Boşanma Nedeni

Boşanma Nedeni

Son dakika boşanma nedeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşanma nedeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşanma nedeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşanma Nedeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşanma nedeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 boşanma nedeni haberi bulunmuştur. Tüm boşanma nedeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tazminat kararı! Duş almayan koca 500 bin TL ödeyecek
Tazminat kararı! Duş almayan koca 500 bin TL ödeyecek  Ankara'da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, davalı koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Gündem
Kripto para boşanma nedeni sayıldı! Emsal karar geldi
Kripto para boşanma nedeni sayıldı! Emsal karar geldi Esma K., kolundaki 8 adet bileziği zorla alarak, kripto para borsasında yatırım yapıp kaybettiğini ileri sürdüğü eşi Davut K.'dan boşanmak için dava açtı. Mahkeme, Davut K.'nin eşinin bileziklerini zorla alarak, kripto para borsasında harcaması nedeniyle kusurlu olduğuna hükmederek çiftin boşanmasına karar verdi.
3.01.2024 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
7.10.2023 Gündem
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım Ev, araba ve akıllara gelebilecek her konuda dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya başladı. Farklı farklı yöntemlerle insanları tuzağa düşüren fırsatçılar, akılalmaz oyunlarla vatandaşı mağdur ediyor. Son yaşanan olayda sesi kaydedilen dolandırıcının itirafları şoke etti.
21.07.2023 Yaşam
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen eşinin tedavisinden kaçınan, ona ilgisiz davranan kocayı ağır kusurlu buldu.
21.07.2023 Gündem
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu Eskiİ futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın yıllardır süren boşanma davası sona erdi.
6.07.2023 Magazin
Evlendikten 5 gün sonra hayatının şokunu yaşadı! Kadının üvey babası da doğruladı
Evlendikten 5 gün sonra hayatının şokunu yaşadı! Kadının üvey babası da doğruladı Evlendikten 5 gün sonra hiçbir sebep yokken evden ayrıldı. Eşi hiçbir şeyden habersiz kadının memleketine gittiğinde duydukları karşısında şok yaşadı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nden ise boşanma davası için karar çıktı. İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
Evli milyonlarca çift ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çift ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
13.05.2023 Gündem
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor Evli çiftlerin birçoğu bu sorunu yaşıyor. Kadın ya da erkeğin çeşitli sebeplere bağlı olarak çocuk istememesi söz konusu olabiliyor. Özellikle yeni evli sayılabilecek çiftlerden bir taraf, karşı tarafın hiç çocuk istemediğini öğrendiğinde büyük bir şok ile karşılaşıyor, tartışmalar büyüyor. Bu da en sonunda çiftleri boşanmanın eşiğine getirebiliyor. Çocuk istememenin 'kusur' sayıldığı kararlar da mevcut. Uzman isimler konuya ilişkin önemli detaylara yer verdi...
14.01.2023 Gündem
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı Yargıtay evlilikte cinsel ilişki ile ilgili dikkat çeken bir karar imza attı. Karara göre; evlilikte bunu yapan karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kalıyor. Konuyla ilgili önemli noktalara dikkat çeken Avukat Cansen Erdoğan, çiftlerin bilmesi gereken detayları anlattı.
19.12.2022 Gündem
Taksiciye 238 bin TL'lik imza tuzağı! e-Devlet'e girince şoke oldu
Taksiciye 238 bin TL'lik imza tuzağı! e-Devlet'e girince şoke oldu Antalya’da yaşayan 54 yaşındaki emekli taksici Mustafa Turgut, tanımadığı bir kişi tarafından imzası kullanılarak 238 bin TL dolandırıldığını öne sürdü. Trafik borcunu öğrenmek için girdiği e-Devlet’ten tüm mal varlıklarına atmadığı bir imza nedeniyle haciz konulduğunu öğrenen Turgut, hayatının şokunu yaşadığını belirtti.
14.05.2022 Yaşam
Hırsızdan şoke eden not! ‘Kıymalı yumurta yapıp, duş almış’
Hırsızdan şoke eden not! ‘Kıymalı yumurta yapıp, duş almış’ Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Ramazan Bayramı tatili için memleketine giden Karademir ailesinin evine giren hırsızlık şüphelisi, "Sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha iyilerini versin" yazılı not bıraktı. Hırsızdan şikayetçi olan ev sahibi Levent Karademir (40), "Bilgisayar ve iş elbiselerimi ihtiyacı gibi gösterip, çalmış. Bununla da yetinmemiş, alt katta tavada kıymalı yumurta yapıp bir güzel karnını doyurmuş. Duş da almış" dedi.
14.05.2022 Yaşam
Eşin maaşına el koymak boşanma nedeni mi? Yargıtay’dan ekonomik şiddet kararı!
