Bölücü Terör Örgütü

Bölücü Terör Örgütü

Son dakika bölücü terör örgütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bölücü terör örgütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bölücü terör örgütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bölücü Terör Örgütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bölücü terör örgütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.550 bölücü terör örgütü haberi bulunmuştur. Tüm bölücü terör örgütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli: "Sokakları savaş alanına çevirenler demorasi celladıdır"
Bahçeli: "Sokakları savaş alanına çevirenler demorasi celladıdır" Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Van’da hukuki bir meseleyi çarpıtıp sokakları savaş alanına çevirenler esasen demokrasi celladı, devlet ve millet muarızıdır. Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." dedi.
9.04.2024 Gündem
İYİ Partili isimden CHP'ye 'kent uzlaşısı' tepkisi! 'İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak
İYİ Partili isimden CHP'ye 'kent uzlaşısı' tepkisi! 'İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Esenyurt'ta CHP ile DEM Parti işbirliği yaptığını iddia ederek CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi. Koca, "Esenyurtlular direnç göstermezse İstanbul'da ilk defa kurtarılmış bölgeleri olacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ayrıca ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
19.03.2024 Gündem
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan ABD'de 'bölücü terör örgütü' gündemli kritik görüşme
Bakan Fidan'dan ABD'de 'bölücü terör örgütü' gündemli kritik görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile bir araya geldi.
7.03.2024 Gündem
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen 'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde 59 mağara, sığınak ve patlayıcı deposu imha edildi.
6.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
16 ilde harekete geçildi! 120 kişi gözaltına alındı
16 ilde harekete geçildi! 120 kişi gözaltına alındı 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "Bozdoğan-2" operasyonlarında 120 şüpheli yakalandı.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonunda üst bölgeye bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen taciz atışı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil memleketi Osmaniye’nin merkeze bağlı Çona köyünde gözyaşlarıyla torağa veridi.
4.02.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristlerin taciz atışı sonucu Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
3.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılı genelinde bölücü terör örgütü, FETÖ, DEAŞ ve sol terör örgütlerine düzenlenen operasyonlara ilişkin rakamları açıkladı. Yerlikaya yapılan operasyonlarda 8'i kırmızı, 1'i mavi, 2'si yeşil, 16'sı turuncu ve 37'si gri kategoride bulunan 923 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 7 bin 716 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde Kahramanlar-44 Operasyonu!
Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde Kahramanlar-44 Operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla 7 ilde mağara ve sığınaklara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 18 barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedefin imha edildiğini duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraşlı şehit iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.
15.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz hale getirildi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'Bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan toplam 78 hedef imha edilmiştir. Toplam 77 terörist de etkisiz hâle getirilmiştir.' dedi.
15.01.2024 Gündem
MSB açıkladı: Terör örgütü PKK’ya Pençe vurmaya devam ediyoruz
MSB açıkladı: Terör örgütü PKK’ya Pençe vurmaya devam ediyoruz Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve teröristler tarafından mağara, sığınak, mühimmat/malzeme deposu, barınak ve doğalgaz üretim tesisinden oluşan 24 hedefin imha edildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı. Bakanlık "Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bölücü Terör Örgütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bölücü terör örgütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.