Bm Temsilcisi

Bm Temsilcisi

Son dakika BM temsilcisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BM temsilcisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BM temsilcisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bm Temsilcisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bm temsilcisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 572 bm temsilcisi haberi bulunmuştur. Tüm bm temsilcisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın BM Temsilcisi Churkin'in ölüm nedeni belli oldu
Rusya'nın BM Temsilcisi Churkin'in ölüm nedeni belli oldu New York eyaletinden üst düzey bir yetkili, Vitaly Churkin'in ölümünde suikast şüphesi olmadığını söyledi.
11.03.2017 Dünya
Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Çurkin yaşamını yitirdi
Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Çurkin yaşamını yitirdi Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vitaliy Çurkin'in New York'ta yaşamını yitirdiği öğrenildi
20.02.2017 Dünya
Trump'ın önceden muhalifi olan Haley, ABD'nin yeni BM temsilcisi
Trump'ın önceden muhalifi olan Haley, ABD'nin yeni BM temsilcisi ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın BM Daimi Temsilciliği'ne aday gösterdiği Güney Carolina Valisi Nikki Haley, Senato Genel Kurulu'ndaki oylamadan BM temsilcisi olarak çıktı
25.01.2017 Dünya
BM temsilcisi Kıbrıs görüşmeleri konusunda iyimser
BM temsilcisi Kıbrıs görüşmeleri konusunda iyimser 9 Ocak’ta Cenevre’de başlayacak Kıbrıs görüşmeleri öncesi açıklama yapan BM’nin Kıbrıs özel temsilcisi Eide, görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkacağı görüşünde.
5.01.2017 Dünya
‘Bu yararlı bir başlangıç oldu’
‘Bu yararlı bir başlangıç oldu’ Cenevre’de muhaliflerle görüşen BM temsilcisi Mistura ilk açıklamasında “Bu yararlı bir başlangıç oldu. İyimserim” dedi. Ancak toplantının ardından Mistura’nın muhalif heyeti görüşmeleri bitirmekle tehdit ettiği öne sürüldü .
31.01.2016 Dünya
Müslim ile İsviçre'de gizli görüşme
Müslim ile İsviçre'de gizli görüşme Cenevre toplantısının başladığı gün, PYD Eş Bakanı Salih Müslim'in, BM temsilcisi Mistura'nın özel ekibiyle gizlice bir araya geldikleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'le görüştü
Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler'deki (BM) 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü özel oturumuna katılmak için geldiği New York'ta Genel Sekreter Antonio Guterres'le bir araya geldi.
30.03.2023 Gündem
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde kişi başı gecelik ortalama harcamanın 90 dolara yükselmesini öngördüklerini belirtti. Turizmdeki en iyi yıl olan 2019'a göre İtalya, İspanya, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinin gelirde geride kalırken, Türkiye'nin artış gösterdiğini ifade eden Bakan Ersoy, "İtalya yüzde 13, İspanya yüzde 6, Yunanistan yüzde 4 oranında 2019 rakamlarının gerisinde kalmış durumda. Biz Türkiye olarak turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık. Eğer yıl sonu tahminlerimiz gerçekleşirse, ziyaretçi sayısında 2019'la farkı neredeyse kapatmış olacağız. Turizm gelirlerinde ise 2019'un çok üzerinde bir artış yakalayacağız" dedi.
24.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler BM Genel Kurulu, Rusya'nın Ukrayna Bölgelerini yasa dışı ilhakını kınayan kararı 143 ülkenin oyuyla kabul etti. Rusya, Belarus, Kuzey Kore, Suriye ve Nikaragua red oyu verirken 35 ülke de çekimser kaldı. Türkiye ise bu ilhakı kınayan ülkeler arasında yer aldı.
12.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Tüm ücretlilerin kayıplarını telafi edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Tüm ücretlilerin kayıplarını telafi edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 27. Dönem 6. Yasama Yılı açılışında yaptığı konuşmada, “Önündeki tüm engelleri birer birer kaldırarak Türkiye’nin küresel siyasi, ekonomik, askerî güç mücadelelerinin ortasında bir istikrar adası olarak hedeflerine doğru ilerlemesini sağlamakta kararlıyız” dedi. Erdoğan, yılbaşında asgari ücretlilere, memurlara ve emeklilere yapılacak maaş zammıyla ilgili, "Kayıplarını telafi edeceğiz" dedi.
1.10.2022 Siyaset
Emine Erdoğan: Sıfır atıkla mücadele tecrübelerimizi her ülkeyle paylaşmaya hazırız
Emine Erdoğan: Sıfır atıkla mücadele tecrübelerimizi her ülkeyle paylaşmaya hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ‘Sıfır Atık Projesi’nin dünyada yaygınlaştırılması için iyi niyet beyanı imzaladı. Emine Erdoğan, "Türkiye'nin sıfır atık konusundaki deneyimlerini isteyen her ülkeyle paylaşmaya hazır olduklarını" ifade etti.
