Gazete Vatan Logo

Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!

Petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Brent petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki değişikliklerle birlikte farklılık gösteriyor. Petrol fiyatlarındaki indirim ve zam akaryakıt ürünlerine yansımaya devam ediyor. Peki, Akaryakıta indirim gelecek mi? Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!

Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!

Küresel petrol fiyatlarındaki dalgalı seyir akaryakıt ürünlerine yansımaya devam ediyor. Rusya Ukrayna savaşının etkisi ve dövizde yaşanan değişiklikler petrol ürünlerine indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Peki, Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM GELDİ Mİ?

Bugün Motorine gelen 77 kuruşluk zam, gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı.

AKARYAKITA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Zam haberinin ardından sektör kaynaklarından indirim bilgisi de bugün geldi. 8 Eylül perşembe gününden itibaren ise motorin grubunda 1 lira 14 kuruşluk indirim gerçekleşecek.

İŞTE BENZİN VE MOTORİNDE GÜNCEL FİYATLAR!

Bugün gelen zammın ardından güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 25.94 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 19.23 liradan satılıyor.