Burcu Biricik Kimdir

Burcu Biricik Kimdir

Burcu Biricik Yetkin (d. 4 Mayıs 1989, Elmalı), Türk oyuncudur. 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı Tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra Toprağın Günlüğü kısa filmi. çeken Biricik, Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı. Show TV 'de yayımlanan Düşman Kardeşler 2012 dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı. Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev 2013 dizisinde Seda karakterini canlandırmış ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamıştır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı. 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırdı. 2016 yılında Emre Yetkin'le evlendi. 2019 yılında yayınlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. Aynı yıl Kuzgun dizisinde rol almaya başladı. 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Yine 2020 yılında 2021'de Netflix'te yayınlanacak Fatma dizisinin çekimlerini tamamladı. Şimdilerde yakında başlayacak olan Camdaki Kız dizisinde başrol karakteri olan "Nalan" karakterini canlandıracaktır.

Burcu Biricik Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu biricik kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 354 burcu biricik kimdir haberi bulunmuştur. Tüm burcu biricik kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Biricik’in kız bebek heyecanı! “Benim hayatım aşerme aslında”
Burcu Biricik’in kız bebek heyecanı! “Benim hayatım aşerme aslında” Oyuncu Burcu Biricik kız bebek heyecanı yaşıyor. Etiler’de objektife takılan ve hamileliği hakkında soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, “Kız çocuğu çok başka derler ama bakacağız göreceğiz. Emre çok mutlu, kız çocuğu babaya düşkün olur tezinden dolayı” dedi.
14.02.2024 Magazin
Burcu Biricik hamile mi? Burcu Biricik ne zaman evlendi, eşi kim? Bebeğin cinsiyeti ne?
Burcu Biricik hamile mi? Burcu Biricik ne zaman evlendi, eşi kim? Bebeğin cinsiyeti ne? Camdaki Kız dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Burcu Biricik hamile mi? Verdiği bir röportajda hamile olduğunu açıklayan Biricik, bebeğin 3,5 aylık olduğunu açıkladı. Peki Burcu Biricik ne zaman evlendi? Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti ne?
18.01.2024 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor!
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor! Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan ve Sedat tekrar evleniyor. Camdaki Kız kitabında olmayan bu mutlu sonlu finalde ikilinin bir de bebekleri oluyor.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı? Camdaki Kız Hayri öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Laz Kızı Hayri'yi kalbinden bıçaklıyor. Nalan'ı aldatan Hayri'nin sonu geldi. Peki Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
8.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız ekibi Atina’da
Camdaki Kız ekibi Atina’da “Camdaki Kız” dizisinin ekibi çekimler biter bitmez Atina’ya gitti. Ekip, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
26.05.2023 Magazin
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde! Burcu Biricik coştu
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde! Burcu Biricik coştu Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız, 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve çok ses getiren dizinin ekibi önceki akşam bir araya geldi.
24.05.2023 Magazin
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor?
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor? Camdaki Kız 80 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan, Hayri'nin ihanetini hem de kendi ağzından öğreniyor. "Ben başkasına aşık oldum" diyen Hayri'ye tokat yağdıran Nalan yıkılıyor. Laz Kızı'nın gelişiyle dengeler değişti. Peki Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kızı finali nasıl bitiyor?
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak?
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak? Camdaki Kız 78 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri'nin eceli Laz Kızı geliyor. Şarkıcı Ayla'nın canlandırığı Laz Kızı, Hayri'nin sonunu getirecek. Gülcihan'ın öldüğü ve Billur'un Koroğlu konağına gelin geldiği dizide Nalan dışarıda kaldı.
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler!
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler! Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
5.05.2023 Magazin
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi!
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi! Camdaki Kız 77 bölüm 2 fragman yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gülcihan ölüyor. Zaman atlamasından önceki son bölüm olan dizide Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi: "Ben evlenmek istemiyorum, Hayri!"
30.04.2023 Televizyon
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor!
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor! Camdaki Kız ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileri bu sezon final yapıyor. Nalan rolüyle bir döneme damga vuran Burcu Biricik ile Alparslan karakterini başka kimse oynayamayacak kadar başarılı olan Barış Arduç ikilisi yeni dönemde dijital projede bir araya geliyor.
27.04.2023 Televizyon
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik önceki gün Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da enkaz altından 3'üncü gün çıkartılan ve iki bacağı diz altından ampüte edilen 14 yaşındaki İnci Aşit ile de bir araya geldi.
27.04.2023 Magazin
Camdaki Kız dizisinde flaş ayrılık! Başka diziye geçiyor
Camdaki Kız dizisinde flaş ayrılık! Başka diziye geçiyor Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan gibi oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız dizisinde bir ayrılık yaşanacak.
23.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023 Magazin
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız  73. bölümde neler oldu?
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız,yeni bölümüyle soluksuz izlendi. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 73. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması!
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması! Perşembe akşamlarına damga vuran 'Camdaki Kız' tüm hızıyla devam ediyor. 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren ünlü isim, Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan yapım hakkında konuştu.
2.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var!
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var! Camdaki Kız 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri Nalan'a karşı son kozunu kullandı. Nalan'ın Türkan'ın varlığından haberdar olduğu Camdaki Kız son bölüm sonrası Hayri'nin atacağı adım merak konusu oldu. Hayri, Muzo'ya, "Sedat onu yüzlerce kez aldatmışken Nalan ona bin şans verdiyse belki bana da verir" dedi.
31.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Biricik Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu biricik kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.