Çamlıca Cami

Çamlıca Cami

Son dakika Çamlıca Cami haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çamlıca Cami ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çamlıca Cami haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çamlıca Cami

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çamlıca cami gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 çamlıca cami haberi bulunmuştur. Tüm çamlıca cami haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Tuzla Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Yıkım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kurum, "İnsanımızın hayatını huzura, refaha ve güvene kavuşturacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızdan bir yenisini daha başlatmak için buradayız. Hep birlikte 5187 kentsel dönüşüm konutunun bir kısmının temellerini atacak, bir kısmının ise yıkım törenlerini yapacağız." dedi.
9.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Altunizade-Bosna Bulvarı Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. 2025 yılında açılması planlanan Altunizade - Bosna Bulvarı metro hattıyla ilgili de konuşan Bakan Uraloğlu, "Projemizi tamamladığımızda, saatte 8 bin 100 yolcumuz, Altunizade-Bosna bulvarı arasında 8 dakika 40 saniye gibi kısa bir sürede seyahat edebilecektir. "dedi. Bakan Uraloğlu, "Bugüne kadar İstanbul’da yapımını tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduğumuz metro hatları toplamda 130.2 kilometredir. Yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 338.8 kilometreden 394.5 kilometreye yükselecek. Böylece İstanbul raylı sistem ağının yüzde 50'den fazlasını bakanlığımız inşa etmiş olacak." dedi.
15.12.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız Üsküdar'da vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bugün itibariyle İstanbul'umuzda yüzyılın dönüşümünde tam 640 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. Üsküdarlı kardeşlerimiz de bu kampanyamıza teveccüh gösteriyor. Sizlere, Üsküdarlı kardeşlerimize geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sözümüzdür. Bu şehirde hiçbir vatandaşımız güvensiz yapılarda oturmayacak. Bu şehrin hangi ilçesinde, hangi sokağında, hangi caddesinde olursa olsun tek bir riskli yapı dahi bırakmayacağız" dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kurum, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi
Bakan Kurum, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Adayı Murat Kurum, Büyük Üsküdar İftarının ardından Büyük Çamlıca Camii’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kurum, Kadir gecesi münasebetiyle irmik helvası, lokma ve gofret ikramında bulunarak vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip çocuklara oyuncak dağıttı.
18.04.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Çamlıca Cami’nde Bayram namazı coşkusu
Çamlıca Cami’nde Bayram namazı coşkusu Kurban Bayramı namazı için binlerce vatandaş, Çamlıca Camii'ne akın etti. Binlerce kişi bayram namazını Çamlıca Camii'nde kıldı.
9.07.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay metro şantiyesi işçileriyle sahur yaptı
Bakan Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay metro şantiyesi işçileriyle sahur yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay metro şantiyesi çalışanları ile birlikte sahur yaptı.
20.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Pazartesi günü itibariyle çalışmalara başlıyoruz
Bakan Kurum: Pazartesi günü itibariyle çalışmalara başlıyoruz Dar gelirli vatandaşlar için 15 bin sosyal konut yaptıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "500 iş yerinin inşaatları yükselirken, başka bir yerde vatandaşlarımızın mülkiyet problemlerini çözüyoruz. Bir yandan İstanbul'a 6 milyon metrekarelik alanda 40 millet bahçesi yapıyoruz. Yine Validebağ Korusu için bakanlığımız ve Üsküdar Belediyesi ile pazartesi günü itibariyle çalışmalara başlıyoruz. Yaklaşık 50 milyon TL'lik bir yatırım olacak" diye konuştu.
18.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Destanı bugün SİHA'larla tekrarlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Destanı bugün SİHA'larla tekrarlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl Ayasofya'yı yeniden ibadete açarak, önceki yıl Büyük Çamlıca Cami'ni hizmete vererek, dün de Taksim Camii'nde ilk cumayı eda ederek ecdadın mirasına sahip çıktığımızı gösteriyoruz." dedi.
29.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İstanbul için büyük dönüşüm
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İstanbul için büyük dönüşüm İstanbul Üsküdar’da Kirazlıtepe’den sonra 3 mahallede daha kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projelerinin biri olacak süreci başlatıyoruz” dedi. Yeni alanda 4 bin 500 konut ve işyeri dönüşürken bugüne kadar ilçede toplam 22 bin bağımsız birim yenilenmiş olacak. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çamlıca’da düzenlenen bayrak töreninde, Üsküdar’daki dönüşüm için talimat verdiğini ifade etti.
