Çatı Çöktü

Çatı Çöktü

Son dakika çatı çöktü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatı çöktü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatı çöktü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatı Çöktü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatı çöktü gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 çatı çöktü haberi bulunmuştur. Tüm çatı çöktü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı fabrikaya giren işçiler, enkaz altında kaldı: 1 ölü, 4 yaralı
Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı fabrikaya giren işçiler, enkaz altında kaldı: 1 ölü, 4 yaralı Kahramanmaraş'ta ağır hasar alan metal fabrikasına ürün çıkartmak için giren işçiler, tavan ve kolonların çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Çökme sonucu 1 işçi hayatını kaybetti, 4 işçi yaralandı.
27.02.2023 Gündem
Depremden kaçtılar, Konya'da yangında 7 kişi can verdi
Depremden kaçtılar, Konya'da yangında 7 kişi can verdi Gaziantep'ten Konya’daki akrabalarının yanına gelen, Suriye uyruklu depremzede aile, sobadan çıkan yangında odada mahsur kaldı. Yangın nedeniyle kerpiç evin tavanı, ailenin üstüne çökerken, 7 kişi hayatını kaybetti.
17.02.2023 Yaşam
4 çocuk öldü! Annelerinin erkek arkadaşı suçlanıyor, saatler sonra dehşet
4 çocuk öldü! Annelerinin erkek arkadaşı suçlanıyor, saatler sonra dehşet Arjantin’nde korkunç bir olay meydana geldi. Annelerinin erkek arkadaşı evin çatısına 5 ton moloz yığdı; saatler sonra çatı çöktü. Enkaz altında kalan 4 çocuk hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Antalya'da yoğun yağış iki ilçede sele neden oldu, evleri su bastı!
Antalya'da yoğun yağış iki ilçede sele neden oldu, evleri su bastı! Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur sele döndü. Özellikle Kumluca'da ilçenin tamamında etkili olan sağanak yağmur sebebiyle çok sayıda evde su baskını yaşanırken araçlar da zarar gördü. Taşan derelerden akan sel suları ile park halindeki otomobiller sürüklenirken, her iki ilçede çok sayıda ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, örtü altı üretim merkezi olan ilçede seralarda da çok büyük zarar meydana geldiğini belirtirken, "50 yıldır böyle bir şey görmedik. Sular bir anda yukarıya çıkarak arabaları sürükledi. Teyakkuz halindeyiz" dedi. Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan sel sebebiyle okullar bugün tatil edildi.
12.12.2022 Gündem
Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü! Çatı çöktü, ağaçlar yıkıldı
Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü! Çatı çöktü, ağaçlar yıkıldı Bursa'da aniden bastıran sağanak yağış sele dönüştü. Peş peşe gök gürültüsü ve şimşekler çaktı. Yoğun yağış sebebiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yolcular zor anlar yaşadı. Yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü. Yaralı olduğu ihbarı üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi. Şehirde bir çok noktada ağaçlar fırtına sebebiyle yıkıldı. Trafikte de aksamalar yaşanıyor.
31.08.2022 Yaşam
Kayak merkezinde feci kaza! Çatı çöktü, vatandaşlar altında kaldı!
Kayak merkezinde feci kaza! Çatı çöktü, vatandaşlar altında kaldı! Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi Saklıkent kayak merkezinde yaşanan çatı çökmesinde 8 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.02.2022 Gündem
Çatı çöktü, 15 araç kullanılmaz hale geldi! 7 milyon TL'lik zarar var
Çatı çöktü, 15 araç kullanılmaz hale geldi! 7 milyon TL'lik zarar var Malatya'da, yoğun kar yağışı nedeniyle Galericiler Sitesi'nde çatı, araçların üzerine çöktü.15 araçta, yaklaşık 7 milyon TL'lik zarar meydana geldi.
19.01.2022 Yaşam
250 yıllık bina alev alev alev yandı; bir kadın pencereden atladı
250 yıllık bina alev alev alev yandı; bir kadın pencereden atladı Antalya’da 250 yıllık bina yangında kullanılamaz hale geldi. Bir kadın birinci kattan atlayarak canını kurtarırken, itfaiye erinin atlattığı büyük tehlike kameralara yansıdı.
5.12.2021 Yaşam
Çin'de çatı çöktü
Çin'de çatı çöktü Üç katlı binanın çatısının yerle bir olmasıyla en üst kattaki gece kulübünde üç kişi hayatını kaybetti, 87 kişi yaralandı.
20.05.2019 Dünya
Devrilen mum iki evi kül etti
Devrilen mum iki evi kül etti Ankara'da kağıt toplayıcısı ailelerin yaşadığı iki gecekondu yandı.