Eşin maaşına el koymak boşanma nedeni mi? Yargıtay’dan ekonomik şiddet kararı! Eşinin maaşını alarak ekonomik şiddet uygulayan eşin boşanma davasıyla ilgili Yargıtay emsal bir karara imza attı. Emsal nitelikte bir karara imza atan Daire, eşin maaşına el koymayı kusur saydı. Peki, Eşin maaşına el koymak boşanma nedeni mi? İşte ekonomik şiddete ilişkin Yargıtay kararı!
14.05.2022 Yaşam
PKK'ya para aktaran 44 kişi hakkında gözaltı kararı
PKK'ya para aktaran 44 kişi hakkında gözaltı kararı Diyarbakır merkezli 6 ilde, terör örgütü PKK'ya para transferi yaptıkları tespit edilen, aralarında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkan yardımcılarından birinin de olduğu 44 kişi için gözaltı kararı verildi.
20.04.2022 Gündem
En önemli boşanma nedeni sorumsuz ve ilgisiz eş!
En önemli boşanma nedeni sorumsuz ve ilgisiz eş! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Resmi İstatistik Programı kapsamında beş yılda bir gerçekleştirilen ve dördüncüsü tamamlanan Türkiye Aile Yapısı Araştırması’nın (TAYA) ön bulguları yayımlandı. Bu kapsamda, katılımcıların yüzde 82,6’sı kadının çalışma hayatına ve sosyal hayata katkı sağlamasını değerli buldu.
20.04.2022 Gündem
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı Ümraniye'de 16 katlı binada çıkan yangının altından koca dehşeti çıktı. Orhan Yeşilyurt'un boşanmak isteyen eşine öfkelenerek evi asetonla ateşe verdi. Güneş Yeşilyurt, bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan eşinin kendisini tehdit ettiğini ve peşine adam taktığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
4.04.2022 Gündem
Tazminat sebebi!  Eve geç giden koca şimdi yandı
Tazminat sebebi! Eve geç giden koca şimdi yandı Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, eve geç saatlerde gelen, ev ile ilgilenmeyen ve evinin ihtiyaçlarını karşılamayan kocayı tam kusurlu buldu. Yüksek Mahkeme, rahatsızlanan eşini hastaneye de götürmeyen kocanın manevi tazminat ödemesi gerektiğine hükmetti.
3.04.2022 Gündem
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar...
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar... Evlilikte bunu yapmak boşanma sebebi sayıldı! İstinaf mahkemesinden emsal bir boşanma kararı geldi. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde görülen bir boşanma davasında 'evlilikte eşi kıvırma', halk arasında 'çimdikleme' olarak da bilinen eylem, yerel mahkemenin ret kararını bozan istinaf mahkemesi tarafından boşanma nedeni sayıldı.
29.03.2022 Gündem
'Soğuk su' boşanma nedeni sayıldı! Emsal tazminat kararı: Kadınlık gururunu rencide etti
'Soğuk su' boşanma nedeni sayıldı! Emsal tazminat kararı: Kadınlık gururunu rencide etti İstanbul’da yaşayan 26 yıllık evli çift, yıllarca süren anlaşmazlıklar yüzünden boşanmaya karar vererek mahkemenin kapısını çaldı. Bu süreçte koca, bakkal çırağıyla karısına soğuk su gönderdi. ‘Üstüne bir bardak su iç’ anlamına gelen bu eylemi ‘kadınlık gururunu rencide edici’ olarak niteleyen mahkeme, emsal bir karara imza attı. Kocanın ağır kusurlu olduğunu kaydederek, 55 bin lira maddi ve manevi tazminata mahkum etti.
11.02.2022 Gündem
Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasında çocuk krizi!
Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasında çocuk krizi! Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, dokuz ay evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşanmış, Şubat 2021'de tekrar evlenmişlerdi. Ancak bu evlilik de uzun sürmedi. Daha bir yıl bile olmadan yeniden boşanma kararı aldılar. Sinan Akçıl, “Boşanma nedeni çocuk mu?” sorusunu yanıtladı.
27.01.2022 Magazin
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar...
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar... Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’dan boşanıyor. Çiftin boşanma nedeni ise Mihriban Hurmacı'nın, gittiği falcıların 'Özer seni aldatıyor' demeleri...
19.09.2021 Magazin
Berdan Mardini ve Fatoş Mardini 11 yıllık evliliğini bitirdi
Berdan Mardini ve Fatoş Mardini 11 yıllık evliliğini bitirdi Ünlü türkücü Berdan Mardini ve Fatoş Mardini 11 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi. Çift boşanma nedeni olarak da 'şiddetli geçimsizlik' olarak belirtti.
31.03.2021 Magazin
Eşinin maaş kartına el koydu! Mahkemeden flaş karar
Eşinin maaş kartına el koydu! Mahkemeden flaş karar Gaziantep'te 2 çocuk annesi, 15 senedir maaş kartına el koyan 22 yıllık eşinden boşanmak için açtığı davayı, mahkemenin kocanın "ekonomik şiddet" uyguladığına hükmetmesi sonucunda kazandı.
13.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma Nedeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşanma nedeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.