Gazete Vatan Logo

Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022)

Akaryakıt fiyatlarında indirim! Brent petrolde yaşanan dalgalı seyir devam ediyor. Bir süredir yükseliş kaydeden petrol fiyatlarında indirim bekleniyordu. Akaryakıt fiyatlarında beklenen 1,56 TL'lik indirim pompaya yansıdı. Peki, Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 15 Kasım 2022 Güncel akaryakıt fiyatları!

Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022)

Brent petroldeki dalgalanma ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarında zam ve indirim olarak yansıyor. Bir süredir yükseliş kaydeden petrol fiyatlarında indirim bekleniyordu. Bu geceden itibaren mazot/motorin fiyatlarına gelen 1,56 TL'lik indirim pompaya yansıdı.

Covid salgınının ardından yaşanan küresel ekonomik kriz, resesyon endişeleri ve Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle yükselişe geçen brent petrol fiyatları, son olarak OPEC ve OPEC+ grubunun toplantısının ardından petrol üretimini azaltma kararı ile fiyatlar zirve yapmıştı. Ancak geçtiğimiz ay ABD'nin 15 milyon varil petrolü piyasaya sürüceğini açıklaması ile brent petrol fiyatı yeniden düşüşe geçerek 92,60 dolar seviyesine geriledi.

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ Mİ?

Petrolün varil fiyatındaki gerileme ile motorine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1.56 lira indirim geldi. Dövizdeki değişikliklerin etkisiyle bu geceden itibaren motorinin litre fiyatının Ankara'da 24.09'a, İstanbul'da 24.79'a, İzmir'de 24.93'e düştü.

 BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? 

Haberin Devamı

Benzinin litresi ise ortalama 22.70 TL'den satılıyor.