Cami Tuvaleti

Cami Tuvaleti

Son dakika CAMİ TUVALETİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CAMİ TUVALETİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CAMİ TUVALETİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cami Tuvaleti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cami tuvaleti gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 cami tuvaleti haberi bulunmuştur. Tüm cami tuvaleti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yine yaptılar, 15 gün arayla camiye gelip tuvalette... İmam bu yazıyı astı!
Yine yaptılar, 15 gün arayla camiye gelip tuvalette... İmam bu yazıyı astı! Burdur'da şadırvan ve tuvaletlerdeki muslukların çalındığı Şirinevler Camii'nin imamı Mustafa Yavuz, hırsızlara astığı yazıyla mesaj gönderdi. Şadırvan ve tuvalete, "Allah sana akıl, fikir, hidayet nasip etsin kardeşim. Bir daha ihtiyacın olursa Allah için muslukları yerinden sökme. Cami görevlisinden ihtiyacını iste, temin edilsin" mesajı asan imam Yavuz, "İhtiyacı varsa gelsin ben parasını vereyim" dedi.
24.03.2021 Gündem
Cami tuvaletinde kız çocuğuna cinsel istismara 10 yıl hapis
Cami tuvaletinde kız çocuğuna cinsel istismara 10 yıl hapis Çorum'da eski kiracısının kızına cami tuvaletinde istismarda bulunan simitçi Mehmet Sarıoğlu (65), 'küçük çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.06.2020 Yaşam
Cami tuvaleti kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Cami tuvaleti kavgası: 1 ölü, 1 yaralı KÜTAHYA'nın Emet ilçesi Büyük Hamam Cami avlusunda çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
2.10.2018 Yaşam
Cami tuvaletinde aşırı dozdan öldü
Cami tuvaletinde aşırı dozdan öldü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde cami tuvaletinde, yüksek dozda uyuşturucu kullandığı belirlenen kimliği belirsiz kişinin cesedi bulundu.
16.09.2017 Yaşam
Cami tuvaletinde tacize tahliye
Cami tuvaletinde tacize tahliye Gaziantep'te cami tuvaletinde 6 kız çocuğuna taciz iddiasına 6 ay sonra tahliye kararı çıktı
1.03.2017 Yaşam
9 yaşındaki kıza cami tuvaletinde cinsel istismar
9 yaşındaki kıza cami tuvaletinde cinsel istismar Zonguldak'ta saklambaç oynayan 9 yaşındaki kıza, cami tuvaletine saklanmasına yardım etme bahanesiyle cinsel istismara maruz kaldığı iddia edildi
18.02.2017 Yaşam
10 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismara 8 yıl hapis
10 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismara 8 yıl hapis Kayseri'de bir cami tuvaletinde 10 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 14 yaşındaki sanık çocuğa, 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
5.12.2016 Yaşam
Cami tuvaletinde aşırı dozda uyuşturucudan öldü
Cami tuvaletinde aşırı dozda uyuşturucudan öldü KAHRAMANMARAŞ’ta ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 35 yaşındaki Mustafa Güler, cami tuvaletinde vücuduna enjekte ettiği aşırı dozda uyuşturucudan öldü...
14.02.2016 Yaşam
Rehine krizini rehine bitirdi
Rehine krizini rehine bitirdi Pendik’te bir banka şubesini soyan silahlı kişi kaçarken cami tuvaletine saklandı. Burada soyguncu, rehin aldığı kişi tarafından etkisizleştirildi.
12.02.2016 Yaşam
Cami tuvaletinde tecavüz etti!
Cami tuvaletinde tecavüz etti! KASTAMONU’da, cami tuvaletinde 9 yaşındaki N...
20.11.2014 Yaşam
Profesör 5 yıldır cami tuvaleti temizliyor
Profesör 5 yıldır cami tuvaleti temizliyor GİNE'den 7 yıl önce Türkiye'ye mülteci olarak gelen Fransızca profesörü 55 yaşındaki Osman Toureh, Eskişehir'de 5 yıldır cami tuvaletini temizleyerek geçimini sağlıyor.
17.11.2014 Yaşam
Cami tuvaletinde yakalandılar
Cami tuvaletinde yakalandılar Kırıkkale'de emekli öğretmen 65 yaşındaki A...
11.09.2014 Yaşam
Camide inanılmaz infaz!
Camide inanılmaz infaz! 11 yaşındaki Serdar Oğuz, kesici aletlerle öldürüldü
29.10.2012 Yaşam
Ağlatan çaresizlik!
Ağlatan çaresizlik! ÇORUM'da Valilik tarafından düzenlenen Halk Günü toplantısında sıkıntılarını dile getiren vatandaşların gözyaşları, Vali Yardımcısı Sefa Çetin'i duygulandırdı...
