Caddebostan

Caddebostan

Son dakika caddebostan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caddebostan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caddebostan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caddebostan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caddebostan gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 caddebostan haberi bulunmuştur. Tüm caddebostan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024 Magazin
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak Ali Burak Ceylan, geçen yıl Üsküdar’da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak’a yardım eli uzattı.
8.02.2024 Magazin
Kadıköy'de ailenin iz peşinde olduğu cinayet gibi kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Kadıköy'de ailenin iz peşinde olduğu cinayet gibi kazanın görüntüsü ortaya çıktı Kadıköy Caddebostan'da, 38 yaşındaki Nazan Burcu Soyyer hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Soyyer'in ailesi motosiklet ile otomobilin yarıştığını iddia ederek, bunu ispatlamak için görgü tanıklarından yardım istemişti.
26.12.2023 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Cohen Yanarocak kimdir, nereli, kaç yaşında? Hay Eytan Cohen Yanarocak hakkında merak edilenler…
Cohen Yanarocak kimdir, nereli, kaç yaşında? Hay Eytan Cohen Yanarocak hakkında merak edilenler… Tel-Aviv Üniversitesi öğretim üyesi Cohen Yanarocak katıldığı bir yayınca "Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?" deyince yayından alındı. Söz konusu olay sonrası Cohen Yanarocak’ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Cohen Yanarocak kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Bisiklet Turu etkinliği nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
30.09.2023 Yaşam
Eğlence mekanında kavga! Yaralılar var
Eğlence mekanında kavga! Yaralılar var Kadıköy'de eğlence mekanında tartışmaya giren iki grup arasında kavga çıktı. Sandalye ve şişelerin kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralanırken, olay yerine gelen polis tartışmayı sürdüren tarafları güçlükle sakinleştirdi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
24.08.2023 Yaşam
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu el ele görüntülendi!
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu el ele görüntülendi! Bir süredir mutlu birliktelik yaşayan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu Caddebostan’da görüntülendi.
6.05.2023 Magazin
Müsilaj tehlikesi geri mi geliyor? Kadıköy'de endişelendiren görüntü
Müsilaj tehlikesi geri mi geliyor? Kadıköy'de endişelendiren görüntü Kadıköy sahilinde bu sabah denizde görülen kütleler müsilaj şüphesi yarattı. İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cem Gazioğlu, "Bu mevsimde biz müsilajın olmasını bekliyoruz. Geçen seneler kadar masif bit kütle oluşturmayabilir" dedi.  
15.04.2023 Gündem
Kadıköy’de sabah saatlerinde çıkan yangın korkuttu
Kadıköy’de sabah saatlerinde çıkan yangın korkuttu Kadıköy’de bir kafede sebebi bilinmeyen bir yangın paniğe yol açtı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
15.04.2023 Yaşam
Haluk Bilginer hastanelik oldu! Sağlık durumuyla ilgili açıklama
Haluk Bilginer hastanelik oldu! Sağlık durumuyla ilgili açıklama Usta oyuncu Haluk Bilginer, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde sahnede fenalaşmıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sanatçı, dün akşam taburcu oldu. Sağlık durumu merak edilen Haluk Bilginer, yeniden sahneye çıktı. Oyuncu, sahne çıkışında arabasının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
15.03.2023 Magazin
Usta oyuncu Haluk Bilginer sahnede fenalaştı!
Usta oyuncu Haluk Bilginer sahnede fenalaştı! Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi.
14.03.2023 Magazin
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acıbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre usta oyuncu Bilginer, taburcu edildi.
14.03.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu trafiği birbirine kattı! Korumaları gazetecilere saldırdı
Uraz Kaygılaroğlu trafiği birbirine kattı! Korumaları gazetecilere saldırdı Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gece Caddebostan'da görüntülendi. Gittiği mekanın arka kapısından kaçmaya çalışan Uraz Kaygılaroğlu, görüntü alınmasını engellemek için korumaları gazetecilerin üzerine gönderdi. Kaygılaroğlu, daha sonra korumaların durdurduğu araçların arasından ters yoldan dönüş yaptı. Trafiği birbirine katan oyuncu, hızlıca semtten ayrıldı.
