Ceferin

Ceferin

Son dakika Ceferin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceferin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceferin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceferin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceferin gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 ceferin haberi bulunmuştur. Tüm ceferin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya gelerek gündeme dair konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14.03.2024 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye ev sahipliğinden çıkarılacağı iddiaları yoğun bir şekilde gündemde yer etti. Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'in, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğramasının ardından Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi orta atıldı. İddialara TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi. Peki Euro 2032 Türkiye'den alındı mı? İşte detaylar...
12.12.2023 Şampiy10
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
UEFA Başkanı Ceferin'den Galatasaray'a övgü!
UEFA Başkanı Ceferin'den Galatasaray'a övgü! Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana'yı 3-0'la geçen Galatasaray'a bir övgü de UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den geldi. İşte detaylar...
10.08.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni tribünden takip etti.
10.06.2023 Gündem
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0 UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında İngiliz ekibi Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı İtalyan takımı Inter’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının ilk kez sahibi oldu.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştü.
10.06.2023 Gündem
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Şampiyonlar Ligi finalinde 100 milyon doların daha üzerinde gelir bekliyoruz
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Şampiyonlar Ligi finalinde 100 milyon doların daha üzerinde gelir bekliyoruz TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul'daki Manchester City - Inter finali öncesi açıklamalar yaptı.
8.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Lucescu'dan Dursun Özbek'e geçmiş olsun telefonu
Lucescu'dan Dursun Özbek'e geçmiş olsun telefonu Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciasının ardından Dursun Özbek'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
16.02.2023 Galatasaray
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası...
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası... Beşiktaş, finansal duruma dair daha önce verilen taahhütlerin yerine gelmemesi nedeniyle UEFA'ya gitti.
9.04.2022 Beşiktaş
Süper Lig devlerine duyurulur! FFP kriterleri açıklandı
Süper Lig devlerine duyurulur! FFP kriterleri açıklandı UEFA Başkanı Ceferin, Nyon'daki UEFA İcra Komitesi'nin toplantısında FFP’de değişikliğe giden UEFA, kulüplerin elde ettiği gelirlerin %70’ini harcayabileceğini açıkladı.
8.04.2022 Futbol
Lucescu tek tek anlattı! Tek başına futbolculara UEFA'dan daha fazla yardım etmiş!
Lucescu tek tek anlattı! Tek başına futbolculara UEFA'dan daha fazla yardım etmiş! Rusya'nın Ukrayna'yı istilası sonrası Kiev'den ayrılmak zorunda kalan ve ülkede yaşanan savaş kaosunu tek tek anlatan Mircea Lucescu'nun futbolculara yardımcı olması ise büyük dikkat çekti. İşte Rumen teknik adamın savaş izlenimleri...
2.03.2022 Futbol
Menajerlere ödenen paraları açıkladı hızını alamayıp UEFA'nın kapısını çaldı
Menajerlere ödenen paraları açıkladı hızını alamayıp UEFA'nın kapısını çaldı Son yıllarda menajerlere ödenen astronomik ücretleri açıklayarak camiayı şok eden Burak Elmas'ın durumu UEFA Başkanı Ceferin ile paylaştığı belirtildi. Elmas ayrıca Ceferin'i UEFA Avrupa Ligi maçına özel olarak davet etti.
25.02.2022 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'ne yeni format! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin açıkladı...
Şampiyonlar Ligi'ne yeni format! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin açıkladı... Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ve finalin final four usulüyle oynanması fikirlerinin olduğunu UEFA Başkanı Aleksander Ceferin açıkladı.
10.02.2022 Şampiyonlar Ligi
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup!
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup! Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir, İstanbul'dan alınan Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
24.05.2021 Süper Lig
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
UEFA Facebook, Twitter ve Instagram'ı boykot edecek
UEFA Facebook, Twitter ve Instagram'ı boykot edecek UEFA, sosyal medyada artan siber istismar ve ayrımcı söylemleri protesto etmek amacıyla Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını üç günlüğüne kapatacak.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Ceferin'den 12 kulübe aba altından sopa!
Ceferin'den 12 kulübe aba altından sopa! UEFA Başkanı Ceferin, Avrupa Süper Ligi hareketi başlatan 12 kulübe ceza vereceklerini açıkladı.
25.04.2021 UEFA Avrupa Ligi
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı "Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim" dedi.
23.04.2021 Futbol
Başlamadan sona erdi! Avrupa Süper Ligi fiyaskosu
Başlamadan sona erdi! Avrupa Süper Ligi fiyaskosu Avrupa Süper Ligi organizasyonunda geri adım atan Chelsea ve Manchester United'a Barcelona ile Atletico Madrid'de katıldı.
20.04.2021 Futbol
12 dev kulübe tarihi para cezası!
12 dev kulübe tarihi para cezası! UEFA, Avrupa Süper Ligi'ni kurmak isteyen 12 dev kulübe 50 milyar euro'luk dava açmaya hazırlanıyor.
20.04.2021 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Ceferin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceferin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.