Boz-Ayı

Boz-Ayı

Son dakika Boz-Ayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boz-Ayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boz-Ayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boz-Ayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boz-ayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 boz-ayı haberi bulunmuştur. Tüm boz-ayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Öte yandan Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi.
19.03.2024 Gündem
Tarihin en korkunç ayı saldırı! Midesinden çıkanlar dehşete düşürdü...
Tarihin en korkunç ayı saldırı! Midesinden çıkanlar dehşete düşürdü... Japonya'da birçok insanın ölümüne sebep olan ayı, bölgeye gelen turistler için hâlâ büyük bir korku kaynağı. Kış uykusundan ayının midesinden çıkanlar ise tüyleri diken diken edecek cinsten
1.07.2022 Dünya
Burdur'da ilk defa bozayı görüntülendi
Burdur'da ilk defa bozayı görüntülendi Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Çamlık köyünde incir, elma ve üzüm bahçelerine zarar veren, izleri görülmesine rağmen köyde efsaneye dönüşen bozayı, köylülerin bir incir bahçesine kurduğu fotokapanla görüntülendi. Bu görüntü, Burdur bölgesinde bozayıya ait ilk görüntüler olarak kayda geçti.
21.10.2021 Yaşam
Bursa'da otomobilin çarptığı ayı öldü
Bursa'da otomobilin çarptığı ayı öldü Bursa’nın Kestel ilçesinde karayoluna inen boz ayı, otomobilin çarpması sonucu öldü.
7.10.2021 Yaşam
Yiyecek arayan boz ayı Sarıkamış'ta böyle görüntülendi
Yiyecek arayan boz ayı Sarıkamış'ta böyle görüntülendi Kars'ın Sarıkamış ilçesinde akşam saatlerinde TOKİ konutları bölgesine inen boz ayı vatandaşların ilgi odağı oldu.
30.09.2021 Yaşam
Kars'ta korkunç görüntü! Boz ayı kanlar içinde...
Kars'ta korkunç görüntü! Boz ayı kanlar içinde... Kars'ın Sarıkamış ilçe merkezine yiyecek bulmak için inen boz ayı, otomobilin çarpması sonucu öldü.
11.08.2021 Yaşam
Yol kenarında görenler inanamadı! Hemen boş araziye gömdüler
Yol kenarında görenler inanamadı! Hemen boş araziye gömdüler Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde karayoluna inen boz ayı, TIR'ın çarpması sonucu öldü.
25.06.2021 Yaşam
İstanbul'da ayı paniği! Şehre indi
İstanbul'da ayı paniği! Şehre indi İstanbul Büyükçekmece’de 2 gün üst üste ortaya çıkan boz ayı vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. Büyükçekmece Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin ayının görüntülendiği bölgede yaptığı arama çalışmaları sonuçsuz kalırken ayının akıbeti merak konusu oldu.
15.10.2020 Yaşam
Boz ayıların göç ettiği, ilk kez Sarıkamış'ta ortaya çıktı
Boz ayıların göç ettiği, ilk kez Sarıkamış'ta ortaya çıktı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, KuzeyDoğa Derneği Başkanı Doç. Dr. Çağan Şekercioğlu liderliğinde yürütülen 'Doğu Anadolu'nun Yaban Hayatını Araştırma ve Koruma Projesi' kapsamında yapılan araştırma ile dünyada ilk kez boz ayıların göç ettiği ortaya çıktı.
1.07.2020 Yaşam
Rakun köpeği nedir? Rakun köpeği corona mı yayıyor? Türkiye’de var mı, Rakun köpeği özellikleri…
Rakun köpeği nedir? Rakun köpeği corona mı yayıyor? Türkiye’de var mı, Rakun köpeği özellikleri… KuzeyDoğa Derneği ekibinin Sarıkamış Allahuekber Dağları'nda fotokapanla görüntülediği,corona virüsünün yaban hayatından insana geçişindeki ara tür olabileceği değerlendirilen rakun köpeği günün en çok merak edilenleri arasına girdi. Rakun köpeği nedir? Rakun köpeği corona mı yayıyor? Türkiye’de var mı, Rakun köpeği özellikleri…
1.05.2020 Gündem
Tüfekle öldürdü, ayağına ip bağlayıp sürükledi...
