Cem Dizdar

Cem Dizdar

Son dakika Cem Dizdar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Dizdar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Dizdar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Dizdar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem dizdar gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 cem dizdar haberi bulunmuştur. Tüm cem dizdar haberleri aşağıda listelenmiştir.
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir EURO 2024 öncesi iki hazırlık maçına çıkan A Milli Takımımız iyi bir sınav veremedi. A Milli Takımımız Macaristan maçından sonra Avusturya karşısında şok bir yenilgi almış ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Fanatik yazarları Cem Dizdar, Serkan Akcan ve Erman Özgür de EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı’nın röntgenini çekti.
28.03.2024 Futbol
'Milli Takım liderlik unvanını ve kararlılığını dayatıyor rakibine, harika bir şey bu'
'Milli Takım liderlik unvanını ve kararlılığını dayatıyor rakibine, harika bir şey bu' UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 4üncü maçında Samsun'da Galler'i Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle deviren Türkiye liderlik koltuğuna otururken, 2-0'ın ardından Attila Gökçe ve Cem Dizdar'ın değerlendirmeleri oldukça dikkat çekti. İşte 90 dakikanın ardından spor yazarlarının görüşleri...
20.06.2023 Futbol
Terim'in özel transferiydi! Şok eden sözler! Yıldız oyuncu travma geçiriyor ona acıyorum
Terim'in özel transferiydi! Şok eden sözler! Yıldız oyuncu travma geçiriyor ona acıyorum Sezon başında Fatih Terim'in yoğun ısrarları üzerine transfer edilen, fakat kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan genç futbolcunun son durumu sarı kırmızılı camiayı bir hayli üzüyor. İşte Florya'da yaşanan sıcak gelişmeler...
20.04.2022 Galatasaray
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Verdiği teminatlar ortaya çıktı! 20'den fazla...
Verdiği teminatlar ortaya çıktı! 20'den fazla... Fikret Orman döneminde Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Karius'un sözleşme maddeleri şok etti.
6.11.2020 Beşiktaş
Cem Dizdar kimdir, nereli?
Cem Dizdar kimdir, nereli? Süper Lig'de 2020-2021 sezonundan itibaren uygulanması planlanan yeni yabancı oyuncu kuralının TFF tarafından açıklanmasının ardından, Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar'ın TRT Spor'da yayınlanan "Spor Manşet" programında yaptığı açıklama sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Cem Dizdar, "Bu kural seneye yine değişecek. Hiç merak etmeyin. İstediğiniz gibi olur. Böyle kalmaz, yine değişecek." sözleriyle Federasyonu eleştirdi. Peki, Cem Dizdar kimdir?
10.07.2020 Gündem
Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, son yolculuğuna uğurlandı
Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, son yolculuğuna uğurlandı Çanakkale’de motosikletiyle hareket halindeyken fenalaşması sonucu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İsmet Badem, Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Yakınlarına daha önce vasiyette bulunan Badem, şüheda toprağına defn edildi.
8.09.2018 Basketbol
Beşiktaş'tan şaibe iddiasına sert tepki
Beşiktaş'tan şaibe iddiasına sert tepki Beşiktaş kulübü Cem Dizdar'ın bugün ortaya attığı iddiaya sert tepki gösterdi. İşte Kulüpten yapılan açıklama:
24.07.2017 Beşiktaş
TRT'ye talih kuşu kondu!
TRT'ye talih kuşu kondu! TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında ilginç bir an yaşandı.
23.09.2021 Futbol
Canlı yayında yangın alarmı!
Canlı yayında yangın alarmı! TRT Spor'da Spor Manşet adlı program yayınlanırken yangın alarmı çalması ilginç anlara sahne oldu.
10.03.2016 Futbol
Derbi ertelenecek mi?
Derbi ertelenecek mi? UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Braga ile eşleşmesinin ardından Mart ayındaki yoğun takvim şimdiden konuşulmaya başlandı.
26.02.2016 Fenerbahçe
Cem Dizdar: Bir yerde kırılsın artık bu 'kader'
Cem Dizdar: Bir yerde kırılsın artık bu 'kader' Gazeteci-Yazar Cem Dizdar, Şenol Güneş'in şampiyonluk şansı için bu yorumu yaptı.
15.02.2016 Galatasaray
'F.Bahçe sonuçlarına katlanır'
'F.Bahçe sonuçlarına katlanır' "Haftaya sahadayız. Fenerbahçe maçlara çıkmak istemezse sonuçlarına katlanır"
7.04.2015 Fenerbahçe
Sadri Şener'den TRT'ye son dakika golü!
Sadri Şener'den TRT'ye son dakika golü! Spor Toto Süper Final mücadelelerinin sergilendiği 5...
7.05.2012 Futbol
Sergen'e kötü haber!
Sergen'e kötü haber! Geçtiğimiz sene NTV Spor'dan ayrılarak TRT'ye transfer olan Sergen Yalçın'a kötü haber...
9.09.2011 Televizyon
Kardeş'CHE' bir maç olacak
Kardeş'CHE' bir maç olacak İtalya Serie A takımlarından Livorno ile TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor 'özel' bir maçta bu akşam karşı karşıya geliyor.
4.09.2009 Futbol
Çarşı sabaha karşı
Çarşı sabaha karşı Beşiktaş'ın efsane taraftar grubu çifte kupayı kutluyor
13.07.2009 Futbol
Sıkıyönetim döneminde beni nasıl da dövmüştün
Sıkıyönetim döneminde beni nasıl da dövmüştün MHK Eski Başkanı Yavuz'ın 'Dayakçı Yüzbaşı' olduğu TV'de ortaya çıktı
3.12.2008 Futbol
Çarşı kendine karşı!
Çarşı kendine karşı! Ortalık karışacak! Beşiktaş’ın en etkili taraftar grubu faaliyetlerini durdurdu
28.05.2008 Futbol
Otel enkazındaki 43 rehberden 10'u öldü, 19'u kurtarıldı, 14'ü aranıyor
Otel enkazındaki 43 rehberden 10'u öldü, 19'u kurtarıldı, 14'ü aranıyor Turist Rehberleri Birliği'nin (TUREB) uygulama eğitimi kapsamında Güneydoğu eğitimine giden 43 kişilik ekip, depreme Adıyaman'da yakalandı. Grand Isias Hotel'in enkazında kalan rehberlerden 10'u hayatını kaybetti, 19'u sağ kurtarılırken, 14'üne ise ulaşılmaya çalışılıyor.
8.02.2023 Gündem
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı! Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya bir yandan da Alice Müzikali'ne devam ediyor. Sarıkaya, sosyal medya hesabından Alice Müzikali provalarından paylaşımda bulundu. Merve Dizdar ile çekildiği kareleri yayınlayan Serenay Sarıkaya, paylaşımına "6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk" notunu düştü.
16.11.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusu isyanı!
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusu isyanı! Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk'
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk' Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Dizdar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem dizdar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.