’de kaldı.
1.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli olarak ifadeye çağırıldı.
26.03.2024 Gündem
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları İstanbul'un 39 ilçesinin 24'ünde AK Parti, CHP ilçede 14'ünde CHP birinci oldu. MHP ise İstanbul'da ilk kez bir belediye kazandı. Peki, 2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı?
21.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday?
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday? CHP'nin Esenyurt belediye başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi. Peki, Gürsel Tekin neden istifa etti? CHP’li milletvekili Gürsel Tekin nereden aday, Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak? Gürsel Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.02.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Bayrakçı, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bayrakçı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçimde baş baş gittiğine vurgu yaparak "Yüzde 41 yüzde 41" dedi.
13.02.2024 Gündem
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı oldu. Bakanlar ve siyasiler, saldırıya tepki gösterdi.
10.02.2024 Gündem
CHP Kadıköy belediye başkan adayı kim? AK Parti, MHP, İYİ Parti Kadıköy belediye başkan adayları 2024
CHP Kadıköy belediye başkan adayı kim? AK Parti, MHP, İYİ Parti Kadıköy belediye başkan adayları 2024 İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayı kim oldu? Türkiye’de yerel seçim maratonu başladı. Bu yıl il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri yapılacak. Belediye başkanları ve muhtarlar için aday belirleme süreci, devam ederken AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı merak konusu oldu. İşte detaylar…
10.01.2024 Gündem
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ece Güner, partinin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da iş birliği tekliflerini reddetmesi nedeniyle İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.
14.12.2023 Gündem
3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te
3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te CHP'li 1 ve HEDEP'li 2 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM'ye gönderildi.
13.11.2023 Gündem
Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kaç oy aldı, ne iş yapar, hangi görevlerde bulundu, Bahçelievler ilçe başkanı mıydı?
Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kaç oy aldı, ne iş yapar, hangi görevlerde bulundu, Bahçelievler ilçe başkanı mıydı? Özgür Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in kim olduğu ve kaç oy aldığı merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul Kongresi sonuçlandı. Kongrede, 342 delegenin oyunu alan Özgür Çelik İstanbul İl Başkanı seçildi. İşte CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik listesi ve Özgür Çelik’in biyografisi…
9.10.2023 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Ataşehir’de bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirldiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eski CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de katıldı. Kongredeki konuşmasında CHP’deki değişim tartışmalarına değinen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir." dedi. Kongrede konuşan CHP'nin eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek ise, " Bu gemi batmıyor arkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi gemisi kimse tarafından batırılamaz. Biz direnişin ve devrimin örgütüyüz, biz vazgeçmeyeceğiz." dedi.
6.08.2023 Gündem
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir?
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'yerel seçimler' konulu toplantıda yaşananları katıldığı televizyon programında anlattı. İmamoğlu'nun 'sokağa çıkamıyor' diyerek hedef aldığı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu eleştirdi. "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz diye bir ifadesi oldu. Bu sorunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum, çok haklı" dedi. Yapılan açıklamaların ardından Bülent Kerimoğlu kimdir, hangi partili, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi parti, nerelidir?
25.07.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları CHP'de seçim sonrası ilk değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın zamanda yeni bir adım atması bekleniyor. İmamoğlu, "Değişime Davet" adıyla bir manifesto yayımlayacak. Öte yandan CHP'de kongre sürecinin başlamasından hemen önce, İmamoğlu CHP İstanbul ilçe başkanları ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir 'gizli toplantı' iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Genel Başkan olmak isteyen İmamoğlu, 18 ilçe başkanı ile gizli toplantı yaptı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise o başkanları görüşmeye çağırdı, davetine katılmayan ismi görevden aldı.
3.07.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması büyüyor... Erdoğan Toprak'tan tepki: Niye o gün çıkıp söylemedin
CHP'de 'değişim' tartışması büyüyor... Erdoğan Toprak'tan tepki: Niye o gün çıkıp söylemedin CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, parti içindeki değişim tartışmalarını eleştirdi. Toprak, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a tepki göstererek "Sen de o kurulun üyesiydin, niye o gün çıkıp bunu söylemedin" dedi. Toprak, "Geçmişi bırakarak, geleceği nasıl kurtaracağız ona bakmalıyız" ifadelerini kullandı.
1.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.