7.03.2019 Yaşam
İzmir'de hastaneyi su bastı
İzmir'de hastaneyi su bastı İzmir'de, dakikalar içerisinde etkili olan sağanak yağış yolları adeta göle çevirdi, bazı iş yerlerini ve evleri su bastı. Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni su bastı. Suyun tahliyesi sırasında hastalar, tekerlekli sandalye ve sedye ile dışarı çıkarıldı.
1.10.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı adayı arayışları devam eden CHP'yi eleştirerek, "Bir çatı kurmaya çalıştılar o çatı da çöktü. Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında çatı altında buluşmaya çalıştılar, o çatı çöktü altında kaldılar" dedi.
28.04.2018 Siyaset
Trabzon'da hastanenin dış bölümündeki çatı çöktü
Trabzon'da hastanenin dış bölümündeki çatı çöktü Trabzon'da bir hastanenin dış bölümündeki çatıda çökme meydana geldi.
31.01.2017 Yaşam
Denizli'de bir aile yok oldu! MHP'li ismin akrabası...
Denizli'de bir aile yok oldu! MHP'li ismin akrabası... Denizli'nin Çal İlçesi'ndeki müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gelen son dakika haberine göre maalesef 3 kişi hayatını kaybetti. Olay yerinden ilk görüntüler geldi. Hayatını kaybedenlerin MHP'li Fethi Akcan'ın uzaktan akrabası olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da ikinci çatı faciası: Bir binanın çatısı çöktü
İstanbul'da ikinci çatı faciası: Bir binanın çatısı çöktü Fatih Molla Gürani Mahallesi’nde bir binanın çatısı 4 günden beri yağan karın ağırlığına dayanamayarak çöktü
10.01.2017 Yaşam
Ataköy'de cami çatısı çöktü! İşte ilk görüntüler
Ataköy'de cami çatısı çöktü! İşte ilk görüntüler Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken tente çatı çöktü. Gelenbilgilere göre yaralılar var.
10.01.2017 Haber
Ataköy'den son dakika haberi: 1 ölü, 10 yaralı
Ataköy'den son dakika haberi: 1 ölü, 10 yaralı Ajanslardan gelen son dakika bilgisine göre; Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken tente çatı çöktü. Valilikten yapılan açıklamaya göre acı olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır olmak üzere 40 kişi de yaralandı. Olay yerinden ilk görüntüler haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Konya'da 19 fabrikanın çatısı çöktü
Konya'da 19 fabrikanın çatısı çöktü Konya'da aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle son 4 günde 19 fabrikanın çatısı çöktü.
1.01.2017 Yaşam
Yangında sadece ‘Kuran’ı Kerim’ yanmadı
Yangında sadece ‘Kuran’ı Kerim’ yanmadı Manisa’da üç katlı bir binanın üçüncü katında çıkan yangında evde bulunan Kuran’ı Kerim'in yanmadığı görüldü.
4.12.2016 Yaşam
Marmaris'te büfe çatısı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!
Marmaris'te büfe çatısı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı! Marmaris'te sezon açılışı hazırlığı yapılan büfenin çatısının çökmesi sonucu, bir kişi hayatını kaybetti
3.05.2016 Yaşam
Restoranın çatısı çöktü: 12 yaralı
Restoranın çatısı çöktü: 12 yaralı Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir restoranın çatısının çökmesi sonucu 12 kişi yaralandı.
18.07.2015 Yaşam
Makedonya'da silahlı çatışma 28 saat sürdü
Makedonya'da silahlı çatışma 28 saat sürdü Makedonya'nın kuzeyindeki Kumanova, güvenlik güçleri ile silahlı bir grup arasındaki 28 saatlik çatışmanın ardından adeta savaş alanını andırıyor. Sekiz emniyet mensubunun, 14 silahlı saldırganın hayatını kaybettiği, 37 emniyet mensubunun yaralandığı çatışmalar, Tode Mendol Mahallesi'ni harabeye çevirdi.
12.05.2015 Dünya
Başbakan Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na taziye
Başbakan Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na taziye Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Erzincan İlçe Kongresi'ne katıldı.
29.09.2021 Gündem
'PKK su kaynatmaya başladı'
'PKK su kaynatmaya başladı' Yalçın Akdoğan, çözüm sürecini başlattıklarını belirterek, "Terör örgütü çok rahatsız. Silahı bırakma fikrinden rahatsız. İnsanların rahat etmesinden rahatsız. Hükümet çözümü zorladıkça su kaynatmaya başladılar” dedi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: CHP'nin yakasından düşsünler
Kılıçdaroğlu: CHP'nin yakasından düşsünler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, istifa çağrısı yapan milletvekillerine rest çekti: Habertürk'ten Bülent Aydemir'e konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi; “Bu toplantıyı yapanlar CHP’nin yakasından düşsünler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatı Çöktü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatı çöktü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.