Bulut Duman

Bulut Duman

Son dakika bulut duman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bulut duman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bulut duman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bulut Duman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bulut duman gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 bulut duman haberi bulunmuştur. Tüm bulut duman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel istismar suçundan dava açılmıştı! Şarkıcı Bulut Duman davasında flaş gelişme
Cinsel istismar suçundan dava açılmıştı! Şarkıcı Bulut Duman davasında flaş gelişme Kadıköy'de 2 yaşındaki çocuğuna başka bir erkek tarafından cinsel istismarda bulunulması için azmettirdiği iddiasıyla hakkında 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan en az 27 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan şarkıcı Bulut Duman (31) hakkında duruşmaya gelmediği gerekçesiyle zorla getirme kararı çıkarıldı.
13.10.2021 Gündem
Ünlü şarkıcı Bulut Duman'ın evlatlık çocuğu için iğrenç iddia!
Ünlü şarkıcı Bulut Duman'ın evlatlık çocuğu için iğrenç iddia! Evlat edindiği 2 yaşındaki çocuğuna başka bir erkek tarafından cinsel istismarda bulunulması için azmettirdiği iddia edilen ve hakkında çocuğun cinsel istismarına azmettirme suçundan 27 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası istemiyle dava açılan şarkıcı Bulut Duman'dan ilk açıklama geldi.
12.08.2021 Gündem
Şarkıcı Bulut Duman hakkında iğrenç iddialar ortaya çıkmıştı! Dava açıldı
Şarkıcı Bulut Duman hakkında iğrenç iddialar ortaya çıkmıştı! Dava açıldı Kadıköy’de evlat edindiği çocuğuna cinsel istismarda bulunulması için azmettirici olduğu iddia edilen şarkıcı Bulut Duman hakkında 27 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede Duman’ın suçu işlediğine ilişkin yeterli şüphe oluştuğu belirtildi.
10.08.2021 Gündem
İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı Bulut Duman hakkındaki şok iddia...
İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı Bulut Duman hakkındaki şok iddia... Dün Kadıköy’de, iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Bulut Duman (30) ile ilgili çok çarpıcı bir son dakika soruşturmasının olduğu ortaya çıktı. Savcı, 13 Kasım’da gözaltına alınan Duman’ın, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklanmasını istedi. Mahkeme, Duman’ı, haftada üç gün imza verme şartı ile serbest bıraktı. Soruşturmanın başlatılmasına neden olan bir kişinin ifadesi ise tüyler ürpertici.
17.11.2020 Gündem
İstanbul Kadıköy'de şarkıcıya silahlı saldırı! Olay anı kamerada...
İstanbul Kadıköy'de şarkıcıya silahlı saldırı! Olay anı kamerada... Şarkıcı Bulut Duman silahlı saldırıya uğradı. Kadıköy'de bacağından vurulan Duman hastaneye kaldırıldı.
21.01.2022 Magazin
Şarkıcı Bulut Duman'a silahlı saldırı!
Şarkıcı Bulut Duman'a silahlı saldırı! Şarkıcı Bulut Duman silahlı saldırıya uğradı.Kadıköy'de bacağından vurulan Duman hastaneye kaldırıldı.
16.11.2020 Magazin
Onlarca eşcinsel, Bulut Duman'dan şikâyetçi
Onlarca eşcinsel, Bulut Duman'dan şikâyetçi İki albümü de olan 28 yaşındaki şarkıcı Bulut Duman hakkında, savcılıklara onlarca şikâyet başvurusunun olduğu ortaya çıktı. Duman hakkında açılan davaların üçünde, ‘dolandırıcılık’ suçundan hapis cezası çıktı. Dosyalara göre, şikâyetçilerin birçoğu gay. Onlarca kişi Duman ile eşcinsel arkadaşlık siteleri üzerinden tanıştıklarını belirtti. İfadelere göre taraflar arasında önce duygusal yakınlık oluştu. Duman’ın kendilerinden para aldıktan sonra, elindeki görüntülerle şantajda bulunduğunu öne süren kişiler arasında memur, doktor ve mühendislerin yanı sıra, bir polis memuru ve eski bir bakanın yeğeni de bulunuyor. Telefonla ulaştığımız Duman, ise hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu belirtti; hukuki süreçlerin ise devam ettiğini vurguladı.
12.11.2018 Yaşam
En İyi Çıkış Duman’ın
En İyi Çıkış Duman’ın Bulut Duman, ‘Rütbe’ adlı şarkısıyla Dijital moda ve trend dergisi Evo’s Angels‘in gerçekleştirdiği ‘Digital Dünyanın En’leri’ yarışmasında 300 bin oy alarak ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı’ ödülünü aldı...
18.06.2016 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi Antalya’nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını hızla büyüdü. Çok sayıda ekip söndürme çalışmalarına katılırken, Kemer Devlet Hastanesi ile çevredeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı tahliye edildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yangının batıya doğru 3,5 kilometre yayıldığını belirterek, "10 haneyi tedbir amaçlı tahliye diyoruz. Kemer Devlet Hastanesi’nde 15 hastadan 13’ü evine gitti, 2 hastamız diğer hastanelere nakledildi" dedi. Yangına, sabahın ilk ışıklarıyla 10 uçak ve 22 helikopterin katılımıyla havadan müdahale başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangınla ilgili son gelişmeleri aktardı. Manisa, Saruhanlı orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor.
