Çakmak Gazı

Çakmak Gazı

Son dakika çakmak gazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakmak gazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakmak gazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakmak Gazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakmak gazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 çakmak gazı haberi bulunmuştur. Tüm çakmak gazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı Türkiye genelinde okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetimde çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı, kayıp 6 çocuk bulundu.
12.09.2023 Yaşam
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, normalin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle artan araç yangınlarına dikkat çekerek, "Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı, geçen yıl itibariyle 309 araç yangınına müdahale etti. Bu yılın ilk 7 ayında ise 200'e yakın olaya müdahale ettiğini görüyoruz. Bu sayının gittikçe artacağı ve 400'lere ulaşacağını tahmin ediyoruz. Araç yangınlarındaki en önemli unsurlarda, araç içinde unutulan çakmak, deodorant, parfüm, çakmak gazı ve buna benzer şeyler yer alıyor. İklim değişikliğine bağlı olarak yaşadığımız hava sıcaklıkları bu tür unutulan eşyaların basınç altında genleşmesiyle, beraberinde patlamayı meydana getiriyor” dedi.
28.07.2023 Gündem
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu İçişleri Bakanlığı, 81 il genelinde okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde ve umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada; çeşitli suçlardan aranan 663 kişinin yakalandığını, 8 kayıp çocuğun da bulunduğunu açıkladı.
16.04.2023 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma... İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı 61 bin 45 personelin katılımıyla, yurt genelinde 'Güvenli Eğitim' uygulaması yapıldı.
14.06.2022 Gündem
Gece bekçisi tartışma sonrası fenalaşarak öldü
Gece bekçisi tartışma sonrası fenalaşarak öldü Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde restorasyon çalışması başlatılan Fetih Mescidi'nin gece bekçisi, bir kişiyle tartıştıktan sonra rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gece bekçisi Zübeyir İlter'in tartışma yaşadığı M.K. ise gözaltına alındı.
19.05.2022 Yaşam
Çakmak gazı bomba gibi patladı: 2 yaralı
Çakmak gazı bomba gibi patladı: 2 yaralı Kayseri’de otomobilde patlayan çakmak gazı nedeniyle çıkan yangında 2 kişi yaralandı.
19.05.2022 Yaşam
Akseki ve Manavgat orman yangınlarını böyle çıkarmış: Benzinle döke, döke, yaka yaka gittim
Akseki ve Manavgat orman yangınlarını böyle çıkarmış: Benzinle döke, döke, yaka yaka gittim Son dakika haberi... Antalya'da Akseki ve Manavgat orman yangınlarını çıkardığı iddiasıyla tutuklanan Ali Y.'yi kız arkadaşının kaydettiği ses kaydı ele verdi. Kayıtlarda Ali Y., "Benzinle döke, döke, yaka yaka gittim" diyor
23.08.2021 Gündem
Uçakta et taşımak yasak mı? Uçağa alınmayan eşyalar 2021
Uçakta et taşımak yasak mı? Uçağa alınmayan eşyalar 2021 Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması birçok vatandaşın şehir dışına çıkmasına, memleketine gitmesine neden oldu. Memleketinde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar, kendileri için ayırdıkları kurban etlerinin uçakta taşınıp taşınmayacağını sorgulama başladı. Peki, uçakta et taşımak yasak mı? İşte uçağa alınmayan eşyalar 2021…
23.07.2021 Gündem
Fare zehirinden siyanüre neler yok ki!  “1 sigaradan bir şey olmaz” demeyin!
Fare zehirinden siyanüre neler yok ki! “1 sigaradan bir şey olmaz” demeyin! Fare zehiri, aseton, amonyak, katran, karbonmonoksit (egzoz gazı)… Bu ve benzeri tam 7 bini aşkın kimyasal madde, her bir sigara ile birlikte vücuda giriyor! “Bir sigaradan bir şey olmaz!” diyenler dikkat! Sigara dumanında bulunan 7 bini aşkın kimyasal maddenin 250’si zararlı iken, en az 69 tanesi de kansere yol açıyor!
29.05.2021 Sağlık
Aylin Sözer cinayetinde flaş detay! 260 bin lira...
Aylin Sözer cinayetinde flaş detay! 260 bin lira... Öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer’i boğazını bıçakla kestikten sonra yakarak öldüren Kemal Ayyıldız’ın, cinayeti planladığı ihtimali üzerinde duruluyor. Kemal Ayyıldız’ın, Aylin Sözer’in cep telefonundan öğrencisine para göndererek kuryeyle almaya çalışması, kardeşinin hesabına EFT ile 260 bin TL göndermesi cinayetin para almak için planlı bir şekilde işlendiği şüphesini kuvvetlendirdi.
31.12.2020 Yaşam
Görenleri şaşırtan durum! Tabutun içinden çıktı...
Görenleri şaşırtan durum! Tabutun içinden çıktı... Kastamonu'da meydana gelen hırsızlık olayları sonrası jandarma ekiplerince yapılan takipte, çalıntı olduğu düşünülen 2 silah camide bulunan tabuttan çıktı. Silahları tabuta gizleyen şahıs ise, uyuşturucu komasına girmiş halde bulundu.