29.09.2021 Gündem
Cami tuvaleti işletmecisi ölü bulundu
Cami tuvaleti işletmecisi ölü bulundu Samsun'da 75 yaşındaki Dursun Acar, Yıldırım Gazi Camii'nin işletmeciliğini yaptığı tuvaletinde ölü bulundu
29.11.2006 Yaşam
Çocuk tecavüzüne Yargıtay'dan yorum
Çocuk tecavüzüne Yargıtay'dan yorum Çocuk bağırmaz ve başına geleni kimseye anlatmazsa tecavüze rıza göstermiş olur
29.09.2021 Gündem
Camide garip olay! Sabah namazına gelen imam şoku yaşadı
Camide garip olay! Sabah namazına gelen imam şoku yaşadı Antalya'da cami bahçesinde gönüllü olarak temizlik yapıp çiçekleri sulayan Kemal Duran, imamın karşı çıkmasına rağmen bahçe duvarını avuç içi deseniyle boyadı. Tuvaletin üzerine de yazıyla 'Selamünaleyküm' yazan Duran, imam Ümmet Akbaş'ın şikayeti üzerine gözaltına alındı.
8.05.2021 Yaşam
Dehşeti yaşadılar! Tüfekle evlerine ateş açıldı: 'Çoluk çocuğum hep huzursuzuz'
Dehşeti yaşadılar! Tüfekle evlerine ateş açıldı: 'Çoluk çocuğum hep huzursuzuz' Antalya'nın Manavgat ilçesinde, otomobille gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, oruç açmaya hazırlanan 5 kişilik Sarı ailesinin evine tüfekle ateş açtı. Saldırganlar kaçarken, saçmalar balkona ve evin önünde park halinde bulunan otomobile isabet etti. Saldırıyı geçen yıl yaşanan, kendisinin de hapis cezası aldığı olay nedeniyle meydana geldiğini öne süren Ahmet Sarı (56), "Çoluk çocuğum hep huzursuzuz" dedi; yaşananları ise böyle anlattı...
3.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hacı Harun Ekşi Camisi'nin açılışında, gerek Burhaniye gerekse Emniyet mahallelerine komşu oldukları belirterek, buralardaki ibadethanelerde beraber ibadet yaptığı kişilerin cumasının mübarek olmasını diledi. Üsküdar'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümle ilgili önemli mesajlar verdi: "Cumhurbaşkanı'nın, bakanların, belediye başkanını dediğini dinlemiyorsunuz müteahhidin dediğini dinliyorsunuz. Evinizi müteahhide vermeye mecbur değilsiniz."
1.02.2019 Siyaset
Caminin kadınlar tuvaletinden gelen sesler polisi alarma geçirdi
Caminin kadınlar tuvaletinden gelen sesler polisi alarma geçirdi Antalya’da bir caminin kadınlar tuvaletinde uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla cemaat tarafından şikayet edilen biri kadın 2 genç, polis tarafından yakalandı. Didik didik aranan gençlerin üzerilerinde herhangi bir maddeye rastlanamazken, aynı tuvalette daha önce de benzer olaylar yaşandığını ileri süren cemaat duruma tepki gösterdi.
26.09.2018 Yaşam
Taziye evinin tuvaletinde ölü bulundu!
Taziye evinin tuvaletinde ölü bulundu! Cenaze için taziye evine gelenler, abdest almak için tuvaleti kullanmak istedi. Kapının kilitli olduğunu ve içeriden pis kokular geldiğini fark edenler, durumdan şüphelenip camı kırıp içeriye baktıklarında cesetle karşılaştı.Polis inceleme yaparken, olay yerine gelen İsa Demir, cesedin 15 gündür kayıp olan oğlu Mehmet Demir'e ait olabileceğini belirtip görmek istedi. İsa Demir'in cesedi teşhis etmesinin ardından Mehmet Demir'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
22.03.2017 Haber
Taziye evinin tuvaletinde ölü bulundu!
Taziye evinin tuvaletinde ölü bulundu! Adana'da ailesinin 15 gündür haber alamadığı 37 yaşındaki Mehmet Demir, bir taziye evinin tuvaletinde ölü bulundu.
22.03.2017 Yaşam
Cami tuvaletinde taciz
Cami tuvaletinde taciz İstanbul'da bir sanayi sitesindeki caminin tuvalet işletmecisine, tuvaleti kullanan genç kadına "Çok güzelsin, çok tatlısın" diyerek sarıldığı gerekçesiyle 'cinsel istismar' suçundan dava açıldı. Eylemi 'sarkıntılık' diye yorumlayan mahkeme, yaşlı adama bir yıl sekiz ay hapis cezası verdi. Ardından 'sanığın mahkemedeki iyi hali' gerekçesiyle hükmün açıklanması geriye bırakıldı.
4.12.2015 Yaşam
Balıkesir'e konut müjdesi
Balıkesir'e konut müjdesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'e yeni bir kent kuracaklarını açıkladı.
19.10.2015 Arşiv
Tuvalet ücretini sahte parayla ödeyince...
Tuvalet ücretini sahte parayla ödeyince... Adana'da 52 yaşındaki M.A.S., caminin tuvaletini kullandıktan sonra görevliye ödemeyi sahte parayla yapınca, paranın sahte olduğunu fark eden görevlinin ihbarı üzerine 10 bin lira değerinde sahte parayla yakalandı.
12.06.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cami Tuvaleti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cami tuvaleti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.