Çengelköy

Çengelköy

Son dakika çengelköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çengelköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çengelköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çengelköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çengelköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 606 çengelköy haberi bulunmuştur. Tüm çengelköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor
Fiyatlar uçtu! 100 TL'den satılıyor İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Üsküdar'da 4 katlı otoparkta yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Üsküdar'da 4 katlı otoparkta yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Üsküdar'da bulunan Kirazlıtepe Katlı Otoparkı'nda yangın çıktı. 4 katlı otoparktaki depoda çıktığı belirtilen yangın nedeniyle olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yoğun dumanın çıktığı otoparkta söndürle çalışmaları sürüyor
20.01.2024 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşanıyor.
25.11.2023 Gündem
Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı
Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı Müzisyen ve meteoroloji spikeri Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur‘un cenazesi Üsküdar'daki Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
17.09.2023 Magazin
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç’ın Eskişehir’deki annesi oğlunun fotoğrafı ve odasıyla her gün hasret gideriyor.
15.07.2023 Gündem
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
İzel'in en zor görevi!
İzel'in en zor görevi! Şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Habibe Çeliköz, dün yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
28.05.2023 Magazin
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023 Futbol
Dilencinin üzerinden çıkanlar şaşkına çevirdi
Dilencinin üzerinden çıkanlar şaşkına çevirdi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vatandaşların duygularını ve hassasiyetlerini kullanarak dilenen bir kişinin üzerinden bin 505 TL çıktı.
24.04.2023 Gündem
Arkadaşını tuzağa böyle düşürdü! Telefon hattı aldı sonrasına inanamadı
Arkadaşını tuzağa böyle düşürdü! Telefon hattı aldı sonrasına inanamadı Dostuna resmen kazık attı. İstanbul'da yaşayan Yağmur N., arkadaşı Cansu K.'dan rica ederek kendisi adına aldığı hattı bir süre kullanıp kapatacağını söyledi ancak aradan haftalar geçince gerçek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Yaşam
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi.
3.01.2023 Gündem
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
İstanbul’da deniz ulaşımına lodos engeli
İstanbul’da deniz ulaşımına lodos engeli İstanbul'da olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.
12.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa! Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak yeni yaşını arkadaşlarıyla kutlarken gecede sevgilisi de vardı. Survivor Yiğit ve Yasmin Erbil'in dudak dudağa pozları sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
İstanbullulara müjde! Bakan Karaismailoğlu açıkladı, yeni metro hattı geliyor
İstanbullulara müjde! Bakan Karaismailoğlu açıkladı, yeni metro hattı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "2053'e kadar 197 milyar dolar yatırım yapacağız. Hangi bölgede hangi projeye ihtiyaç varsa o projeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir bölge fark etmeden yapılıyor" dedi. Bakan Karaismailoğlu Çam ve Sakura metrosunun bu yıl bitmeden açacağının müjdesini verdi.
7.11.2022 Ekonomi
İstanbul'da 7 yeni deniz hattı hizmete açıldı
İstanbul'da 7 yeni deniz hattı hizmete açıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan karar uyarınca İstanbul'da yeni 7 deniz hattı açıldı. Bostancı'dan Avcılar'a gelen deniz otobüsünde sadece 2 yolcu olduğu görüldü.
1.11.2022 Gündem
Yeni şehir hatları vapurları! İstanbul yeni deniz hatları nereye gidecek?
Yeni şehir hatları vapurları! İstanbul yeni deniz hatları nereye gidecek? İstanbul yeni vapur seferleri için verilen teklif oy birliği ile kabul edildi. UKOME toplantısında 7 deniz hattı belirlendi. İşte yeni şehir hatları vapurları…
22.09.2022 Yaşam
Metrobüs kazasında flaş gelişme! Son durum açıklandı
Metrobüs kazasında flaş gelişme! Son durum açıklandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs kazasıyla ilgili, "Kazanın kayıtlarından ve elde ettiğimiz görüntülerden ve ses kaydından ortaya çıkıyor ki şoförün feryat ederek, 'kötü oluyorum, ambulans çağırın' diyerek aslında bir baygınlık geçirdiğini ve otobüsün direksiyonunun yan şeride doğru kayarak kafa kafaya çarpışmasına vesile olduğunu ifade etmek isterim" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Yerlikaya son durum hakkında açıklama yaptı. Yerlikaya, "Avcılarda dün meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan 99 hemşehrimizden 88i şükürler olsun taburcu oldu. 3 yaralımızın yoğun bakımda,  8 yaralımızın da serviste takipleri devam ediyor. Yaralı hemşehrilerimize Allahtan şifa diliyorum." dedi.
10.09.2022 Gündem
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin teknoloji alanında Avrupa ile arasındaki farkı kapattığını belirterek, bu ilerlemeye engel olmaya çalışan Avrupa ülkelerinin LGBTİ'yi yaygınlaştırmak istediğini söyledi. Soylu, “LGBTİ midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri bundandır. Önce alıştıracaklar sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar" dedi.
27.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çengelköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çengelköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.