Ceza İnfaz

Ceza İnfaz

Son dakika ceza infaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceza infaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceza infaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceza İnfaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceza infaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.820 ceza infaz haberi bulunmuştur. Tüm ceza infaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı'ndan seçim yasakları açıklaması
YSK Başkanı'ndan seçim yasakları açıklaması Mahalli İdareler Genel Seçimleri için doğudaki 32 ilde saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi saat 16.00 itibarıyla tamamlanırken YSK Başkanı Yener, yayın yasaklarıyla ilgili açıklama yaptı.
31.03.2024 Gündem
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye 5 yıl görev yapacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için Türkiye bugün sandığa gidiyor. 61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti!
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti! Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
ARDAHAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: ARDAHAN Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti ARDAHAN belediye başkan adayları
ARDAHAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: ARDAHAN Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti ARDAHAN belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Ardahan kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Ardahan seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Ardahan Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Ardahan belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
KIRŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: KIRŞEHİR Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti KIRŞEHİR belediye başkan adayları
KIRŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: KIRŞEHİR Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti KIRŞEHİR belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Kırşehir kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Kırşehir seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Kırşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Kırşehir belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 BİLECİK yerel seçim sonuçları ve oy oranları: BİLECİK Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti BİLECEK belediye başkan adayları
31 Mart 2024 BİLECİK yerel seçim sonuçları ve oy oranları: BİLECİK Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti BİLECEK belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Bilecik kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Bilecik seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Bilecik Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Bilecik belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Artvin kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Amasya seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024?
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024? Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre seçim yasakları 21 Mart Perşembe günü başlayacak. Seçmenler ise sandıkların saat kaçta açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, sandıklar kaçta açılacak, seçim günü sandıklar saat kaçta kapanıyor?
23.03.2024 Gündem
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak? Adalet Bakanlığında adliyelerde görev yapan personel, 2022 yılında Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında 3 yıllık imzalanan ve her bir personele 25 Bin TL ödeme yapılan banka promosyon anlaşmasının güncellenip güncellenmeyeceği merak ediliyor.
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
YSK kesin aday listelerini açıklayacak
YSK kesin aday listelerini açıklayacak Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi işliyor.
2.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Hükümlülere sinema etkinliği! "Atatürk 1881 - 1919" filmi izletildi
Hükümlülere sinema etkinliği! "Atatürk 1881 - 1919" filmi izletildi Adana’nın Kozan ilçesinde açık ceza infaz kurumundaki hükümlülere yönelik sosyal kültürel faaliyetler çerçevesinde "Atatürk 1881 - 1919" isimli sinema filmi gösterimi gerçekleştirildi.
23.02.2024 Adana
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Ünye ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü S.E.’nin, yatağını ateşe vermesiyle çıkan yangında 27 mahkum dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı.
20.02.2024 Gündem
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi Manisa’nın Salihli ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi jandarma tarafından yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni Yargı Reformu Stratejisi Belgesini ve İnsan Hakları Eylem Planını önümüzdeki aylar içerisinde açıklayarak, oradaki hedefler doğrultusunda yine hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
21.12.2023 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceza İnfaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceza infaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.