13.03.2023 Magazin
Fiyatlar uçuşa geçecek!  Yüksek kiralar dudak uçuklattı: 20 bin TL
Fiyatlar uçuşa geçecek! Yüksek kiralar dudak uçuklattı: 20 bin TL Kadıköy’de artan kira fiyatları hakkında konuşan Emlak Uzmanı İzak Hason, "Eskiden fiyatlar enflasyonun altında kalırdı ve dolar yükselişinin altında kalırdı. İlk defa son yıllarda fiyatlar doların da üzerinde kaldı. İstanbul merkezli 6 ve üzeri bir deprem olduğu takdirde bütün yeni binaların fiyatlarını hiç kimse tutamayacak ve artacak" dedi.
21.02.2023 Ekonomi
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi!
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi! Şu sıralar tiyatro ile ekranlarda olan Aslı Enver, bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu ve eşi yan yana ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Enver, Berkin Gökbudak'ın 8 yaşındaki oğluyla aralarının nasıl olduğunu açıkladı.
19.12.2022 Magazin
İstanbul'da kırmızı yosunlar karaya vurdu
İstanbul'da kırmızı yosunlar karaya vurdu İstanbul’da etkili olan lodos sonrasında Caddebostan Sahili kırmızı yosunla kaplandı. Şiddetli dalgalar, kırmızı yosunları yürüyüş yoluna taşıdı.
11.12.2022 Yaşam
Marmara Bölgesi'nde yaşanan kuvvetli rüzgar hayatı felç etti
Marmara Bölgesi'nde yaşanan kuvvetli rüzgar hayatı felç etti İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan lodos Kadıköy Caddebostan Sahili'nde dev dalgalara neden oldu. Sancaktepe’de şiddetli rüzgar 5 katlı bir binanın çatısını uçurdu. Yerinden çıkarak havada asılı kalan çatı parçaları, itfaiye ekipleri tarafından kesilerek indirildi. Bina sakinleri ise korku ve panikle kendilerini sokağa attı. Adapazarı'nda lodos etkili olurken, park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi. Ağacın dalları ise 4 araçta hasara yol açtı. Edirne'de şiddetini zaman zaman artıran lodos sebebiyle bir binanın çatı kaplaması uçtu. Kocaeli’de lodos etkisini gösterdi, İzmit Sahili’nde bulunan otopark, adeta denizle birleşti.
21.11.2022 Gündem
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Hem suçlu hem güçlü! 'Çekmeyin' dedi ve saldırdı
Hem suçlu hem güçlü! 'Çekmeyin' dedi ve saldırdı Kadıköy’de iddiaya göre süratli otomobil kullanan kadın sürücü aracıyla takla attı. Şahıs, olay yerinde bulunan basın mensuplarına "Çekmeyin" diyerek saldırıda bulundu.
4.11.2022 Yaşam
İstanbul'da 7 yeni deniz hattı hizmete açıldı
İstanbul'da 7 yeni deniz hattı hizmete açıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan karar uyarınca İstanbul'da yeni 7 deniz hattı açıldı. Bostancı'dan Avcılar'a gelen deniz otobüsünde sadece 2 yolcu olduğu görüldü.
1.11.2022 Gündem
Yeni şehir hatları vapurları! İstanbul yeni deniz hatları nereye gidecek?
Yeni şehir hatları vapurları! İstanbul yeni deniz hatları nereye gidecek? İstanbul yeni vapur seferleri için verilen teklif oy birliği ile kabul edildi. UKOME toplantısında 7 deniz hattı belirlendi. İşte yeni şehir hatları vapurları…
22.09.2022 Yaşam
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da Türkiye'nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da düzenlenecek. 'İstanbul Yelken Açıyor' sloganıyla 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 21. Bosphorus Cup, bu yıl da İstanbul'un tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacak. 10 farklı ülkeden yelkencilerin katılacağı ve yerli yabancı toplam 900 sporcunun yarışacağı organizasyonun Boğaz Yarışı etabı, 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak.
2.09.2022 Diğer Sporlar
Perili Köşk 449 milyon 363 bin 500 liraya satıldı
Perili Köşk 449 milyon 363 bin 500 liraya satıldı Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak da bilinen Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon 363 bin 500 liraya satın alındı.
2.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Caddebostan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caddebostan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.