Gazete Vatan Logo

Yeni Trafic yıllara çıktı

Panelvan ve Combi 5+1’de sunulan düz vites versiyonların yanı sıra Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1’de sunulan otomatik vites seçenekleri de satışa çıktı.

Yeni Trafic yıllara çıktı

Yeni Trafic ailesinin ön bölümü, hem ticari hem de bireysel müşterilere hitap edecek şekilde tamamen yeniden tasarlandı. Tamamen LED farlar ile sunulan yeni Trafic, C şeklinde ışık imzası içeren gündüz farları, yeni renkleri ve aksesuarlarıyla daha modern bir görünüm sunuyor. Trafic ailesi, oluklu yatay motor kapağı ve dikey ön ızgarasıyla daha dinamik ve güçlü bir görünüm sergiliyor. Yeni Trafic’in farları yeni tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çekiyor. Tamamen LED olarak sunulan yeni farlar standart olarak otomatik yanma özelliğiyle donatılıyor. Araç bulut Mavi ve Carmen Kırmızı olmak üzere iki yeni gövde rengiyle sunuluyor. Bunun dışında Beyaz, Duman Gri, Arsenik Gri, Gri Füme ve Gece Siyah renkleri ile tercih edilebiliyor.

Mobil ofis özellikleri

Renault Trafic Panelvan zekice tasarlanan çözümleriyle profesyonel müşteriler için olmazsa olmaz bir ticari araca dönüşüyor ve sunduğu mobil ofis özelliği ile fark yaratıyor. Katlanabilir ön yolcu koltuğu not defteri yerleştirme alanı ile bir ofis masası ya da öğle tatillerinde bir yemek masası olarak kullanılabiliyor. Yeni Trafic ailesi, Standart R&Go radyonun yanı sıra opsiyonel olarak alınabilen Renault Easy Link 8” dokunmatik multimedya sistemi ve Apple CarPlay ile ticari araçlardaki bağlanabilirliği yeni bir seviyeye çıkarıyor. Ayrıca opsiyonel olarak tercih edilebilen 15W gücündeki kablosuz şarj cihazı, USB girişleri ve 12V şarj soketi ile konforlu bir yolculuk deneyimi sunuluyor.

Haberin Devamı