Borcu Olanlar

Borcu Olanlar

Son dakika borcu olanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borcu olanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borcu olanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borcu Olanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borcu olanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 912 borcu olanlar haberi bulunmuştur. Tüm borcu olanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Borcu olanalar dikkat! Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek
Borcu olanalar dikkat! Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. e-Devlet-te yeni bir hizmet devreye giriyor. Borcu olanlar için büyük kolaylık sağlanıyor. Artık e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilecek. Ayrıca e-Devlet kapısı ücretsiz eğitim almak isteyen vatandaşlara da açık. İşte merak edilen detaylar...
1.02.2024 Gündem
GSS prim borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
GSS prim borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.
24.12.2023 Gündem
Altın fiyatlarında tarihi zirve, böylesi telaffuz dahi edilmedi! Altın yatırımcısı için kritik 'pazartesi' uyarısı geldi
Altın fiyatlarında tarihi zirve, böylesi telaffuz dahi edilmedi! Altın yatırımcısı için kritik 'pazartesi' uyarısı geldi Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın borcu olanlar ve düğün hazırlığı yağanlar, ' Altın fiyatları artacak mı, düşecek mi?' sorununa yanıt arıyor. Altın piyasasında ise hareketli günler yaşanıyor. Altın gram fiyatı, özellikle ons tarafından esen rüzgarların etkisiyle rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın 16 Mayıs 2023 tarihinde gördüğü 2018 doları test etti. Gram altın tarafında da yükseliş gözlemleniyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın almak isteyen için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki, altın ne kadar oldu? Bugün gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Canlı ve güncel altın fiyatları, bugün altında anlık son durum.
27.11.2023 Ekonomi
Altın rekor üstüne rekor kırdı! Rüzgar tersine mi dönecek? Altın borcu olanlara kritik uyarı geldi
Altın rekor üstüne rekor kırdı! Rüzgar tersine mi dönecek? Altın borcu olanlara kritik uyarı geldi Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle altın borcu olanlar ve düğün hazırlığı yağanlar, ' Altın fiyatları artacak mı, düşecek mi?' sorununa yanıt arıyor. Altın piyasasında ise hareketli günler yaşanıyor. Altın gram fiyatı, özellikle ons tarafından esen rüzgarların etkisiyle rekor üstüne rekor kırdı. ABD'den gelen veriler sonrası ons altın 2000 dolar psikolojik direncini kırdı. Peki altın yükselmeye devam edecek mi? Altında yeni rekorlar görecek miyiz? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken altın yorumları geldi. Özellikle altın borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altında son durum...
26.11.2023 Ekonomi
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yolculuğu devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun prim borcu bildirimleri ve emeklilik başvurularındaki kritik süreçler hakkında bilmesin gereken detaylar ortaya çıktı. SGK Uzmanı Dilek Ete birkaç aydır EYT başvuranlarının reddedildiğine dikkat çekerek yeniden başvuru konusunda vatandaşlara önemli önerilerde bulundu.
27.10.2023 Emekli
Emeklilikte dikkat çeken banka kredisi detayı! Borcu olanlar dikkat
Emeklilikte dikkat çeken banka kredisi detayı! Borcu olanlar dikkat Emeklilik ile ilgili dikkat çeken ortaya çıktı. Emeklilikte prim borcu ve yıpranma payı ile ilgili merak edilen sorular cevaplandı. Buna göre Bağkur sigortalısı prim borcunu ödemedikçe emekli olamıyor. Prim borcunu ödediğinde emekli olabilecek sigortalılara da bankalar kredi teklifleri sunuyor. İşte detaylar...
11.09.2023 Emekli
Metrobüste yumruk yumruğa kavga! Anbean kaydedildi
Metrobüste yumruk yumruğa kavga! Anbean kaydedildi Beylikdüzü- Söğütlüçeşme arasında çalışan metrobüste iki yolcu arasında kavga çıktı. Birbirine saldıran yolcular araya girenler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Neden çıktığı bilinmeyen kavga, yolculardan birinin metrobüsten inmesiyle sona erdi. İki yolcunun kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. ,
16.08.2023 Yaşam
Liselerde sınıf tekrarı geri mi dönüyor? Bakan Tekin açıkladı
Liselerde sınıf tekrarı geri mi dönüyor? Bakan Tekin açıkladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kararı Bakan Tekin duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını açıkladı.
