Cadılar Bayramı

Cadılar Bayramı

Son dakika cadılar bayramı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cadılar bayramı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cadılar bayramı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cadılar Bayramı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cadılar bayramı gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 cadılar bayramı haberi bulunmuştur. Tüm cadılar bayramı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin son pozları çok konuşuldu
Hadise'nin son pozları çok konuşuldu 'Sevmiyo' isimli son şarkısıyla gündemde olan Hadise, sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını paylaştı. Ünlü ismin gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
5.11.2023 Magazin
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık’ın (Reis) yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi. operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalandı” dedi.
2.11.2023 Gündem
Hadise’nın Cadılar Bayramı pozları! “Bazen sadece iskelet olmak istersin”
Hadise’nın Cadılar Bayramı pozları! “Bazen sadece iskelet olmak istersin” Sahne performansı kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, 'Cadılar Bayramı' pozlarını yayınladı. İskelet ve balkabağı gibi dekorasyonların yanında poz veren ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
2.11.2023 Magazin
Mauro Icardi, Cadılar Bayramı'nı komşularıyla kutladı
Mauro Icardi, Cadılar Bayramı'nı komşularıyla kutladı Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi, ailesiyle beraber Cadılar Bayramı’nı komşularına şeker dağıtarak kutladı.
1.11.2023 Magazin
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Hollywood'un ünlü ve başarılı yıldızı Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı. Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?'
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.
19.12.2022 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar!
Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar! Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde 'Levent' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, önceki gün Sarıyer'de kameralara yansıdı. Gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmeyen Tülek; 'Camdaki Kız'dan, seyircilerden ve dizi ekibinden bahsederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
Shakira babasını hastanede ziyaret edip, ayaklarını öptü!
Shakira babasını hastanede ziyaret edip, ayaklarını öptü! İki çocuğunun babası Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini Haziran ayında ihanete uğradığı için sonlandıran Shakira'nın babası, olaylı ayrılıktan günler önce kötü bir şekilde düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı, yaşadığı zor günlerin ardından 31 Ekim'de yapılan Cadılar Bayramı partilerine katılmak yerine babasını hastanede ziyaret etmesiyle hayranlarının takdirini topladı. Babasının ayaklarını öpen Shakira, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
2.11.2022 Magazin
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı'
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı' Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde dünyadaki en tehlikeli akreplerden biri olarak bilinen 'sarı akrep' tarafından sokulan 7 yaşındaki çocuk, 7 kez kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybetti.
2.11.2022 Dünya
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti...
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti... Ünlü isimler, önceki akşam Cadılar Bayramı’nı özel partilerle kutladı. Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti.
2.11.2022 Magazin
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı! Ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
1.11.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş'
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş' Cadılar Bayramı, bir süredir Türkiye'de oldukça ilgi görüyor. Bu sene kostüm giyme trendine katılan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada, renkli karelerini Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan anne-kızdan Elif Ada'nın hızla büyümesi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.
1.11.2022 Magazin
Güney Kore'deki Cadılar Bayramı faciasında genç oyuncu hayatını kaybetti!
Güney Kore'deki Cadılar Bayramı faciasında genç oyuncu hayatını kaybetti! Güney Kore'de Cadılar Bayramı kutlamalarında meydana gelen izdihamda 154 kişi hayatını kaybetmişti. İzdihamda ölenlerin arasında 24 yaşındaki genç oyuncu Lee Ji-han'ın da olduğu açıklandı.
31.10.2022 Dünya
Cadılar Bayramı'na ünlüler akın etti!
Cadılar Bayramı'na ünlüler akın etti! Amerika kıtası ve Avrupa’da ekim ayının son günlerinde kutlanan Cadılar Bayramı son yıllarda bizde de oldukça popüler. Cadılar Bayramı adına düzenlenen partilere ünlüler akın etti. İşte geceden yansıyanlar...
30.10.2022 Magazin
Güney Kore'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında can kaybı 146'ya yükseldi
Güney Kore'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında can kaybı 146'ya yükseldi Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen "Cadılar Bayramı" kutlamalarında yaşanan izdihamda hayatını kaybedenlerin sayısının 140'a yükseldiği bildirilirken, yaralı sayısı 150 olarak açıklandı.
29.10.2022 Dünya
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar?
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar? Steam cadılar bayramı indirimleri ne zaman, Steam indirimleri saat kaçta? Steam cadılar bayramı indirimleri tarihleri belli oldu. Oyun tutkunları Steam halloween indirimleri merak ediliyor.
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter?
2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter? Cadılar bayramı ne zaman? Dünyada birçok ülkede kutlanan Cadılar Bayramı için yapılan aramalar arttı. Korku temalı kostüm ve makyajla dikkat çeken Cadılar Bayramı (Halloween) başlıca Kuzey Amerika ve Britanya Adaları'nda yer alan ülke ve bölgelerde kutlanır. Peki, 2022 cadılar bayramı ne zaman, hangi ülkeye ait? Cadılar bayramına kaç gün kaldı, ne zaman başlar ve biter?
18.10.2022 Gündem
Halloween ne zaman, cadılar bayramı neden kutlanır, nasıl ortaya çıktı? Halloweene ne kadar kaldı?
Halloween ne zaman, cadılar bayramı neden kutlanır, nasıl ortaya çıktı? Halloweene ne kadar kaldı? Dünyada farklı etkinliklerle kutlanan Halloween için az bir süre kaldı. Korku temasının ön plana çıktığı, buna uygun kostümlerin giysilerin giyildiği, evlerin ve bahçelerin süslendiği Cadılar Bayramı merakla bekleniyor. Peki, Halloween ne zaman, Cadılar Bayramına ne kadar kaldı? Halloween neden kutlanır?
21.09.2022 Gündem
Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween’e ne kadar kaldı, kaç gün var?
Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween’e ne kadar kaldı, kaç gün var? Cadılar Bayramı ne zaman? Cadılar Bayramı heyecanla bekleniyor. Korku temalı kostümlerin ön plana çıktığı Cadılar Bayramı her yıl kutlanıyor. Halloween olarak da anılan Cadılar Bayramı ne zaman, Halloween’e kaç gün kaldı?
23.08.2022 Gündem
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı Cadılar Bayramı yalnızca Dünya’da değil, uzayda da ilginç kutlamalara sahne oluyor. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (UUİ) görev alan mürettebat, her yıl 31 Ekim’de Dünya’da düzenlenen kostümlü kutlamalardan eksik kalmıyor.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Survivor şampiyonu Turabi'nin paylaşımı yine olay oldu!
Survivor şampiyonu Turabi'nin paylaşımı yine olay oldu! Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'ın, Cadılar Bayramı kostümüyle verdiği pozların etkisi devam ederken, ünlü ismin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da dikkatleri çekiyor.
1.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cadılar Bayramı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cadılar bayramı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.