Cadı

Cadı

Son dakika cadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 cadı haberi bulunmuştur. Tüm cadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasaklarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasaklarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde konuştu. "Üniversitelerde bizzat hocalar kullanılarak başlatılan cadı avını dün gibi hatırlıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitelerimizin bir daha asla yasakla, baskıyla, kavgayla veya ideolojik dayatmalarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
15.08.2023 İddaa
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti Yaklaşık 30 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Donald Trump'a dava açan yazar E. Jean Carroll mahkemede jüriye yaptığı konuşmada, "Donald Trump bana tecavüz ettiği için buradayım ve bunun hakkında yazdığımda yalan söyledi ve bunun olmadığını söyledi. İtibarımı paramparça etti ve ben hayatımı geri almak için buradayım” dedi.
27.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın değişimi şaşırttı!
Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın değişimi şaşırttı! Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur'un en yakın arkadaşı Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın yıllar içindeki değişimi şaşırttı. Son hali ile kendine hayran bırakan ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.
5.03.2023 Magazin
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var
Diplomalı psikoloğun muskası ortaya çıktı: 5000 yaşındayım, cinlerim var İstanbul'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi Kızının son dönemde yaşadığı sorunlar sonrasında arkadaşlarının tavsiyesi üzerine psikoloğa giden bir anne orada gördüklerinden sonra büyük şok geçirdi. Cin çıkarıyor, muska yazıyor hem de bunları diplomasıyla yapıyor. Diplomalı psikoloğun yaptıkları tek tek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Gündem
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı Eski ABD Başkanı Donald Trump ve 3 çocuğu Donald Trump Jr, Ivanka Trump ve Eric Trump hakkında Trump Organization'da dolandırıcılık yaptıklarına ilişkin dava açıldı.
21.09.2022 Dünya
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı!
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı! İBB Şehir Tiyatroları, yeni sezon repertuvarını, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı. İşte Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı…
20.09.2022 Kültür Sanat
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin'
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin' 90'lı yılların çocuk oyuncusu, Bücür Cadı dizisinin Zeliş'i Merve Erdoğan anne oldu. Kızıyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
10.09.2022 Magazin
Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı
Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı Eski ABD Başkanı Donald Trump, mülklerinin değerleri konusunda açılan soruşturma çerçevesinde New York Başsavcılığında yemin altındaki sorgusunda ABD Anayasasının 5’inci ek maddesi bağlamında kendi aleyhine tanıklık etmeyi reddettiğini ifade etti.
10.08.2022 Dünya
Dünya tarihinin en tuhaf hsiteri krizleri! Ölüm dansından maymun adamlara 7 şok edici olay...
Dünya tarihinin en tuhaf hsiteri krizleri! Ölüm dansından maymun adamlara 7 şok edici olay... Dünya tarihi boyunca salgınlar ve hastalıklar insanların hayatlarını hep etkilemiştir ancak bazı olaylar günümüzde bile gizemini korumakta. Histeri, kabaca psişik ve motor reaksiyonlarda bozukluk ve duygusal reaksiyonlarda taşkınlık durumu ifade eden hastalık olarak tanımlanıyor. Bu psikolojik rahatsızlığın semptomları ise davranışlarda ortaya çıkıyor. Histeri hastalığına yakalanan insanlar gerçekten son derece ilginç davranışlar sergileyebiliyorlar. Histeri, aşırı hayal gücü, stres ve korku durumlarında ortaya çıkabiliyor. Korku ve stresin kitlesel olarak hissedildiği durumlarda kitlesel histeri krizleri ortaya çıkıyor! Öte yandan bu ilginç histeri krizleri bazen belirli bir ülkede veya toplulukta görülürken, bazen de bir coğrafyanın tamamına yayılabiliyor!
30.07.2022 Dünya
1000 yıllık efsane gerçek mi? Profesör 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı...
1000 yıllık efsane gerçek mi? Profesör 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı... Anadolu'da 1000 yıllık 'yamyam köy' gerçek mi efsane mi? Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan Polat öğrencisinden duyduklarından sonra 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı. Yamyamlık denilince akıllara genellikle seri katiller ve bazı Afrika kabileleri gelse de Anadolu'da da yüzlerce yıl önce yamyamlık izlerine rastlandığı iddia edildi. Bugün Van sınırları içinde yer alan, eski adıyla Mirovharan köyü ile ilgili anlatılan ve yaklaşık 1000 yıl öncesine dayanan yamyamlık hikayeleri, şaşkınlık yaratacak cinsten. Konuyla ilgili araştırmalar yapan Doç. Dr. İrfan Polat çarpıcı detaylar paylaştı.
30.07.2022 Gündem
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne?
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne? Bir döneme damga vuran şarkılarıyla hayranlarının gönlünü fetheden usta sanatçı İlhan İrem hayatını kaybetti. Peki, İlhan İrem kimdir, kaç yaşında? İlhan İrem'in hastalığı ne? İşte son dakika haberinin detayları....
28.07.2022 Magazin
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber!
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber! Başarılı dizilerin senaristi Gamze Özer’den acı haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini üzdü. Gamze Özer’in vefat haberini Armağan Çağlayan duyurdu. Peki, Gamze Özer kimdir? Gamze Özer kaç yaşında ve nereli? Gamze Özer’in hastalığı ne? İşte Gamze Özer’in hayatı…
25.06.2022 Ünlüler Dünyası
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu Senarist Gamze Özer'den kahreden haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer'in acı haberini Armağan Çağlayan, sosyal medyadan duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'a geçen yıllar yaramış! "İnsan hiç mi değişmez"
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'a geçen yıllar yaramış! "İnsan hiç mi değişmez" 2005 yılında Kanal D'nin sevilen dizileri arasına giren 'Acemi Cadı'da Tuğçe karakterine hayat veren Billur Yazgan, aradan geçen 16 yıla rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmedi. Yazgan, evlendikten sonra setlerden uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih etse de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
14.06.2022 Magazin
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Bir döneme damgasını vuran 'Bücür Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Zeliş' karakteriyle tanınan Merve Erdoğan, anne olacağını duyurmuştu. Oyuncu, şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı
5.05.2022 Magazin
Merve Boluğur’dan cesur paylaşım! Aynanın karşısına geçip...
Merve Boluğur’dan cesur paylaşım! Aynanın karşısına geçip... Acemi Cadı dizisi ile tanınan ve Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi yapımlarda da rol almış olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2015'te Murat Dalkılıç ile evlenen Boluğur, 2017'de ünlü şarkıcıyla yollarını ayırmıştı. Boluğur'dan bu defa çok konuşulacak sütyenli bir paylaşım geldi.
2.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.