16.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin Borcu olanları yakından ilgilendiriyor. Yapılandırmada sona geliniyor. Pek çok kişi borcu olduğunun farkında değil. Sigortalı işte çalışmayanlar, sigortasız çalışanlar, 18 yaşından sonra eğitime devam etmeyenler, 20 yaşında liseyi bitirip de üniversiteye devam etmeyenler, üniversite mezunu olup da çalışmayanlar GSS kapsamına giriyor.
16.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos Borcu olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksiti ve borç yapılandırmasında ödeme süresi 31 Ağustos'ta doluyor.
15.08.2023 Ekonomi
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı!
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı! Şubat 2022 yılında başlayan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş yeni boyut kazandı. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta insansız hava araçları (İHA) iki ordunun da en çok başvurduğu saldırı yöntemi haline geldi. Hem Rusya hem de Ukrayna orduları, İHA’lara sıklıkla başvururken, iki ordu farklı İHA’ları savaş alanına sürüyor.
3.08.2023 Dünya
Borcu olanlar dikkat! Ödemeler için son gün
Borcu olanlar dikkat! Ödemeler için son gün SGK kapsamında yapılandırılan borçlar ile sigorta primi borçları için bugün son ödeme günü. Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü ise yarın.
3.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Taksitle ödenecek, kritik tarihte son iki gün! İşte detaylar...
Borcu olanlar dikkat! Taksitle ödenecek, kritik tarihte son iki gün! İşte detaylar... Borcu olan yüz binlerci vatandaşı ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemelerinin 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor. Yapılandıran borçlar, tercihe göre peşin veya 48 aya kadar taksitler halinde ödenebiliyor. 2022 yılına ait gelir vergisinin ikinci taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da dolacak. Ayrıca, 2023 yılı motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödeme dönemi de aynı gün sona erecek. İşte tüm detaylar...
29.07.2023 Ekonomi
EYT ile emekliliğe ayrılan milyonları ilgilendiren 100 gün uyarısı! Borç çıkıyor
EYT ile emekliliğe ayrılan milyonları ilgilendiren 100 gün uyarısı! Borç çıkıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiye kritik bir uyarı geldi. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi açıkladı.
4.07.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da otomobil ile traktör çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da otomobil ile traktör çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, otomobilin traktöre çarptığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
3.07.2023 Yaşam
Bursa'da baraj gölüne giren genç boğuldu
Bursa'da baraj gölüne giren genç boğuldu Bursa'da, arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için gittiği Demirtaş Barajı kıyısında suya giren ve gözden kaybolan Aziz Bureyik (22), dalgıç polislerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu 15 metre açıkta ölü bulundu.
3.07.2023 Yaşam
Samsun’da feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Samsun’da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.
3.07.2023 Yaşam
Evlat dehşeti! Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi
Evlat dehşeti! Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi Samsun'un Alaçam ilçesinde bir genç, babasını tüfekle vurarak öldürdü, babaannesini tüfeğin kabzası ile yaraladı, evi ateşe verdikten sonra araç gasp ederek kaçtı.
3.07.2023 Yaşam
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar...
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar... Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında sona gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından bugün mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
3.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Yargıtay'dan flaş karar, suçlu duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Yargıtay'dan flaş karar, suçlu duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
2.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında süre uzatıldı. Kamuya olan borçlarını yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.
2.06.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak 2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 1'inci taksit ödemeleri için verilen süre 31 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor. 2'nci taksit ödemeleri ise 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Borcunu ödemeyenler için gecikme durumunda yüzde 2,5 oranında faiz uygulanacak.
29.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borcu Olanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borcu olanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.