Brent Petrol Fiyatları

Brent Petrol Fiyatları

Son dakika brent petrol fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan brent petrol fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını brent petrol fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brent Petrol Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brent petrol fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 770 brent petrol fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm brent petrol fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu Orta Doğu'daki krize çözüm bulmaya yönelik diplomatik çabaların yoğunlaşmasıyla Brent petrol fiyatları 91 doların üzerine çıktı. Yatırımcılar, İsrail-Hamas çatışmasının petrol zengini bölgede daha geniş bir savaşa yol açabileceğinden ve küresel arzı daha da daraltabileceğinden endişe ediyor.
16.10.2023 Ekonomi
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek? Araç sahipleri bezin indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Brent Petrol fiyatları benzin ve motorin fiyatlarında artışa ya da azalışa neden oluyor. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Benzine yapılan indirim sonrası, yeni bir indirimin olup olmayacağı sorguluyor. Peki benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
5.10.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanma sürerken motorine benzine fiyatları yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası akaryakıtta son durum merak ediliyor. Peki, Motorine zam geldi mi, 11 Ağustos mazota zam var mı? İşte güncel akaryakıt fiyatları 2023…
11.08.2023 Ekonomi
Petrol fiyatları artıyor!  Üretim sıkıntısı uzuyor
Petrol fiyatları artıyor! Üretim sıkıntısı uzuyor Suudi Arabistan'ın Temmuz ayında üretimi gönüllü olarak daraltacağını açıklaması sonrasında petrolde yükseliş görüldü.
5.06.2023 Ekonomi
Motorin fiyatları güncel liste 29 Kasım 2022! Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son durum!
Motorin fiyatları güncel liste 29 Kasım 2022! Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son durum! Rusya-Ukrayna savaşı brent petrol fiyatlarında dalgalanmayı devam ettirirken benzin ve motorin fiyatlarının güncel durumu merak ediliyor. Bugün pompaya yansıyan 82 kuruşluk indirimin ardından gözler yeniden akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Peki, Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? 29 Kasım 2022 güncel motorin fiyatları listesi…
29.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,16 lira indirim geldi.
22.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine indirim
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine indirim Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 77 kuruş indirim bekleniyor.
16.11.2022 Ekonomi
Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022)
Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022) Akaryakıt fiyatlarında indirim! Brent petrolde yaşanan dalgalı seyir devam ediyor. Bir süredir yükseliş kaydeden petrol fiyatlarında indirim bekleniyordu. Akaryakıt fiyatlarında beklenen 1,56 TL'lik indirim pompaya yansıdı. Peki, Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 15 Kasım 2022 Güncel akaryakıt fiyatları!
15.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine indirim geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine indirim geldi Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 56 kuruş indirim geldi.
14.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesiyle birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları ise indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1,31 lira ve LPG'ye ise 49 kuruşluk zam geldi. İşte tüm detaylar...
3.11.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük indirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük indirim geliyor Akarayakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 76 kuruş indirim bekleniyor.
19.09.2022 Ekonomi
Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!
Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları! Petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Brent petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki değişikliklerle birlikte farklılık gösteriyor. Petrol fiyatlarındaki indirim ve zam akaryakıt ürünlerine yansımaya devam ediyor. Peki, Akaryakıta indirim gelecek mi? Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!
7.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları değişti! Zam sonrası indirim geldi, işte benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar
Akaryakıt fiyatları değişti! Zam sonrası indirim geldi, işte benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına zam sonrası indirim geldi. Benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar belli oldu. Rusya-Ukrayna savaşı ile döviz kurundaki dalgalanmaların etkisiyle Brent petrol fiyatlarında oynaklı akaryakıt fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. Akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlardan sonra benzine indirim geldi. Benzine gelen 1 lira 5 kuruşluk indirim pompaya yansıdı. İşte Brent petrolde son durum ve 30 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları….
30.08.2022 Ekonomi
Benzin kaç TL, benzine indirim geldi mi? Bugün benzinin litresi ne kadar, 30 Ağustos benzine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları
Benzin kaç TL, benzine indirim geldi mi? Bugün benzinin litresi ne kadar, 30 Ağustos benzine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları Benzin kaç TL, benzine indirim geldi mi, 30 Ağustos benzine indirim var mı? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Motorin ve benzin fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken benzine indirim iddiaları gündem oldu. Peki, Bugün benzinin litresi ne kadar, benzine indirim ne zaman gelecek?
29.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorin, benzin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorin, benzin, LPG... Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı 87 kuruş arttı. İşte tüm detayları...
25.08.2022 Ekonomi
Akaryakıtta yeni ücretler belli oldu! Benzin ve motorine zam geldi
Akaryakıtta yeni ücretler belli oldu! Benzin ve motorine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında yeni ücretler belli oldu. Motorin ve benzine indirimlerin ardından zam geldi. Yeni zamlar pazartesi gününden itibaren geçerli oldu. İşte benzin, motorin ve LPG ile ilgili güncel fiyatlar...
23.08.2022 Ekonomi
Motorine zam geldi mi, bu gece motorine zam var mı? 16 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
Motorine zam geldi mi, bu gece motorine zam var mı? 16 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Motorine zam var mı, benzine zam geldi mi? Motorine yapılan 1,26 TL’lik zam uluslararası piyasalarda hampetrolün yüzde 5 civarında değer kaybetmesi nedeniyle dün gece iptal edilmişti. Yapılan yeni açıklamaya göre motorine zam gelmesi bekleniyor.
16.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni fiyatları belli oldu! Benzin, Motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni fiyatları belli oldu! Benzin, Motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıtta zam ve indirimler sonrası yeni fiyatlar belli oldu. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 16 Ağustos 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
16.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıta önce indirim sonra zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıta önce indirim sonra zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına önce indirim sonra zam geldi. Benzin ve motorin fiyatları bir kez daha günün hakkında en çok arama yapılan konularının başında geliyor. Tüm ülkemizdeki milyonlarca vatandaşımızı merakla araştırdığı konuya ilişkin önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı ve benzin fiyatlarına bu kez zam geldi. Peki benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Ağustos tarihi itibariyle başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere yeni benzin ve motorin fiyatları...
14.08.2022 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geldi
Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruşluk zam geldi. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmadı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...
12.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorinden sonra benzine de zam
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorinden sonra benzine de zam Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruşluk zam gelecek. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak. İşte güncel akaryakıt fiyatları...
12.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim sonrası zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim sonrası zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Akaryakıt fiyatlarına indirim sonrası zam geldi. Yeni akaryakıt fiyatları il il belli oldu. Brent petrol piyasasında yaşanan son dakika gelişmeleri, akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini beraberinde getiriyor. Brent petrol, geçtiğimiz hafta 100 doların altına gerileyerek son 6 ayın en dip seviyesine test ederken motorin fiyatlarına 1 TL indirim uygulanmıştı. Motorin indiriminin ardından araç sahiplerini üzecek bir haber geldi. 11 Ağustos itibariyle akaryakıt fiyatlarına zam geleceği öğrenildi. İşte, 12 Ağustos 2022 güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları...
12.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine zam
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine zam Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Dün gece 1 lira indirim yapılan motorine bu gece zam geliyor. Motorinin fiyatı, 11 Ağustos Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruş artacak. İşte tüm detaylar...
10.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Brent Petrol Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brent petrol fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.