Ceset Bulundu

Ceset Bulundu

Son dakika Ceset bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceset bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceset bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceset Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceset bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.949 ceset bulundu haberi bulunmuştur. Tüm ceset bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Yangın çıkan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkeğe ait ceset bulundu
Yangın çıkan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkeğe ait ceset bulundu Bahçelievler’e yanan iş yeri söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu.
27.03.2024 Gündem
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Çatalca'da yaklaşık 1 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mehmet Berberoğlu'nun birlikte alkol aldığı arkadaşları tarafından eşlerine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla öldürüldüğü öne sürüldü. Gözaltına alınan 4'ü sağır ve dilsiz 5 şüphelinin gösterdiği ıslah edilmiş dere içinde yapılan aramada poşete konularak atılmış Mehmet Berberoğlu’nun cesedi bulundu.
22.02.2024 Gündem
Antalya'da, sahilde 6 günde 8 ceset bulundu
Antalya'da, sahilde 6 günde 8 ceset bulundu Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset bulundu. Böylece son 6 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 8'e yükseldi.
22.01.2024 Gündem
Antalya sahillerinde 4 günde 5 ceset!
Antalya sahillerinde 4 günde 5 ceset! Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset bulundu.
20.01.2024 Gündem
Sarıyer'de balıkçılar denizde ceset buldu
Sarıyer'de balıkçılar denizde ceset buldu Sarıyer'de balıkçılar denizde ceset görünce polise haber verdi. Dalgıçların çıkardığı ve bir erkeğe ait olduğu belirlenen ceset Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
18.01.2024 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı ABD'li boşanma avukatı Robby Witt'in davalarında kullandığı yöntemi paylaşması ilgi uyandırdı. Witt, duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için seksi erkek modeller kiraladığını anlattı.
15.09.2023 Gündem
THY uçağının iniş takımında ceset bulundu! Şok eden olay
THY uçağının iniş takımında ceset bulundu! Şok eden olay Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam-İstanbul seferini tamamlayan uçağının teknik bakımı sırasında iniş takımında bir ceset bulundu.
15.09.2023 Yaşam
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu!
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu! İstanbul'da bir apartman dairesinde parçalara ayrılarak derin dondurucuya konulmuş bir erkeğe ait ceset bulundu.
12.07.2023 Gündem
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu İzmir Bayraklı'daki bir evde 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunduğu öğrenildi.
18.06.2023 Yaşam
İstanbul'da dehşet! Beyzbol sopasıyla öldürüp cesedini meydanda yaktı, işte kadının ifadesi
İstanbul'da dehşet! Beyzbol sopasıyla öldürüp cesedini meydanda yaktı, işte kadının ifadesi Etiyopyalı M.E.H. adlı kadın, Bisikletliler Derneği üyesi Halil Özdemir’i başına beyzbol sopasıyla vurarak öldürdükten sonra cesedini çuvala koyup Kazlıçeşme Meydanı’na götürerek yaktı. M.E.H. tutuklandı; ifadesi ortaya çıktı.
8.06.2023 Yaşam
Konya'daki yakılmış 2 ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Konya'daki yakılmış 2 ceset soruşturmasında 4 gözaltı Konya'nın Kulu ilçesinde Nazan Şahin (44) ve Turgay Gök'ün (36) yakılmış cesedinin bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı.
2.06.2023 Gündem
Konya'da dehşete düşüren olay! Yol kenarında naylona sarılıp yakılmış 2 ceset bulundu
Konya'da dehşete düşüren olay! Yol kenarında naylona sarılıp yakılmış 2 ceset bulundu Konya'nın Kulu ilçesinde yol kenarında naylona sarılıp yakılmış 2 ceset bulundu. Başka bir noktada yakılıp yolun kenarına atıldığı tespit edilen cesetlerden birinin kadına ait olduğu değerlendirillirken, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
31.05.2023 Yaşam
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu Bursa'da, yol kenarında vücudunun çok sayıda bölgesinden bıçaklanmış ceset bulundu. Cesedin, Murat Tok’a (43) ait olduğunu tespit eden polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
28.05.2023 Yaşam
Sevgi Demirci olayında flaş gelişme! Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu
Sevgi Demirci olayında flaş gelişme! Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu Silivri Değirmenköy mevkiinde toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu. Cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülüyor. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Yaşam
45 yıllık gizem böyle ortaya çıktı! Kadının katili ile ilgili şoke eden detaylar
45 yıllık gizem böyle ortaya çıktı! Kadının katili ile ilgili şoke eden detaylar 1978 yılının kasım ayında polis tarafından bulunan gizemli kadının kimliğine dair hiçbir bulguya rastlanmadı. ‘Granby Kız’ ismi verilen bu gizemli kadının 45 yıl sonra yapılan DNA testi ile kimliği ortaya çıkarken katiliyle ilgili detaylar şoke etti.
14.03.2023 Dünya
Avcılar'da site parmaklıklarına asılı ceset bulundu
Avcılar'da site parmaklıklarına asılı ceset bulundu Avcılar'da bir sitenin bahçe duvarındaki parmaklıklara asılmış halde bir erkeğe ait ceset bulundu.
13.03.2023 Yaşam
Büyükçekmece'de otomobilde battaniyeye sarılı ceset bulundu
Büyükçekmece'de otomobilde battaniyeye sarılı ceset bulundu  Büyükçekmece'de, polisin durdurduğu otomobilin bagajında battaniyeye sarılı, silahla vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Olayın Bursa'da işlenen bir cinayetle ilgili olduğu yönünde çalışmalar sürerken, sürücü gözaltına alındı.
28.02.2023 Gündem
Kadın cesedi bulundu, avucunda kuş tüyü olduğu öğrenildi
Kadın cesedi bulundu, avucunda kuş tüyü olduğu öğrenildi Antalya’da inşaat halindeki metruk binaların bulunduğu çalılık alanda 30’lu yaşlardaki bir kadına ait ceset bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin ayaklarında kırıklar olduğu, avucunda ise kuş tüyü bulunduğu belirtildi.
23.01.2023 Yaşam
Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı! Şoke eden ‘joker’ detayı
Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı! Şoke eden ‘joker’ detayı Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı imkanı sağlıyorlar, sahte engelli raporu almak için , doktorları yanlış yönlendirdiler. Kamu hastaneleri ile bazı özel hastanelerdeki kayıt sistemi üzerinden yapılan akılalmaz sahtekarlığın detayları ifşa oldu. Şüphelilerin rapor alabilmek için kullandığı 'joker'ler şoke ederken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
20.01.2023 Yaşam
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya oldu. Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırdı.
20.01.2023 Yaşam
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanda, başı ve kolları olmayan, çıplak erkek cesedi bulundu. Polis, ormanda kayıp baş ve kolları aradı.
19.01.2023 Yaşam
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay ABD'nin Vermont eyaletinde bulunan bölgenin gizemi 80 yıldır çözülemedi. Bir bir ortadan kaybolan insanlar, orada yaşayanlarda büyük endişe ve panik yarattı. En 'doğaüstü' olan kayıp ise, otobüs hareket halindeyken sırra kadem basan kişiydi. İşte hakkında uzaylılardan şehir efsanelerine kadar pek çok teoriler ortaya atılan 'Bennington Üçgeni'ne dair kan donduran detaylar...
10.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ceset Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceset bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.