Tuğrul Tülek

Tuğrul Tülek

Son dakika Tuğrul Tülek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğrul Tülek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğrul Tülek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğrul Tülek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğrul tülek gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 tuğrul tülek haberi bulunmuştur. Tüm tuğrul tülek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var?
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var? Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Magazin
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Camdaki Kız ekibi bir araya geldi! Enis Arıkan’dan oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara çarpıcı sözler
Camdaki Kız ekibi bir araya geldi! Enis Arıkan’dan oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara çarpıcı sözler Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Camdaki Kız'ın oyuncuları, önceki gece Kadıköy'de bir mekanda rol arkadaşları Tuğrul Tülek'in doğum günü için bir araya geldi. Enis Arıkan “birbirimizi çok seviyoruz" diyerek oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara dair de açıklamalarda bulundu.
30.09.2023 Magazin
Ruhun Duymaz hangi gün? Ruhun Duymaz neden yok, final mi yaptı?
Ruhun Duymaz hangi gün? Ruhun Duymaz neden yok, final mi yaptı? Ruhun Duymaz dizisi hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Ruhun Duymaz 4 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelmedi. İzleyicilerin meraklı araştırmaları başladı. Fox Tv 4 Eylül yayın akışında yer almayan Ruhun Duymaz dizisi neden yok, final mi yaptı? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Camdaki Kız ekibi Atina’da
Camdaki Kız ekibi Atina’da “Camdaki Kız” dizisinin ekibi çekimler biter bitmez Atina’ya gitti. Ekip, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
26.05.2023 Magazin
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler!
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler! Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
5.05.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar!
Tuğrul Tülek: Dışarıda 'Levent enişte' diye bağırıyorlar! Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde 'Levent' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, önceki gün Sarıyer'de kameralara yansıdı. Gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmeyen Tülek; 'Camdaki Kız'dan, seyircilerden ve dizi ekibinden bahsederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Camdaki Kız ekibi set öncesi tatilde buluştu!
Camdaki Kız ekibi set öncesi tatilde buluştu! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Camdaki Kız”ın oyuncuları Burcu Biricik, Enis Arıkan, Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek, üçüncü sezon çekimleri öncesi tatilde buluştu.
12.08.2022 Magazin
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
'Camdaki Kız'ın 'Levent'i Tuğrul Tülek'ten set pozu!
'Camdaki Kız'ın 'Levent'i Tuğrul Tülek'ten set pozu! Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız'da Selen Koroğlu'nun eşi 'Levent' karakterine hayat veren Tuğrul Tülek, dizideki rol arkadaşlarıyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Tülek'in sette çektiği kareyi Burcu Biricik de takipçilerinin beğenisine sundu.
7.05.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız'
Günün en çok izlenen yapımı: 'Camdaki Kız' Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın 23 Aralık'ta yayınlanan bölümü, izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
24.12.2021 Televizyon
Camdaki Kız'ın 'Selen' ve 'Levent'inden çok özel açıklamalar!  ‘Çok kıskanıyorum’
Camdaki Kız'ın 'Selen' ve 'Levent'inden çok özel açıklamalar! ‘Çok kıskanıyorum’ Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız' dizisinde 'Selen Koroğlu'na hayat veren Selma Ergeç ve 'Levent'i canlandıran Tuğrul Tülek bir sosyal medya platformunda hayranlarından gelen soruları yanıtladı.
23.12.2021 Magazin
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu!
“Camdaki Kız” Perşembe’nin en çok izlenen yapımı oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, 24’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 8,95 reyting ve yüzde 22,08 izlenme payı ile birinci oldu.
17.12.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe'nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 22’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,29 reyting % 19,47 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,89 reyting %25,88 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,55 reyting % 23,14 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
3.12.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu…
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu… Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile adından söz ettiren dizisi Camdaki Kız, önceki akşam 21’inci bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategorisinde 8,60 reyting % 20,05 izlenme payı ile, AB kategorisinde 9,76 reyting %23,90 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 10,56 reyting % 23,47 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
26.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız ekranlara damga vurdu! Günün zirvesinde...
Camdaki Kız ekranlara damga vurdu! Günün zirvesinde... Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’ın son bölümü, seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.
26.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede yer aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yer aldı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 18. bölümü seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.
5.11.2021 Televizyon
Camdaki Kız zirvedeki yerini korudu!
Camdaki Kız zirvedeki yerini korudu! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 16.bölümü ile yine zirvede yer aldı. Kantar Medya’nın verilerine göre dizinin yayınlanan yeni bölümü Total kategorisinde 7,91 reyting %21,31 izlenme payı ile, AB kategorisinde 10,25 reyting %28,64 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 9,66 reyting % 24,37 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.
22.10.2021 Televizyon
Perşembe'nin galibi değişmedi!
Perşembe'nin galibi değişmedi! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız yayınlanan son bölümü ile yine zirvede yer aldı.
15.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, çok izlenen dizisi Camdaki Kız Perşembe gününün galibi oldu.
8.10.2021 Televizyon
Perşembe’nin galibi değişmedi! Camdaki Kız zirvede...
Perşembe’nin galibi değişmedi! Camdaki Kız zirvede... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız, yayınlanan 13.bölümüyle de yine izleyiciyi ekrana kilitledi.
1.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız yine izleyiciden tam not aldı!
Camdaki Kız yine izleyiciden tam not aldı! Rafet’in yardımına koşan Hayri, ilk kez izleyici ile buluştu...
24.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tuğrul Tülek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğrul tülek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.