4.03.2020 Gündem
Çalılıkların arasında böyle yakalandılar! Düzenekler bulundu
Çalılıkların arasında böyle yakalandılar! Düzenekler bulundu Antalya'nın Manavgat ilçesinde Narkotik Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çakmak gazı kullanarak kendisinden geçmiş vaziyette 2 çocuk yakalandı. Madde bağımlılarının mekan edindiği Türkbeleni’nde yüzlerce boş çakmak gazı tüpü ve uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanmış düzenekler bulundu.
19.02.2020 Gündem
Kayıp genç süs havuzunda ölü bulundu
Kayıp genç süs havuzunda ölü bulundu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ailesinin cumartesi günü kayıp başvurusunda bulunduğu Kerem Kartiz (17) süs havuzunda ölü bulundu.
13.01.2020 Yaşam
Bitlis'te terör örgütü PKK'ya ait 2 sığınak bulundu
Bitlis'te terör örgütü PKK'ya ait 2 sığınak bulundu Bitlis'te Kıran-8 Örenlik ve Kısıklı operasyonu kapsamında PKK'lı teröristlere ait 2 sığınak bulundu. Sığınaklarda çok sayıda kıyafet ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
25.12.2019 Gündem
Adana'da skandal görüntüler! Çakmak gazı çektiler
Adana'da skandal görüntüler! Çakmak gazı çektiler Adana'da çakmak gazı çekerek bisikletle dolaşan çocuklar vatandaşları hayrete düşürdü.
20.12.2019 Yaşam
Konkordato dolandırıcıları yakayı ele verdi
Konkordato dolandırıcıları yakayı ele verdi Bursa'nın Gemlik ilçesinde 38 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan konkordato kaçağı Harun Çoban'ın akrabaları ve çalışanları ve iş ortaklarına yönelik yapılan operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.
29.11.2019 Ekonomi
PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Siirt’in Eruh içesi Dadaklı köyünde tespit edilen teröristlere yönelik başlatılan hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiği belirtildi.
28.09.2019 Gündem
Konkordato kaçağı iş adamı yakalandı! 'Asıl borç 300 milyon liradan fazla...'
Konkordato kaçağı iş adamı yakalandı! 'Asıl borç 300 milyon liradan fazla...' Bursa’nın Gemlik ilçesinde 38 kişinin mağdur olduğu iddiası ile savcılığa yaptığı suç duyurusu sonrası, hakkında yakalama kararı çıkartılan ve önceki gece Niğde’de gözaltına alınan konkordato kaçağı Harun Çoban, 6 saatlik sorgunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2019 Gündem
Van'da terör operasyonu
Van'da terör operasyonu Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.
21.06.2019 Gündem
Yaktıkları sigara faciaya neden oldu
Yaktıkları sigara faciaya neden oldu Terk edilmiş otomobil içerisinde çakmak gazı çekerken yaktığı sigara sonucu patlama meydana geldi. Patlama anında otomobilde bulunan iki gençte yanıklar meydana gelirken, çevrede bulunan bazı apartmanların da camları kırıldı.
5.06.2019 Yaşam
Teröristlerin inlerindeki tuzak jandarmanın dikkatinden kaçmadı
Teröristlerin inlerindeki tuzak jandarmanın dikkatinden kaçmadı Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK'ya ait 19 sığınak ve barınak imha edildi. Sığınaklardan birinin girişi ve içerisine tuzaklanan patlayıcı da güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde fark edilerek etkisiz hale getirildi.
3.03.2019 Gündem
Karayolları Trafik Kanunu Resmi Gazete’de yayımlandı
Karayolları Trafik Kanunu Resmi Gazete’de yayımlandı Trafik cezalarını artırılması, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik alınacak yeni önlemleri, yabancıların Türkiye'de iş ve işlemlerini kolaylaştıran düzenlemeleri içeren Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
26.10.2018 Gündem
Son dakika | Trafik cezalarıyla ilgili flaş gelişme! TBMM'de kabul edildi...
Son dakika | Trafik cezalarıyla ilgili flaş gelişme! TBMM'de kabul edildi... TBMM Genel Kurulunda, trafik cezalarını artıran, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik önlemleri içeren, yabancıların Türkiye'de iş ve işlemlerini kolaylaştıran düzenlemelerin de yer aldığı Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi kabul edildi.
18.10.2018 Siyaset
Gençlerin ibretlik hali! Okul bahçesinde kahreden görüntü...
Gençlerin ibretlik hali! Okul bahçesinde kahreden görüntü... Edirne'de, Romanların yoğun olarak yaşadığı mahalledeki okulun bahçesinde gece yarısı çakmak gazı çekip, kendilerinden geçen çocuklar, güvenlik kameralarına yansıdı.
16.10.2018 Gündem
Trafik cezalarının artırılmasını öngören teklif kabul edildi
Trafik cezalarının artırılmasını öngören teklif kabul edildi TBMM İçişleri Komisyonu, trafik cezalarını artıran, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik önlemleri içeren, yabancıların Türkiye'de iş ve işlemlerini kolaylaştıran düzenlemelerin de yer aldığı Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'ni kabul etti.
15.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakmak Gazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakmak gazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.