Aleksander Ceferin

Aleksander Ceferin

Son dakika Aleksander Ceferin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleksander Ceferin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleksander Ceferin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleksander Ceferin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleksander ceferin gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 aleksander ceferin haberi bulunmuştur. Tüm aleksander ceferin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya gelerek gündeme dair konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14.03.2024 Süper Lig
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0 UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında İngiliz ekibi Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı İtalyan takımı Inter’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının ilk kez sahibi oldu.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştü.
10.06.2023 Gündem
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası...
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası... Beşiktaş, finansal duruma dair daha önce verilen taahhütlerin yerine gelmemesi nedeniyle UEFA'ya gitti.
9.04.2022 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'ne yeni format! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin açıkladı...
Şampiyonlar Ligi'ne yeni format! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin açıkladı... Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ve finalin final four usulüyle oynanması fikirlerinin olduğunu UEFA Başkanı Aleksander Ceferin açıkladı.
10.02.2022 Şampiyonlar Ligi
UEFA Facebook, Twitter ve Instagram'ı boykot edecek
UEFA Facebook, Twitter ve Instagram'ı boykot edecek UEFA, sosyal medyada artan siber istismar ve ayrımcı söylemleri protesto etmek amacıyla Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını üç günlüğüne kapatacak.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
12 dev kulübe tarihi para cezası!
12 dev kulübe tarihi para cezası! UEFA, Avrupa Süper Ligi'ni kurmak isteyen 12 dev kulübe 50 milyar euro'luk dava açmaya hazırlanıyor.
20.04.2021 Şampiyonlar Ligi
TFF açıkladı! Avrupa Süper Ligi'nden bir an önce vazgeçin
TFF açıkladı! Avrupa Süper Ligi'nden bir an önce vazgeçin TFF, Avrupa Süper Ligi organizasyonuna tepki göstererek "Bu ayrılıkçı eylemden bir an önce vazgeçmeye davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
19.04.2021 Futbol
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
12 dev kulüpten UEFA'ya büyük rest
12 dev kulüpten UEFA'ya büyük rest Avrupa'nın 12 büyük kulübü, yeni Şampiyonlar Ligi sistemi konusunda UEFA ile anlaşmayınca resti çekti.
18.04.2021 Futbol
UEFA, Premier Lig'e rakip çıkartıyor! 36 takım...
UEFA, Premier Lig'e rakip çıkartıyor! 36 takım... Ada’nın kazanç yönünden fark atmasının diğer Avrupa kulüplerinde yarattığı rahatsızlığı dikkate alan UEFA, daha fazla gelir getirecek bir Devler Ligi formatı için harekete geçti. Süper Şampiyonlar Ligi adıyla oynatılacak yeni organizasyonda 36 takıma yer verilip, herkesin en az 10 maç yapması düşünülüyor.
6.03.2021 Futbol
Rumen basınından skandal iddia! 'UEFA kararını verdi' dediler: Webo...
Rumen basınından skandal iddia! 'UEFA kararını verdi' dediler: Webo... Son dakika haberi... Rumen basını, UEFA'nın PSG-Başakşehir maçında 4. hakem Sebastian Coltescu'nun Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya yönelik ırkçı sözleri hakkındaki soruşturmada, hakemin ırkçı bir ifadede bulunmadığına ve disiplin cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verdiğini yazdı.
11.02.2021 Başakşehir
'İstanbul’daki finali seyircili olarak düşünüyoruz'
'İstanbul’daki finali seyircili olarak düşünüyoruz' UEFA Başkanı Ceferin 'İstanbul’daki finali seyircili olarak düşünüyoruz' dedi.
29.12.2020 Şampiyonlar Ligi
UEFA Asbaşkanı Michele Uva istifa etti
UEFA Asbaşkanı Michele Uva istifa etti UEFA Asbaşkanı Michele Uva, asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ederek Avrupa futbolunun patronlarıyla yollarını ayırdı.
31.10.2020 Futbol
UEFA'dan flaş İstanbul kararı
UEFA'dan flaş İstanbul kararı UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve yardımcısı Giorgio Marchetti bugün yapılan UEFA toplantısının ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. Buna göre 2020 Şampiyonlar Ligi 8'li Final formatıyla Lizbon'da oynanacak. 2021 Şampiyonlar Ligi finali de İstanbul'da olacak. Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'nde de kilit kararlar verildi. Temsilcimiz Başakşehir, son 16 turunda Kopenhag ile eşleşmiş ve ilk maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.
17.06.2020 Futbol
2021 Şampiyonlar Ligi finali Istanbul’a
2021 Şampiyonlar Ligi finali Istanbul’a Merakla beklenen ‘Şampiyonlar Ligi 2020’ kararı resmileşiyor. 2020 Şampiyonlar Ligi finalinin Lizbon şehrinde yapılacağı belirtildi.İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ise 2021’de seyircili olarak finali organize edeceği aktarıldı.
17.06.2020 Futbol
Premier Lig maçları şifresiz yayınlanabilir!
Premier Lig maçları şifresiz yayınlanabilir! İngiltere Spor Bakanlığı Sekreteri Oliver Dowden, Premier Lig maçlarının corona virüsü salgının ardından şifresiz yayınlanması için proje hazırladığını açıkladı.
24.04.2020 Futbol
Mustafa Cengiz'den Abdurrahim Albayrak ve Falcao açıklaması
Mustafa Cengiz'den Abdurrahim Albayrak ve Falcao açıklaması Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp kanalı GS TV'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2020 Galatasaray
TFF'den son dakika açıklaması: Ligler en erken Haziran başında oynanabilir
TFF'den son dakika açıklaması: Ligler en erken Haziran başında oynanabilir TFF yaptığı resmi açıklamayla Mayıs'ın ilk haftası toplantı yapılacağı ve senaryoların hazır olduğunu açıkladı!
3.04.2020 Futbol
Corona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bine yaklaştı
Corona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bine yaklaştı Dünya genelini etkileyen yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bine yaklaşırken, virüs bulaşan kişi sayısı 645 bin, iyileşenlerin sayısı ise 139 bin oldu.
28.03.2020 Corona Virüsü
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi süresiz ertelendi!
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi süresiz ertelendi! UEFA, daha önce Mayıs ayına ertelenen Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.
23.03.2020 Futbol
Dünya duruyor, İngilizler oynamak istiyor! Corona virüs...
Dünya duruyor, İngilizler oynamak istiyor! Corona virüs... Dünya Corona virüse önlem almak için adeta hayatı durdururken İngiltere ise bu konuda hiçbir tedbir almamakla ciddi şekilde eleştiriliyor. Konserler devam ediyor, restoran, bar ve cafe'ler açık... Benzer uygulamayı ise futbol kulüpleri talep ediyor. Premier Lig'de kulüp başkanları Corona virüs tehlikesine rağmen maçları oynamak istiyor.
18.03.2020 Futbol
Koronavirüs İtalya-Türkiye maçını etkileyecek mi?
Koronavirüs İtalya-Türkiye maçını etkileyecek mi? Çin'in ardından dünyaya yayılan koronavirüs (Covid-19) salgınının spora etkileri büyüyor. İtalya'da hayat durma noktasına gelirken Serie A başta olmak üzere, tüm karşılaşmaların 3 Nisan'a kadar seyircisiz oynanacağı açıklandı.
6.03.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aleksander Ceferin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleksander ceferin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.