Gazete Vatan Logo

Motorine zam var mı? Motorin fiyatları ne kadar, motorinin güncel litre fiyatı İstanbul, Ankara ve İzmir’de kaç TL?

Motorine zam var mı 2022? Motorinin litre fiyatına bugün geçerli olmak üzere zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası da Ankara, İzmir ve İstanbul’da motorinin litre fiyatını paylaştı. Peki, Motorin fiyatları ne kadar oldu? İstanbul, İzmir ve Ankara’da motorinin litre fiyatı kaç TL oldu?

Motorine zam var mı? Motorin fiyatları ne kadar, motorinin güncel litre fiyatı İstanbul, Ankara ve İzmir’de kaç TL?

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 52 kuruş zam yapıldı. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Peki, Motorin fiyatları ne kadar, motorinin güncel litre fiyatı kaç TL?

Motorin fiyatları ne kadar, motorinin güncel litre fiyatı kaç TL?

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13.82 liradan satılan motorinin litre fiyatı 14.34 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 13.75 liradan 14.27 liraya, İzmir'de 13.82 liradan 14.34 liraya çıkacak.

19/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 52 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Haberin Devamı