25.07.2023 Gündem
Yeni Trafic yıllara çıktı
Yeni Trafic yıllara çıktı Panelvan ve Combi 5+1’de sunulan düz vites versiyonların yanı sıra Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1’de sunulan otomatik vites seçenekleri de satışa çıktı.
24.05.2022 Otomobil
Dairede yangın çıktı, baba ile kızı hayatını kaybetti!
Dairede yangın çıktı, baba ile kızı hayatını kaybetti! Ankara'da, 13 katlı bir apartmanın 7'nci katında çıkan yangında, Ahmet Çetin (83) ile kızı Gülfidan Çetin (49) yaşamını yitirdi.
18.02.2022 Yaşam
Binanın kömürlüğü kavga sonrası ateşe verildi
Binanın kömürlüğü kavga sonrası ateşe verildi Fatih'te 5 katlı bir binanın kömürlüğünde yabancı uyruklu iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında taraflardan biri kullanılmayan eşyaları ateşe verirken, kömürlükte yangın çıktı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangın sırasında binada oturan yabancı uyruklu bir kişi de panik yaparak üçüncü kattan atladı. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, polis kaçan grupları yakalamak için çalışma başlattı.
14.01.2022 Yaşam
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Yangın dumanı ufku kapladı, yavru carettalar yönlerini bulamadı
Yangın dumanı ufku kapladı, yavru carettalar yönlerini bulamadı Antalya bölgesinde 5'inci gününe giren orman yangınları, Kemer ilçesindeki Çıralı Plajı'nda yuvadan çıkan caretta caretta yavrularını da olumsuz etkiledi. Yoğun dumanın ufku kaplamasıyla, gün ışığını fark edemeyen yavru caretta carettalar yönlerini bulamadı. Görevliler, yavruların denizle buluşmalarını sağladı.
1.08.2021 Gündem
Koronavirüsten daha büyük tehlike! Erkeklerde 3 kat daha fazla görülüyor!
Koronavirüsten daha büyük tehlike! Erkeklerde 3 kat daha fazla görülüyor! Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Özgür Duman, otizmin Covid-19 salgınından daha büyük tehlike olduğunu söyledi. Otizmin erken yaşlarda fark edilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Duman, "Erkeklerde kızlara göre 3 kat daha fazla görüyoruz. Bu demektir ki erkeklerde 30-40'ta 1 gibi rakamlara indi. Bu gidişle ileride herkes otizmli toruna sahip olabilir" dedi.
4.04.2021 Sağlık
Faizsiz konut kredisi, ek ödeme, kira desteği, doğal gaz, su, elektrik faturalarında indirim
Faizsiz konut kredisi, ek ödeme, kira desteği, doğal gaz, su, elektrik faturalarında indirim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonları ilgilendiren yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması olacağını duyurdu. Erdoğan, "Sokağa çıkma sınırlaması, 31 Aralık perşembe saat 21.00'den 4 Ocak saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacak. İş yeri kira olan esnafımıza üç ay süreyle büyükşehirlerde aylık 750 lira, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapacağız. 806 bin vatandaşımız ile kısıtlamalar ile salgından doğrudan etkilenen 432 bin 567 esnafımız bulunuyor. Toplam sayısı 1 milyon 239 bin 438 kişi olan bu kesime 3 ay süreyle ayda bin lira destek ödemesi yapacağız. Birçok sektörü kapsayan KDV indirimlerinin sürelerinin de 1 Haziran'a uzattık" dedi. Erdoğan, "Salgın döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın kadrolarına göre vazife malullüğü veya meslek hastalığı statülerinin hızla sonuçlandırılması sağlanacaktır. Vazife malulü sağlık çalışanlarımızın aileleri, maaştan ek ödemeye, faizsiz konut kredisinden çocuklarına eğitim öğretim yardımına, istihdam hakkından fatura indirimlerine kadar pek çok imkana kavuşacaklardır" diye konuştu.
14.12.2020 Siyaset
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Çeşme'de tur otobüsü alev alev yanarak küle döndü
Çeşme'de tur otobüsü alev alev yanarak küle döndü İzmir'in Çeşme ilçesinde, bir tur otobüsü seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
4.08.2019 Yaşam
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Şehrin en caz hali başlıyor
Şehrin en caz hali başlıyor Türkiye’nin en köklü caz festivali olan Akbank Caz Festivali, 27’nci yılında yine birbirinden önemli müzisyenleri ağırlayacak. Bu yıl festivalide 222 sanatçı, 36 farklı mekanda, 53 konser verecek. Konserlerin yanı sıra söyleşiler ve atölyeler de olacak. 3-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek festivalde ön plana çıkan konserler...
22.10.2017 Magazin
Alanya'da orman yangını!
Alanya'da orman yangını! Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, 10 hektarlık alanda etkili oldu. Yangını nedeniyle kırsal kesimdeki 100'e yakın ev tahliye edildi, 12 kişi yaralandı. Valilik son yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını belirtti.
30.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bulut Duman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bulut duman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.