Tüfekle öldürdü, ayağına ip bağlayıp sürükledi... GÜMÜŞHANE'de bir kişi tüfekle vurduğu boz ayı yavrusunu ayağına bağladığı iple çekerek karayolunda sürükledi. Ekipler tarafından yakalanan ismi açıklanmayan kişiye, 17 bin 455 lira idari para cezası kesildi.
3.09.2018 Yaşam
Kaçak avcılara ceza yağacak
Kaçak avcılara ceza yağacak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı doğada nesli tükenme tehlikesi altında bulunan ve koruma altındaki türleri avlayanlara uygulanacak cezalar yeniden düzenlendi.
7.07.2018 Yaşam
Aç kalan boz ayı binaya girdi
Aç kalan boz ayı binaya girdi Kars’ın Sarıkamış ilçesinde aç kalan boz ayı Doğu Lojmanlarında bulunan binaya girdi.
16.04.2018 Yaşam
Kara memelilerinin yüzde 40’ı Iğdır’da
Kara memelilerinin yüzde 40’ı Iğdır’da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Karataş ile Kuzey Doğa Derneği Başkanı ve Utah Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağan Şekercioğlu tarafından Iğdır’da yaşayan ve yaşadığı tahmin edilen memeli türleriyle ilgili çalışma yapıldı.
29.10.2017 Yaşam
Bahçeli'den 'Bozkurt' işareti açıklaması
Bahçeli'den 'Bozkurt' işareti açıklaması MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından Başbakan Yıldırım'ın 'Bozkurt' işaretiyle ilgili açıklama yaptı. Bahçeli "Başbakan'ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır" dedi
25.02.2017 Siyaset
Boz-Ayı çikolatası
Boz-Ayı çikolatası Oyuncu Müge Boz, uzun süredir sağlıklı beslenme konusunda aldığı eğitimleri ve edindiği bilgileri “Boz-Ayı” markası adı altında birleştirdi
18.02.2017 Magazin
Boz ayı!
Boz ayı! Yılın en soğuk ve en havalı havuz partisi Red Bull Jump and Freeze, Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da gerçekleşti
13.02.2017 Magazin
Müge Boz buz gibi suya atladı!
Müge Boz buz gibi suya atladı! Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen Red Bull Jump and Freeze etkinliğinde ilginç kostümler giyen yarışmacılar, eksi 11 derecede buz gibi suya atladılar.
13.02.2017 Magazin
Yönetici olmayı öğreniyorum
Yönetici olmayı öğreniyorum Kurduğu çikolata markası Boz Ayı'yla işletmeciliğe soyunan oyuncu Müge Boz, yönetici olmayı öğrendiğini söylüyor ve ekliyor, "İşletmeyi öğreniyorum ama oyunculuğu asla bırakmam. Hatta ileride belki masal kitabı çıkartabilirim ya da yazdığım senaryoyu oynayabilirim".
21.01.2017 Arşiv
Müge Boz bu evde yaşayacak!
Müge Boz bu evde yaşayacak! Oyuncu Müge Boz, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Toluklar Köyü'nde ev satın aldı...
27.10.2016 Magazin
Boz ayı aç kalınca köy merkezine indi!
Boz ayı aç kalınca köy merkezine indi! Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Yeşilova köyüne yiyecek bulmak için gelen ve ahırlara giren boz ayı, vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine uyuşturularak etkisiz hale getirildi
22.10.2016 Yaşam
Müge’nin Boz Ayı’sı
Müge’nin Boz Ayı’sı 10 yıldır sağlıklı beslenme konusunda edindiği bilgileri, tecrübe ve aldığı eğitimi Boz Ayı markası altında birleştirerek kendi çikolata markasını yaratan Müge Boz, yeni çikolatalarının lansmanını önceki akşam Nişantaşı’ndaki Creative Kafe’de gerçekleştirdi...
14.05.2016 Magazin
Keşif 14 Mart’ta
Keşif 14 Mart’ta Cerattepe’de maden şirketinin yer tahsis izni olmadan çalışmalara başladığı iddia edildi. Mahkeme, ÇED raporunun yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle açılan davada bilirkişi keşfi için 14 Mart tarihine gün verdi.
19.02.2016 Yaşam
Öldürülen ayı tahnit yapılacak
Öldürülen ayı tahnit yapılacak SAKARYA’nın Hendek İlçesi’nde domuz avına çıkan 33 yaşındaki Yasin Şahinoğlu’na saldıran ayı avcılar tarafından vurularak öldürüldü...
1.02.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Boz-Ayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boz-ayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.