29.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Pazartesi günü başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Pazartesi günü başlıyor Üsküdar'da incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Üsküdar, Ferah Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Küplüce Mahallesi'nde 140 bin metrekarelik alanda çok önemli bir kentsel dönüşüm projesini belki de İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projelerinin biri olacak süreci Pazartesi günü itibariyle Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlatıyoruz" dedi.
24.04.2021 Gündem
İstanbul'da ibadete açılan camiler!
İstanbul'da ibadete açılan camiler! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, corona virüs nedeniyle bir süredir ibadete kapalı olan ve 29 Mayıs Cuma günü tekrar açılacak olan cami, mescit ve diğer açık alanları, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile duyurdu. Süleymaniye, Sultanahmet, Eminönü Yeni Camii, Ortaköy Camii ve Çamlıca Cami'nin havadan çekilen görüntülerinden oluşan video, “29 Mayıs Cuma günü özlem ve hasret bitiyor" yazısıyla paylaşıldı.
28.05.2020 Gündem
Çamlıca Camisi'nin Ramazan mahyası havadan görüntülendi
Çamlıca Camisi'nin Ramazan mahyası havadan görüntülendi RAMAZAN ayının yaklaşması ve koranavirüs salgın hastalığı nedeniyle Çamlıca Cami'nin minareleri arasında, Evde kal Türkiyem, Namaz dinin diğeridir" mahyaları yazıldı.
22.04.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu aralar bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu aralar bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Malum dünyada bir koronavirüs salgını var. Bu salgın nedeniyle öpüşme tokalaşma çok önemli bir münasebettir. Bu aralar bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim. Bunu da ben sizden istirham etmiş olayım" dedi.
6.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Çamlıca Cami'nde kıldıktan sonra Beşiktaş'taki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geçti.
25.10.2019 Siyaset
İETT'den ramazana özel hatlar
İETT'den ramazana özel hatlar İETT, ramazan ayında İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla özel hatları devreye aldı.
3.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o mektubu kürsüde okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan o mektubu kürsüde okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Önder İmam Hatipler Derneği Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında, Pınarhisar Cezaevi'nde bulunduğu dönemde oğlu Bilal Erdoğan'ın mezuniyet törenine katılamadığı için yazdığı mektubu okudu.
13.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bundan böyle hiçbir güç...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bundan böyle hiçbir güç... Van'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Buradan ilan ediyorum' deyip "Bundan böyle hiçbir güç Türkiye’yi ekonomide altyapı da geldiği seviyenin gerisine düşüremeyecektir." dedi. Erdoğan ayrıca "Ülkemizde küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini teşvik etmek için yeni bir destek programını hayata geçiriyoruz." diyerek müjdeyi verdi.
26.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yıla kadar çözeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yıla kadar çözeceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar mitinginde halka hitap etti. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına seslenen Erdoğan "2 yıla kadar Üsküdar'daki tüm tapu ve imar meselelerini birlikte çözeceksiniz" ifadesini kullandı.
19.03.2019 Siyaset
Çamlıca Camisi'nde ilk ezan okundu!
Çamlıca Camisi'nde ilk ezan okundu! İstanbul'un en yüksek tepesine yapılan ve inşaatı 6 yıl süren camide ilk ezan sabah namazında okundu. Sabah namazını Çamlıca Camii'nde kılan Binali Yıldırım, "İstanbul'un heybetine, güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş" dedi.
7.03.2019 Yaşam
Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi
Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi 2013 yılından beri yapımı süren Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi. 10 Haziran tarihinde Kadir gecesi açılması planlanan Çamlıca Camii'nin "tam olarak bitmeyeceği" için açılışının ertelendiği öğrenildi. İstanbul Cami ve Kültür Hizmet birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk "Tam olarak bitmeyeceği eksikleri kalacağı için açılışı erteledik" dedi.
30.05.2018 Gündem
Çamlıca Cami için geri sayım başladı
Çamlıca Cami için geri sayım başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlığı döneminde 6 Ağustos 2013’te temelleri atılan Çamlıca Cami inşaatında sona yaklaşılıyor.
14.04.2018 Gündem
İstanbul'da yeni teleferik hattı için onay geldi
İstanbul'da yeni teleferik hattı için onay geldi Hat üç duraktan meydana gelecek. Eyüp bölgesinde yer alacak hattın ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.
23.03.2016 Ekonomi
Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattına onay geldi
Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattına onay geldi İstanbul'un 2016 bütçesi kapsamında yer alan projelerden Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattına belediyeden onay çıktı
23.12.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çamlıca Cami ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çamlıca cami haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.