Çatlak

Çatlak

Son dakika çatlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.357 çatlak haberi bulunmuştur. Tüm çatlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
İlkokul müdürü veliyi ve öğrencileri darp ettiği iddia edildi
İlkokul müdürü veliyi ve öğrencileri darp ettiği iddia edildi Büyükçekmece’de deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı gerekçesiyle okul müdürü tarafından darp edildiği iddia edilen 14 yaşındaki öğrencinin velisi okula gelince müdürle arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada gözünden ağır yaralanan ve ayağında çatlak oluşan veli, müdürden şikayetçi olurken 3 öğrencinin daha olay sonrası darp gerekçesiyle müdür hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
6.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı Maden faciasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Erzincan İliç’teki altın madeninde siyanürlü toprağın dev bir çağlayan gibi aktığı facianın saatler önce alarm verdiği ortaya çıktı. Liç alanında önceki sabah 09.00’da yapılan rutin kontrollerde çatlak olduğu tespit edildi. Çalışmalar hemen durduruldu. 3 saha sorumlusu kontrolleri yaparken, 14.28’de göçük oldu. Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları yaklaşık 1000 personelle sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde de işçilere ulaşılamadı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışa rağmen ekiplerin bölgede olayın yaşandığı andan itibaren aralıksız çalışması sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Gözaltına alınanların sayısı 9'a yükselmiş durumda" dedi.
15.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi Adana'da 6 Şubat'ta ilk depremde binaları zarar gören ancak babaları yatalak olduğu için evi terk etmeyen aile ikinci depremde bina çökünce hayatını kaybetti. Geride kalan dede ve babaanne depremin yıldönümü öncesi acılarının hala çok taze olduğunu söyledi. Depremde ölen aileden geriye ikinci depremden önce evlerini çektikleri video kalırken videoda evdeki çatlaklar görüldü.
4.02.2024 Adana
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.
15.01.2024 Gündem
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu, 11 sanığın yargılandığı dava, 4'üncü gününde devam etti. Duruşmada dinlenen otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Eğer deprem 7.7 yerine 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi.
6.01.2024 Gündem
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kavun genelde yaz aylarında tüketilen bir meyvedir. Kavunun 1 dilimi 50 kalori, 100 gramı ise 28 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı! Utanç gecesi
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı! Utanç gecesi Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra Hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı. Yumruklu saldırının ardından yere yığılan Meler, tekmelere maruz kalırken olay sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırı sonrası Halil Umut Meler'in hayati bir tehlikesinin bulunmadığı, elmacık kemiğinde çatlak tespit edildiği açıklandı. Halil Umut Meler, ifadesinin alınmasının ardından saldırıya karışan herkesten şikayetçi oldu.
12.12.2023 Şampiy10
Çatlak dudakları anında onarıyor: Bu karışım kuru dudakları ateşlendiriyor! Tam bir kurtarıcı...
Çatlak dudakları anında onarıyor: Bu karışım kuru dudakları ateşlendiriyor! Tam bir kurtarıcı... Kış geldiğine göre pek çok kişi dudak çatlaması yaşayabilir. Soyulan, kuruyan ve çatlayan dudaklara ilaç tedavisnin yanısıra evde hazırlayacağınız bir karışımla çare bulabilirsiniz. Sadece iki malzeme yetiyor! Çatlak dudak sorununu anında çözebilirsiniz.
11.12.2023 Yaşam
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi Bursa'nın Mudanya Belediye binası, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından tedbir amaçlı boşaltıldı. Gözler ise depremin hissedildiği Mudanya’da okulların tatil olup olmadığına çevrildi. Peki, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? Deprem nedeniyle yarın okullar var mı, deprem nedeniyle okullar tatil oldu mu? Okullar 5 Aralık kapalı mı?
4.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı kapsamında yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti keşif yaptı. Yurt dışında olan Orhan Pamuk, gelmezken tarafların avukatları ve bina sakinleri keşifte hazır bulundu. Pamuk'un avukatı Hikmet Güngör, "Bu yıkımın halen olmasındaki tek sebebi maalesef karşı tarafta Orhan Pamuk'un olması, Orhan Pamuk faktörü" dedi. Taray apartmanı babası tarafından yaptırılan Emrullah Çetin Taray ise "Binanın sağlamlığı yönünden söylenecek çok bir şey yok. Bugün de bilirkişi heyeti geldi ve binada herhangi bir çatlak vesaire hiçbir şey göremedi. 12 malikten 11'i olarak biz bu konuda tarafız. Orhan Pamuk'un 6 dairesi var ama bir malik olarak gözüküyor" diye konuştu.
18.11.2023 Gündem
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor ‘Kanlı Para’ adlı oyun okullarda giderek yayılıyor. Şiddet içeren oyun yasaklansa da öğrenciler gizlice ellerinden kan akana kadar oynuyor. Uzmanlar oyunun bulaşıcı hastalıklara ve kalıcı hasarlara yol açabileceği uyarısında bulunuyor.
22.10.2023 Yaşam
Mert Aydın trafik kazası geçirdi!
Mert Aydın trafik kazası geçirdi! Oyuncu ve şarkıcı Mert Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde biten Mert Aydın, arkadaşının kullandığı araçta trafik kazası geçirdi. Ünlü DJ, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.10.2023 Magazin
Cep telefonu ile tuvalete gidenler dikkat! Bu hastalığa davetiye çıkarıyor
Cep telefonu ile tuvalete gidenler dikkat! Bu hastalığa davetiye çıkarıyor Yıllar önce tuvalete gazete ile girilirken şimdi ise cep telefonu ile giriliyor. Elimizden düşürmediğimiz telefonları tuvalete giderken bile yanımıza alıyoruz. Ancak zaman geçirmek için yanımıza aldığımız gazete, dergi ya da telefon tuvalette kalma süresini daha da uzatıyor. Buda beraberinde birçok hastalığa davetiye çıkarıyor.
26.08.2023 Sağlık
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Heyecanlandıran keşif! Altıgen şekiller ortaya çıktı
Heyecanlandıran keşif! Altıgen şekiller ortaya çıktı NASA'nın Curiosity keşif aracı Mars'taki Sharp Dağı'nın üzerinden geçerken garip bir çatlak arazi buldu.
17.08.2023 Bilim ve Teknoloji
İttifak dağılıyor! İsviçreli yayın kuruluşu muhalefeti mercek altına aldı...
İttifak dağılıyor! İsviçreli yayın kuruluşu muhalefeti mercek altına aldı... Türkiye'yi mercek altına alan İsviçreli gazeteci Philipp Scholkmann dikkat çeken bir muhalefet analizi yayınladı. SRF'de yayınlanan yazıda ' Partiler Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'den uzaklaşıyor' denildi
1.08.2023 Gündem
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi! Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.
20.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çatlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.