Cengiz Kurtoğlu

Cengiz Kurtoğlu

Son dakika cengiz kurtoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cengiz kurtoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cengiz kurtoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cengiz Kurtoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cengiz kurtoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 cengiz kurtoğlu haberi bulunmuştur. Tüm cengiz kurtoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cengiz Kurtoğlu, Down sendromlu hayranının hayalini gerçekleştirdi!
Cengiz Kurtoğlu, Down sendromlu hayranının hayalini gerçekleştirdi! Çanakkale'de yaşayan Down sendromlu Ecem Balkan'ın hayali gerçek oldu. Cengiz Kurtoğlu 25 yaşındaki Balkan'la görüntülü konuştu.
22.02.2024 Magazin
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Mahkeme Cengiz Kurtoğlu için kararını verdi! Mustafa Can’ı darp etmişti
Mahkeme Cengiz Kurtoğlu için kararını verdi! Mustafa Can’ı darp etmişti Doğum günü partisinde tanıştığı kişiyi hakaret ettiği iddiasıyla darp ve hakaret ettiği öne sürülen şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun davasında karar çıktı.
24.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun İstinye'deki bir mekanda katıldığı doğum günü partisinde, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumda bulunduğu gerekçesiyle darp edildiği iddia edilen işletmeci Mustafa Can, "Elinde servis bıçağı vardı, kendimi geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi" diyerek şikayetçi oldu.
6.06.2023 Magazin
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Giresun mitinginde açıklamalarda bulundu.. Erdoğan, asgari ücret ve emekli maaşlarına enflasyon ve refah payı artışını Temmuz ayında yaparak çalışanları da rahatlatacaklarını söyledi.
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Cengiz Kurtoğlu'dan boşanma açıklaması! 'Pazartesi tanışıp pazartesi ayrılıyorlar'
Cengiz Kurtoğlu'dan boşanma açıklaması! 'Pazartesi tanışıp pazartesi ayrılıyorlar' Arabesk müziğin başarılı isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, 1979 yılında dünyaevine girdiği Fatma Kurtoğlu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Orçun Bora, Aylin ve Aydın adlarında üç çocuğu olan 63 yaşındaki sanatçı, "Son dönemle oyuncu ve sanatçıların evlilikleri çok uzun sürmüyor" yorumu üzerine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
29.04.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yapımı süren Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı inşallah 2025 yılında bitiriyoruz" dedi. Erdoğan "Bu CHP çıkmış bizi taklit ediyor. 'Yeter söz milletindir.' Bay Kemal, bunu biz söyleyeli ne kadar oldu haberin yok mu?" ifadelerini kullandı.
27.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da gençlerle buluştuğu İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a programına katıldı. Seçim tarihiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Devlet Bey'le bir görüşme yaptık ve dedik ki 'zaman kaybına tahammül yok.' Bütün değerlendirmeleri yaparak adımı da buna göre atalım dedik. Öğrencilerimizin durumları bizim için çok önemli. Resmi olarak Cumhurbaşkanın burada bir yetkisi var. 10 Mart'ta bu yetkimizi kullanacağız. 60 gün süre var. O süreyi de YSK değerlendirecek." dedi.
22.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a genç kızdan 21 yıllık fotoğraf sürprizi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a genç kızdan 21 yıllık fotoğraf sürprizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2002 yılında fotoğraf çektiren genç kız Muğla Gençlik Buluşması'nda sürpriz yaptı. 21 yıl önceki fotoğrafını gösteren üniversite öğrencisi Gülşen Taşoğlu, "Ben 7-8 yaşlarında iken sizinle bir fotoğrafımız var” dedi. Erdoğan ise “Gülşen senin bu çocukluğun ile şu anki halin birbirine hiç benzemiyor” dedi.
15.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da 'Gençlik Buluşmaları' programına katıldı. Gençlik Buluşması'nda tahıl koridoru ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Putin 'tahılı bilabedel gönderiyorum' dedi. Biz de 'fabrikalarımızda una çevirir fakir Afrika ülkelerinde göndeririz' dedik" açıklamasını yaparak Karadeniz tahılının yüzde 44'ünün Avrupa ülkelerine gönderildiğini belirterek bu sayının dengeleneceğini sözlerine ekledi. 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Masacıların, nasıl bir Türkiye vaat ettiğini hepiniz görüyorsunuz. Ne diyorlar, hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, hepsi bakanlık alacakmış. Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir, cehalettir" açıklamasını yaptı.
