Evli Çift

Evli Çift

Son dakika evli çift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evli çift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evli çift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evli Çift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evli çift gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.255 evli çift haberi bulunmuştur. Tüm evli çift haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi Boşanmak isteyen çiftleri yakından ilgilendiriyor. AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Otomobil durağa daldı: Evli çift hayatını kaybetti
Otomobil durağa daldı: Evli çift hayatını kaybetti Antalya’da kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağına dalması sonucu yaşanan kazada metrelerce savrulan evli çift olay yerinde yaşamını yitirirken, yine durakta bekleyen 1 kişi ile otomobildeki 2 kişi yaralandı. Kaza anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.01.2024 Gündem
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen operasyonda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verildi.
28.12.2023 Gündem
Mahkemeden emsal karar geldi! Kiracı bu kez haksız sayıldı
Mahkemeden emsal karar geldi! Kiracı bu kez haksız sayıldı Mahkeme bu kez de "mağdur olan ev sahibidir" dedi. 16 yıldır aynı iş yerinde kiracı olan kişi kira bedellerini ödemedi. Dava yoluna giden ev sahibi hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme, iş yeri kiracısının tahliyesine hükmetti.
29.10.2023 Ekonomi
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
7.10.2023 Gündem
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Yeni evli çift balayı yolunda gelen telefonla şaşkına döndü!  'Şaka' sandılar ama durum çok başkaydı
Yeni evli çift balayı yolunda gelen telefonla şaşkına döndü! 'Şaka' sandılar ama durum çok başkaydı Geçtiğimiz günlerde evlenen ve tatile giderken kahve molası verdikleri akaryakıt istasyonunda, içerisinde yaklaşık 400 bin TL değerindeki düğün takılarının ve cüzdanlarının bulunduğu çantayı unutan genç çift, istasyon görevlisinin dikkati sayesinde bulunan altınlarına kavuşurken, "Hayatımızın en unutulmaz molası" yorumunu yaptılar.
13.09.2023 Yaşam
Uzadıkça sorun büyüyor! Nişanlılık süresi dünya ülkelerinde ne kadar? Türkiye kaçıncı sırada?
Uzadıkça sorun büyüyor! Nişanlılık süresi dünya ülkelerinde ne kadar? Türkiye kaçıncı sırada? Nişanlılık dönemi çiftlerin evlilik öncesi yaşadığı en önemli evredir. Gerek ailelerin birbirini tanıması gerekse ortak değerlerin oluşumu bu evrede netleşir. Öte yandan pek çok evli çift, nişanlılık süresinin uzatılmasının doğru olmadığını dile getirir. Peki uzadıkça sorunların büyüdüğü iddia edilen nişanlılık süresi dünya ülkelerinde nasıl? Türkiye nişanlılık döneminde kaçıncı sırada?
6.07.2023 Gündem
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı Kocaeli’de emekli astsubay olduğu öğrenilen şahıs önce tabancayla eşini kafasından vurdu, ardından da aynı tabancayla kendi kafasına sıktı. Hastaneye kaldırılan karı kocanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
28.05.2023 Gündem
Evli milyonlarca çift ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çift ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
13.05.2023 Gündem
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde balkondan eve girişi sağlayan yük asansöründeki halatın kopması sonucu Muharrem Aloğlu (82) hayatını kaybetti, 3 gün önce evlendiği eşi Gıymet Aloğlu (62) yaralandı.
10.04.2023 Gündem
Yeni evli çifte büyük şok! İşte eve gelince gerçek ortaya çıktı: Eşim ağlıyor
Yeni evli çifte büyük şok! İşte eve gelince gerçek ortaya çıktı: Eşim ağlıyor Avcılar'da yeni evlenen çift hayatının şokunu yaşadı. İşten geldiğinde evinin halini gören ev sahibi büyük bir şok yaşarken polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlattı. İşte haberin detayları...
7.04.2023 Yaşam
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı Balayını geçirmek için Nevşehir'in Ürgüp ilçesine gelen yeni evli çift, kaldıkları otel odasında ölü bulundu.
14.03.2023 Yaşam
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı Yeni evlenen çift rüya gibi bir balayı yapmayı düşünüyorlardı ancak başlarına gelenler karşısında hayatlarının şokunu yaşadılar. İngiliz çift, Maldivler'de unutulmaz bir balayı yaşamak için her şeyi hazırlamıştı. Havalimanına erkenden gidip eğlenmeye başladılar. Uçağa bindiklerinde ise hiç beklemedikleri kötü bir sürpriz onları bekliyordu.
23.01.2023 Dünya
Genç evli çiftin acı sonu! Yemek molası verdiler sonrası korkunç
Genç evli çiftin acı sonu! Yemek molası verdiler sonrası korkunç Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hızlı tren hattı projesi kapsamında yapımı devam eden üst geçidin ayağına çarpan otomobilin sürücüsü Hakan Kaya (39) ile eşi Nergiz Kaya (34), hayatını kaybetti.
14.01.2023 Yaşam
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez Yargıtay'dan boşanma eşiğindeki eşleri ilgilendiren emsal karar verildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 'evlilik birliğinin devamı için barışma teklifi veya görüşmesi af niteliğinde kabul edilemez' dedi
12.01.2023 Gündem
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...
12.12.2022 Dünya
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Kararla evli çiftler arasındaki kişisel bakıma özen gösterme ve bu durumun boşanmaya kadar gitmesi gündeme gelince konuya ilişkin uzmanlar kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.09.2022 Gündem
2 ay önce evlendiği eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tutuklandı
2 ay önce evlendiği eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tutuklandı Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 2 ay önce evlendiği karısını boğazını keserek öldüren şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.09.2022 Yaşam
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Miras ile ilgili flaş karar
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Miras ile ilgili flaş karar Eşlerden birine miras kalması durumunda boşanma esnasında bu miras mal paylaşımına dahil edilebilir mi? Merak edilen soru cevap buldu. Yargıtay konuya ilişkin çok önemli bir karara imza attı.
23.07.2022 Gündem
62 yıllık evli çift 2 saat arayla hayatını kaybetti
62 yıllık evli çift 2 saat arayla hayatını kaybetti Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 62 yıllık evli Hasan Bayram (85) ve Fatma Bayram (83), ayrı ayrı evlerde 2 saat arayla hayatını kaybetti. Bayram çiftinin cenazesi, yan yana toprağa verildi.
20.07.2022 Yaşam
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! 'Anahtar' uyarısı geldi, bunu yapmak kusur nedeni...
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! 'Anahtar' uyarısı geldi, bunu yapmak kusur nedeni... Milyonlarca çifti kapsıyor. Evin anahtarını ailesine vererek evin manevi bağımsızlığını ihlal eden eş boşanma davasında kusurlu sayılıyor. Avukat Emir Akpınar, evli çiftleri ilgilendiren uyarılarda bulunarak, “Anahtarın verilmesi ile ailenin bahse konu müşterek konutu kendi evleri gibi kullanması manevi anlamda ihlal oluşturmaktadır" dedi.
14.07.2022 Yaşam
Evli çift, bıçaklı kavgada birbirini yaraladı
Evli çift, bıçaklı kavgada birbirini yaraladı Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Bedrettin Ç. (45) ile eşi Dudu Ç. (43) bıçaklı kavgada birbirini yaraladı. Polisin araya girmesi ile ayrılan çift, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
6.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evli Çift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evli çift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.