20.09.2022 Siyaset
Avrupa Birliği'nden Zaporijya açıklaması: Ateşle oynanıyor!
Avrupa Birliği'nden Zaporijya açıklaması: Ateşle oynanıyor! Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği (AB) ve Ukrayna arasında 8. Ortaklık Konseyi toplantısı sonrası konuşan AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Ukrayna’nın kendi bağımsızlığı ve özgürlüğü için ve aynı zamanda Avrupa için de savaştığını belirterek, "Mücadeleniz mücadelemizdir" dedi. Öte yandan Borrell, nükleer santrallerin güvenliğine dikkat çekti.
5.09.2022 Dünya
Rusya, Zaporijya Nükleer Santrali gündemiyle BMGK’yı acil toplantıya çağırdı
Rusya, Zaporijya Nükleer Santrali gündemiyle BMGK’yı acil toplantıya çağırdı Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Yardımcısı Dmitriy Polyanskiy, Ukrayna'nın Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırılarını sürdürdüğünü öne sürerek, BM'yi acil toplantıya çağırdıklarını bildirdi.
22.08.2022 Dünya
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleriyle ilgili net mesajlar verdi. Bakan Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusuyla ilgili, "İttifak üyesi bir ülkeye saldıran, güvenlik güçlerini şehit eden, masum insanlarını katleden teröristleri görmezden gelen bir anlayış dostluk ve ittifak ruhu ile bağdaşmaz. İsveç ve Finlandiya’nın terör örgütlerine siyasi ve finansal destek sağlaması, silah yardımı yapması, oraların terör yuvasına dönüşmesi NATO için de bir tehdit" ifadelerini kullandı. Yunanistan ile yükselen tansiyonu da değerlendiren Bakan Akar, sorunların suhuletle çözülmesi gerektiğini vurguladı.
17.06.2022 Siyaset
Yunanistan'dan skandal hamle! Atina Türkiye'yi Birleşmiş Milletler'e şikayet etti...
Yunanistan'dan skandal hamle! Atina Türkiye'yi Birleşmiş Milletler'e şikayet etti... Ege ve Doğu Akdeniz'de Türkiye karşı cephe oluşturmaya çalışan Yunanistan'dan bir skandal adım daha geldi. Atina, Ege adalarındaki egemenliğine meydan okuduğu gerekçesiyle Türkiye’yi Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’e şikayet etti.
28.05.2022 Dünya
BM ile Ukrayna arasında cinsel şiddete maruz kalanlara yardım anlaşması imzalandı
BM ile Ukrayna arasında cinsel şiddete maruz kalanlara yardım anlaşması imzalandı Birleşmiş Milletler’in Çatışmalarda Cinsel şiddet Özel Temsilciliği ile Ukrayna hükümeti arasında ‘savaşta cinsel şiddete maruz kalanlara yardımcı olmak’ için çerçeve anlaşma imzalandı. BM Genel Sekreteri’nin Özel Temsilcisi Pramila Patten dün basına yaptığı açıklamada “Size sözüm, uluslararası hukukun boş bir vaat olmayacağıdır. Bugünün belgeleri yarının kovuşturması olacak” dedi.
4.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın uluslararası meselelere ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek ve Türkiye’nin tezlerini ve yaklaşımlarını uluslararası kamuoyuna aktarmak hedefiyle yürüttüğü kamu diploması faaliyetlerinin yeni durağı İtalya oldu. İletişim Başkanlığınca İtalya’nın başkenti Roma’da “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reformu: Uluslararası Düzenin Yeniden İnşasına Yönelik Yeni Bir Yaklaşım” başlıklı bir panel düzenlendi.
27.04.2022 Dünya
NATO Putin'e karşı harekete geçti! Kanıt toplanıyor!
NATO Putin'e karşı harekete geçti! Kanıt toplanıyor! ABD'nin NATO Daimi Temsilcisi Julianne Smith, ittifakın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Ukrayna'daki "savaş suçlarından" sorumlu tutmak için kanıt topladığını belirtti.
5.04.2022 Dünya
ABD'den Rusya çağrısı: Konseyin güvenilirliğini zedeliyor!
ABD'den Rusya çağrısı: Konseyin güvenilirliğini zedeliyor! ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield, Rusya'nın BM İnsan Hakları Konseyi'nden çıkarılması çağrısı yaparak, “Rusya'nın İnsan Hakları Konseyi'nde yer alması Konseyin güvenilirliğini zedeliyor” dedi.
5.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bm Temsilcisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bm temsilcisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.