15.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti!
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti! Sessiz sedasız üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan sevgilisi Arezoo Gharlar'la dünyaevine giren türkücü Nihat Doğan, 5 milyon TL harcayarak güzellik merkezi açmıştı. Ünlü şarkıcı, bu sektörde umduğunu bulamadı. Büyük zarar ettiği konuşulan Nihat Doğan, açtığı güzellik merkezini kapattı ve yakınlarına "Keşke bu işe girmeseydim" diyerek dert yandı.
7.11.2022 Magazin
İki dev isim aynı sahnede
İki dev isim aynı sahnede Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
10.09.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam müziğin iki dev ismi Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz'da arabesk rüzgârı estirdi.
22.07.2022 Magazin
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti!
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti! Ebru Yaşar, Kurban Bayramı’nın ilk günü Bodrum'da bir otelde sahne aldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı, repertuarı ve sahne performansıyla unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.
10.07.2022 Magazin
İlk kez anlattı! Cengiz Kurtoğlu'ndan bomba itiraf
İlk kez anlattı! Cengiz Kurtoğlu'ndan bomba itiraf Fantezi-arabesk müziğinin sevilen sanatçısı Cengiz Kurtoğlu, özel hayatına ilişkin bomba itiraflarda bulundu. Çok sayıda unutulmaz eseri bulunan 63 yaşındaki Kurtoğlu, eşi Fatma Kurtoğlu ile tanıştıkları günden bugüne yaşadıklarını anlattı. Kurtoğlu'nun bir anısı duygulandırdı. İşte Cengiz Kurtoğlu'nun bilinmeyenleri...
10.06.2022 Magazin
Serdar Ortaç paraya para demiyor! Yeni işini açıkladı, video çekip...
Serdar Ortaç paraya para demiyor! Yeni işini açıkladı, video çekip... Serdar Ortaç yeni gelir kapısı buldu. Kişiye özel video hazırlayan Ortaç paraya para demiyor. Sosyal medya platformu, belli bir ücret karşılığında ünlü isimlerin kişiye özel video çekmesini sağlıyor. Bu videolar aracılığıyla sanatçıların hayranları doğrudan onlarla temas kurabiliyor. Kişiye özel videolarda, doğum günü gibi özel kutlamalar, tebrik ve karşı tarafa iletilmek istenen özel mesajlar, ünlü isimler tarafından iletiliyor. Bu sistemde Yılmaz Vural'dan Cengiz Kurtoğlu'na birçok ünlü isim yer alıyor. Bunlardan biri de sanatçı Serdar Ortaç. Ortaç'ın yeni işinden kazandığı rakam ise dudak uçuklattı. İşte detaylar...
3.06.2022 Magazin
Cengiz Kurtoğlu konserinde silahlar konuştu! Yaralı ve gözaltı var
Cengiz Kurtoğlu konserinde silahlar konuştu! Yaralı ve gözaltı var Cengiz Kurtoğlu konserinde ortalık karıştı. Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde düzenlenen Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali’nin kapanış konserinde Cengiz Kurtoğlu sahnedeyken silahlı kavga çıktı. Silahla vurulan bir kişi yaralanırken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022 Yaşam
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor!
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor! 'Şarkılar Bizi Söyler' Yılbaşı Özel Bölümü ile ekrana geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Televizyon
Cengiz Kurtoğlu'nun saldırdığı iş insanı Mustafa Can konuştu: Gündem olmak için...
Cengiz Kurtoğlu'nun saldırdığı iş insanı Mustafa Can konuştu: Gündem olmak için... Sarıyer'de bir doğum günü partisine katılan şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, iddiaya göre aynı masada oturduğu iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdı. Yüzünden yaralanan Mustafa Can, "Cengiz Kurtoğlu bana bir yumruk savurdu. Ben kaçtım saldırıdan ama gözüme bir şey ilişti. Baktım birkaç kişi ellerimi tutuyor. Burnumda bir darbe hissettim. İkinci hamleyi yaptı. Bir darbe daha aldım. Oradan uzaklaştım, arabada aynada bir baktım kan akıyor. Karakola gittim hemen. Gündem olmak için bizi mi seçti ne yaptı anlamadım." dedi.
25.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Kurtoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cengiz kurtoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.