Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!
Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları! Petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Brent petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki değişikliklerle birlikte farklılık gösteriyor. Petrol fiyatlarındaki indirim ve zam akaryakıt ürünlerine yansımaya devam ediyor. Peki, Akaryakıta indirim gelecek mi? Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!
7.09.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine zam geldi mi? Motorin fiyatı ne kadar oldu? Motorin litre fiyatı kaç lira? 25 Ağustos güncel benzin ve motorin fiyatları…
Benzin ve motorine zam geldi mi? Motorin fiyatı ne kadar oldu? Motorin litre fiyatı kaç lira? 25 Ağustos güncel benzin ve motorin fiyatları… Benzin ve motorine zam vatandaşın gündeminde! Rusya Ukrayna savaşı, dövizdeki değişiklikler sene başından beri akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Araç sahipleri motorin ve benzinde güncel fiyatları araştırıyor. Peki, Benzin ve motorine zam geldi mi? Motorin fiyatı ne kadar oldu? Motorin litre fiyatı kaç lira? Motorine bugün zam var mı? Akaryakıta zam gelecek mi? 25 Ağustos güncel benzin ve motorin fiyatları…
25.08.2022 Ekonomi
Motorin zam var mı? Motorin litre fiyatı ne kadar oldu? Otogaza indirim var mı? Otogaz fiyatları!
Motorin zam var mı? Motorin litre fiyatı ne kadar oldu? Otogaza indirim var mı? Otogaz fiyatları! Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte petrol ve petrol ürünlerinde yapılan zamlar gündemde yer alamaya devam ederken benzin, motorin ve otogaza yapılan zam ve indirimler vatandaş tarafından dikkatle takip ediliyor. Son gelen bilgilere göre, motorin grubunda fiyat artışı olması beklenirken, otogazda ise indirim haberi geldi. Peki, Motorin zam var mı? Motorin litre fiyatı ne kadar oldu? Otogaza indirim var mı? İşte motorin ve otogaz fiyatları!
5.05.2022 Ekonomi
Motorine zam var mı? Motorin fiyatları ne kadar, motorinin güncel litre fiyatı İstanbul, Ankara ve İzmir’de kaç TL?
Motorine zam var mı? Motorin fiyatları ne kadar, motorinin güncel litre fiyatı İstanbul, Ankara ve İzmir’de kaç TL? Motorine zam var mı 2022? Motorinin litre fiyatına bugün geçerli olmak üzere zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası da Ankara, İzmir ve İstanbul’da motorinin litre fiyatını paylaştı. Peki, Motorin fiyatları ne kadar oldu? İstanbul, İzmir ve Ankara’da motorinin litre fiyatı kaç TL oldu?
19.01.2022 Ekonomi