Bursa Kaza

Bursa Kaza

Son dakika Bursa kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursa kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursa kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.100 bursa kaza haberi bulunmuştur. Tüm bursa kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkulukları yıkıp bina ile istinat duvarı arasına düşen otomobilin sürücüsü kurtarılamadı
Korkulukları yıkıp bina ile istinat duvarı arasına düşen otomobilin sürücüsü kurtarılamadı Bursa'da, yol kenarındaki evin korkuluklarını kırıp, binayla istinat duvarı arasına düşen otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Ulu (70), kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti.
22.03.2024 Gündem
Bursa'da otomobil su kanalına düştü: 1'i ağır 5 yaralı
Bursa'da otomobil su kanalına düştü: 1'i ağır 5 yaralı Bursa'da su kanalına düşen otomobildeki 5 kişi, yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Mustafa Özcan'ın (67) kalp krizi geçirdiği de belirlendi.
21.12.2023 Gündem
Kolonya kazası! 'Lastik patladı sandım ama...'
Kolonya kazası! 'Lastik patladı sandım ama...' Bursa'da önce önündeki TIR'a ardından da bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Muammer A. (43), yaralandı. Alkollü olduğu öne sürülen Muammer A.nın direksiyon başında kolonya sürerken aracın kontrolünü kaybettiği öne sürüldü.
8.05.2020 Gündem
Bursa’da öğrencileri taşıyan otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var
Bursa’da öğrencileri taşıyan otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde öğrencileri taşıyan bir otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. Şoför verdiği ilk ifadede otobüs frenleri şiştiği için bilerek devirdiğini söyledi.
14.08.2018 Yaşam
Karacabey'de kaza: 2 ölü 2 yaralı
Karacabey'de kaza: 2 ölü 2 yaralı Bursa'nın Karacabey İlçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
27.06.2017 Yaşam
Bursa'da ölümlü kaza sonrası ortalık karıştı!
Bursa'da ölümlü kaza sonrası ortalık karıştı! Hafriyat yüklü kamyona arkadan çarpan pazarcı kamyonetindeki bir kişi öldü, sürücü ağır yaralandı. Kaza yerine girmek isteyen yaralı yakınları ile trafik polisleri arasında arbede çıktı, polis biber gazı sıkıp havaya ateş açtı.
17.05.2017 Yaşam
İnegöl’de feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
İnegöl’de feci kaza; 1 ölü 1 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkarak devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken yanındaki arkadaşı yaralandı.
12.05.2017 Yaşam
Refüje çarpan sürücü hayatını kaybetti
Refüje çarpan sürücü hayatını kaybetti Bursa’da meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
6.03.2017 Yaşam
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu memleketi Manisa’da kullandı. Özel, eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra açıklamarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran (22), ilk duruşmada, "Eğlence mekanına gittiğimiz akşam alkollüydüm. Ama arabayı bilincim açık şekilde kullandım. İnegöl'e 100-120 kilometre hızla gidiyordum. 1 kilometre mesafede 3-4 kez şerit değiştirerek makas attım" dedi.
24.01.2024 Gündem
Aracıyla dereye uçtu! Kaza sonrası yakınlarını arayıp espri yaptı
Aracıyla dereye uçtu! Kaza sonrası yakınlarını arayıp espri yaptı Bursa'da bir otomobil sürücüsü aracıyla dere yatağına uçtu. Ters dönen otomobilden çıkan sürücü o anları "hiçbir şey yokmuş" gibi telefonda anlatırken, arkadaşı o anları gülerek kayda aldı.
23.01.2024 Vatan TV
Fabrika çatısındaki yangına müdahale ederken düşen işçi ağır yaralandı
Fabrika çatısındaki yangına müdahale ederken düşen işçi ağır yaralandı Bursa’nın İnegöl ilçesinde fabrika çatısındaki yangını söndürmeye çalışırken dengesini kaybederek 4 metre yükseklikte düşen işçi Emin O. (39), yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Emin O.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
21.12.2023 Gündem
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı Maske takarak tartıştıkları adama işkence yaparak dehşeti yaşatan sanıkların cezası belli oldu. Bursa'da meydana gelen olayda, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapıp o anları görüntüleyen oto kiralama şirketi sahibi tutuklu sanıklar Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ile tutuksuz sanıklar Yunus Emre Koşar (35) ve Muzaffer Veyisoğlu'nun (21) yargılamasında karar çıktı. Mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü 4 sanığa ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’, ‘yaralama’ ve ‘yağma’ suçlarından 6 yıl 8 ay ile 10 yıl arasında hapis cezaları verdi.
25.10.2023 Gündem
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Duran (21), tedavisinin ardından tutuklandı. Ölen Eda Baykay'ın kuzeni de olan Duran'ın kaza sırasında 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.
20.10.2023 Yaşam
Gençlerden geriye saatler öncesi doğum günü eğlencesi kaldı
Gençlerden geriye saatler öncesi doğum günü eğlencesi kaldı Bursa’da gece saatlerinde 3 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin ağır yaralandığı kazadan geriye sosyal medya hesaplarından saatler öncesi doğum günü eğlencesi videosu kaldı.
15.10.2023 Haber
Hayatını kaybeden gençlerden geriye doğum günü eğlencesi kaldı
Hayatını kaybeden gençlerden geriye doğum günü eğlencesi kaldı Bursa’da gece saatlerinde 3 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin ağır yaralandığı kazadan geriye sosyal medya hesaplarından saatler öncesi doğum günü eğlencesi videosu kaldı.
15.10.2023 Yaşam
1 ay sonra evleneceklerdi! Nişanlı genç çiften kahreden haber
1 ay sonra evleneceklerdi! Nişanlı genç çiften kahreden haber Bursa'da TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü Yasin Altınkaynak (27) ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu (22) hayatını kaybetti. Arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceden dönen nişanlı çiftin 1 ay sonra düğün yapmayı planladıkları, Zonguldak'ta yaşayan Betül Şalvarcıoğlu'nun düğün alışverişi için kente geldiği öğrenildi.
26.09.2023 Yaşam
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapan, oto kiralama şirketi sahibi Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ve olaya karışan Yunus Emre K. (35) ile birlikte yargılanan Muzaffer Veyisoğlu (21), mahkemede suçlamaları reddetti. Olay sırasında yaşananları kayda alan Veyisoğlu, "Ben, iş yerinde stajiyer olarak çalışıyorum. Sesleri duyunca korktum. Görüntüleri ise, 'Olay ile ilgim olmadığını kanıtlamak için' çektim. Üniversite öğrencisiyim. Cezaevinde kaldığım süre içinde sınavlara giremedim. Mağdurum" dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, Veyisoğlu'nun tahliyesine, Karalar ve Uçar'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
6.09.2023 Yaşam
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı feci kaza! Ölü ve yaralılar var Bursa’nın İnegöl ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Gülsenem Eyüp (78) öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi"
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi" Bursa'da, husumetli olduğu muhtar Ruhhan Görgün'ü (65) tabancayla bacaklarından vurup yaraladığı suçlamasıyla müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Volkan Sağlıca (43), "Ben şizofreni hastasıyım. Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi. Ben de vurdum" diye konuştu.
19.08.2023 Yaşam
Otomobil, yol kenarında park halindeki TIR'a çarptı: 4 ölü, 2 yaralı
Otomobil, yol kenarında park halindeki TIR'a çarptı: 4 ölü, 2 yaralı Bursa'nın Karacabey ilçesinde, yol kenarında park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan (46) ve eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceydan Çalışkan (16) ile araçtaki Ceyda Vatansever (16) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
7.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.