Gazete Vatan Logo
Magazin Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar!

Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar!

Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde 'Levent' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, önceki gün Sarıyer'de kameralara yansıdı. Gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmeyen Tülek; 'Camdaki Kız'dan, seyircilerden ve dizi ekibinden bahsederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar!

Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız'da 'Levent' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Tuğrul Tülek, ilgiyle takip edilen dizideki rol arkadaşlarıyla sık sık vakit geçiriyor.

SET POZU

Zaman zaman sette geçirdiği anları takipçileriyle de paylaşan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda 'Camdaki Kız'ın kadın oyuncuları; Burcu Biricik, Feri Baycu Güler, Selma Ergeç ve Nur Sürer ile çekim arasında poz vermişti. Tuğrul Tülek'in paylaştığı fotoğraf karesini Burcu Biricik de takipçilerinin beğenisine sunmuş; ünlü oyuncuların yayınladığı kare, büyük beğeni toplamıştı.

"YEMEK SAHNESİ ÇEKERKEN ZORLANIYORUM"

Bir sosyal medya platformunda hayranlarından gelen soruları da yanıtlayanTuğrul Tülek, en çok tekrar aldıkları sahnenin yemek sahnesi olduğunu söylemişti. Ünlü isim, “Bir gün içinde iki yemek sahnesi çekiliyorsa çok zorlanıyorum. Çünkü çok yemek yiyorum ben sahnelerde" demişti.

Tülek, sözlerine; "Mesela sabah kahvaltı sahnesi çekiliyordu bir gün akşam, akşam yemeği sahnesi çekiliyor bütün gün o masanın etrafındayım ve sürekli yemek yiyorum ve geneli var yakını var sıkı ikilisi var detayı var osu var busu var derken ben sürekli o iştahla yemek yemek zorundaymışım hissi biraz beni zorluyor bazı günler ama gerçekten yemek yerken terliyorum” diye devam etmişti.

Haberin Devamı

"SEYİRCİLERİMİZ SAĞ OLSUN"

46 yaşındaki ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Sarıyer'deki bir Cadılar Bayramı partisinde görüntülendi.Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Basın mensuplarını kırmayarak kısa bir röportaj veren oyuncu, "Hem pandemi, hem çoluk çocuklar, hem işler derken sonunda arkadaşlarımız ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Seyircilerimiz sağ olsun bizi bırakmıyor ve dizimiz de gayet güzel gidiyor" şeklinde konuştu.

"BAŞARILI OLMAMIZIN NEDENLERİNDEN BİRİ BU"

"Çok uzun zamandır birbirini tanıyan bir ekip ile bir arada olmak müthiş bir duygu" ifadelerini kullanan Tülek; "Oyuncu arkadaşlarım ile bir arada olmaktan çok mutluyum. Alışılagelmiş hikayelerin dışına çıkıp çok farklı karakterler ile seyirci karşısı geldik, başarılı olmamızın önemli nedenlerinden biri de bu oldu bence" açıklamasını yaptı ve ekledi:

Haberin Devamı

Dışarıda sürekli 'Levent enişte' diye bağırıyorlar ve çok mutluyum bu durumdan, seyirci ile bu bağı kurmak çok özel bir duygu benim için.