Blog

Blog

Son dakika blog haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan blog ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını blog haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blog

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blog gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.001 blog haberi bulunmuştur. Tüm blog haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024 SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR… 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları, il il seçim sonuçları, ilçe ilçe oy sonuçları, canlı seçim sonuçları ve son dakika seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının ve seçim yasaklarını kaldırması ile anlık seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm Türkiye il genel seçim sonuçları YSK verileri gelmeye başladıkça sandık sonuçları blog üzerinden anbean görülebiliyor. İşte Seçim sonuçları canlı yayın linki…
31.03.2024 Gündem
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri Kaan bugün gökyüzü ile buluşarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşu dünya basınında yer buldu. Bloomberg tarihi uçuş için 'dönüm noktası' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını Kaan'ın gelişmiş özelliklerini yazdı.
21.02.2024 Dünya
Bu kadarını kimse beklemiyordu! NASA uzmanlarını bile şaşkın
Bu kadarını kimse beklemiyordu! NASA uzmanlarını bile şaşkın Mashable Türkiye okurlarının ve uzay meraklılarının gayet iyi bildiği üzere, ABD Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) OSIRIS-REx misyonu kapsamında Bennu asteroidinden taş ve toz örnekleri taşıyan kapsül geçtiğimiz günlerde Dünya'ya indi. NASA yetkilileri kapsülün içinden çıkanlar konusunda konuşmakta gönülsüz davranıyor. Ancak kamuoyuyla paylaşılan ufak ipuçları, önümüzdeki günlerde çok heyecan verici haberler alabileceğimize işaret ediyor.
9.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
WhatsApp'ta spam aramalar nasıl sessize alınır?
WhatsApp'ta spam aramalar nasıl sessize alınır? WhatsApp üzerinden spam çağrılar almaktan bıktıysanız, bu haber sizi çok sevindirecek çünkü artık bu aramaları otomatik olarak engelleyebilirsiniz.
12.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin İsveç kararı dünya basınının gündeminde
Türkiye'nin İsveç kararı dünya basınının gündeminde Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin verdiği karar hem zirveye hem de dünya gündemine damgasını vurdu. Yabancı basın bu kritik gelişmeyi ilk haber olarak verdi.
10.07.2023 Gündem
Twitter'a ikinci rakip Threads oldu! Threads nasıl üye olunur? Threads ücretli mi?
Twitter'a ikinci rakip Threads oldu! Threads nasıl üye olunur? Threads ücretli mi? Threads, Twitter'da rakip oldu. Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta tarafından geliştirilen mikro blog sitesi Threads 6 Temmuz'da hizmete giriyor. Sosyal medya kullanıcılarının merakla araştırdığı Threads üyesi nasıl olunur? Threads ücretli mi? İşte detaylar...
6.07.2023 Gündem
Instagram harekete geçti! 'taciz edici' +18 fotoğraf göndermek zorlaştırılacak
Instagram harekete geçti! 'taciz edici' +18 fotoğraf göndermek zorlaştırılacak Güzel haber diyebileceğimiz gelişmede, Instagram, kadın kullanıcılarının direkt mesaj ile "tacizkar" fotoğraflar almasını engellemeye yardımcı olacak gibi duruyor.
30.06.2023 Bilim ve Teknoloji
52 internet sitesine kapatma kararı verildi
52 internet sitesine kapatma kararı verildi Sermaye Piyasası Kurulu, 52 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
2.06.2023 Ekonomi
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Batı medyasından seçim yorumu: Erdoğan hakkında yanıldık
Batı medyasından seçim yorumu: Erdoğan hakkında yanıldık 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalması üzerine bir analiz yayınlanan Foreign Policy, (FP) sonuçların kendilerinin beklediği gibi çıkmadığını resmen itiraf etti.
20.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisi dünya basınında: Şirin kalp hareketleri geride kaldı
Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisi dünya basınında: Şirin kalp hareketleri geride kaldı Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte söylemlerini sertleştiren muhalefet bloğunun yeni planı dünya basınında ses getirdi.
20.05.2023 Dünya
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı Rusya’nın St. Petersburg kentinde bir kafede meydana gelen patlamada, askeri blog yazarı Vladlen Tatarsky hayatını kaybetti. Patlamada 31 kişi de yaralandı. Rusya Soruşturma Komitesi, 26 yaşındaki Darya Trepova adındaki kadının gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
Facebook'un ana şirketi Meta 10 bin kişiyi daha işten çıkarıyor
Facebook'un ana şirketi Meta 10 bin kişiyi daha işten çıkarıyor Teknoloji devinin çalışanları için zor zamanlar bitmek bilmiyor. Kurucu ve CEO Mark Zuckerberg salı günü yaptığı yazılı açıklamada Meta'nın Kasım ayında işten çıkardığı 11 bin kişiye ek olarak 10 bin kişiyi daha işten çıkaracağını duyurdu.
16.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği Bir ülke esrarengiz bu olayı konuşuyor. Çılgın Mike olarak bilinen mucit, zaman makinesini takıntı haline getirmişti. Elektrik mühendisi olan Çılgın Mike, hayalindeki zaman makinesini tasarlayıp denedi, sonrasında olanlar gizemli bir hal almaya başladı. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Dünya
Çok oyunculu The Last of Us'tan haber var! İlk görsel de geldi!
Çok oyunculu The Last of Us'tan haber var! İlk görsel de geldi! Geliştirici Naughty Dog, çok oyunculu The Last of Us oyunundan yeni bir konsept görsel yayınladı ve oyun hakkında daha fazla bilginin bu yıl, yani ilk oyunun 10'uncu yıl dönümünde paylaşılacağının sözünü verdi.
7.01.2023 Kültür Sanat
Blizzard'ın sır projesinde geliştirici ekip iki kat büyütüldü
Blizzard'ın sır projesinde geliştirici ekip iki kat büyütüldü Blizzard'ın gizemli hayatta kalma oyunu halen perde arkasında geliştirilmeye devam ediyor. Görünüşe göre projeyle ilgilenen ekibin büyüklüğü geçtiğimiz yıl tam tamına iki katına çıkmış.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü efsane isimden üzen sözler: Ölmeye hazırım!
Dünyaca ünlü efsane isimden üzen sözler: Ölmeye hazırım! Daha önce göğüs kanserine yakalandığını anlatan Jane Fonda, iki memesini de aldırdığını ve iyileştiğini söylemişti. Kanserle mücadele etmeye devam eden ve kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Hayatta kalma oranım yüzde 80" diyen Fonda, "Ölmeye hazırım" cümlesiyle hayranlarını üzdü.
20.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Blog ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blog haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.