Biyolog

Biyolog

Son dakika biyolog haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan biyolog ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını biyolog haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biyolog

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biyolog gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 biyolog haberi bulunmuştur. Tüm biyolog haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Akıllı saat sahiplerine kötü haber! Kolunuza takmadan bir kez daha düşünün
Akıllı saat sahiplerine kötü haber! Kolunuza takmadan bir kez daha düşünün Akıllı saat sahiplerinin pek de hoşuna gitmeyecek bir bilgi verelim: Yeni bir araştırma test edilen 20 farklı akıllı saat bilekliğinin yüzde 95'inde hastalığa neden olabilecek bakteriler tespit etti. Florida Atlantic Üniversitesi'ndeki araştırma ekibi, bunlarda tümü belirli koşullar altında enfeksiyonlara neden olabilen potansiyel olarak patojenik Staphylococcus, Enterobacteria (Escherichia coli gibi) ve Pseudomonas türlerini buldu. Çalışma Advances in Infectious Diseases adlı akademik dergide yayınlandı.
5.09.2023 Bilim ve Teknoloji
263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak
263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.
9.07.2023 Ekonomi
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu?
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu? Kadın ve erkek cinselliği genelde birbirinden farklı deneyimlenir. Peki erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu ve kadınlardan daha fazla seks düşündükleri doğru mu? Araştırmalar bu soruya yanıt veriyor.
18.04.2023 Sağlık
Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alım ilanı
Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alım ilanı Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.03.2023 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, İstanbul, Denizli, Diyarbakır ve Erzurum’da istihdam edilmek üzere, mühendis, kimyager ve biyolog alınacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adli Tıp Kurumu personel alımı şartları!
28.12.2022 Personel Alımı
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu AK Parti'nin ekonomi ve enerjiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM'ye sunuldu.
11.12.2022 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları 2022 öğrenme ekranı!
Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları 2022 öğrenme ekranı! Sağlık Bakanlığı atama sonuçları bekleniyor! 31 bin 183 sözleşmeli personel alımı için başvuruları 5 Aralık’ta tamamlanmıştı. Gözler Sağlık Bakanlığı tercih sonuçlarına çevirilirken 2022 KPSS/11 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları 2022 nereden öğrenilir? İşte detaylar…
11.12.2022 Personel Alımı
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının ilki olan 42 bin 500 personel alımına ilişkin başvuru kılavuzu İŞKUR üzerinden yayımlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları öncesinde de KPSS-2022/11 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından duyuruldu. 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi ve personel alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, kadro ve branş dağılımı ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru ekranı ve diğer merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve kadro dağılımı belli mi?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve kadro dağılımı belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Başvuru Kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı, şartları, kılavuzu, kadro dağılımı ve kontenjanlarına ilişkin detaylar…
26.11.2022 Personel Alımı
85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı! Başvurular ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir, kadro dağılımı açıklandı mı?
85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı! Başvurular ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir, kadro dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı müjdesini verince gözler alımların yapılacağı tarihe çevrildi. 2021 yılında 10.348 Hemşire, 1.600 Ebe, 6.604 Sağlık Teknisyeni/Teknikeri ile psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçileri alımı yapıldı. Peki, 85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir, kadro dağılımı açıklandı mı?
18.10.2022 Personel Alımı
Svante Paabo ne yaptı? Nobel Tıp Ödülü'nü kazanan Svante Paabo kimdir, hangi alanda ödül kazandı?
Svante Paabo ne yaptı? Nobel Tıp Ödülü'nü kazanan Svante Paabo kimdir, hangi alanda ödül kazandı? Nobel Tıp Ödülü'nü İsveçli Bilim İnsanı Svante Paabo kazandı. Peki, Svante Paabo kimdir? Svante Paabo ne yaptı, hangi alanda ödül kazandı?
3.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Nobel tıp ödülü kime verildi, ne kadar? Nobel tıp ödülü alanlar kim, adaylar kimler?
Nobel tıp ödülü kime verildi, ne kadar? Nobel tıp ödülü alanlar kim, adaylar kimler? 2022 Nobel Tıp Ödülü'nün sahibi belli oldu. Son dakika haberine göre, bu yılki Nobel Tıp Ödülü, insan evrimine yönelik çalışmalar yürüten İsveçli biyolog Svante Paabo'ya verildi. Peki, Nobel tıp ödülü alanlar kim, adaylar kimler? Nobel tıp ödülü kime verildi, ne kadar?
3.10.2022 Bilim ve Teknoloji
İSKİ sonuçları açıklandı mı, İSKİ personel alımı sonuçları isim listesi belli oldu mu? İSKİ KPSS şartsız 223 personel alımı başvuru sonuçları
İSKİ sonuçları açıklandı mı, İSKİ personel alımı sonuçları isim listesi belli oldu mu? İSKİ KPSS şartsız 223 personel alımı başvuru sonuçları İSKİ personel alımı başvuru sonuçları için yapılan aramalar arttı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) personel alımı başvuruları 19 Ağustos tarihinde sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler KPSS şartsız personel alımı sonuç gününe çevrildi. Peki, İSKİ sonuçları açıklandı mı, İSKİ personel alımı sonuçları isim listesi belli oldu mu? İSKİ KPSS şartsız 223 personel alımı başvuru sonuçları hakkında merak edilenler…
29.08.2022 Personel Alımı
Muğla'da yeni yabani soğan türü keşfedildi
Muğla'da yeni yabani soğan türü keşfedildi Ege Üniversitesi (EÜ) Botanik Bahçesi ve Herbaryum Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yıldırım ve ekibi, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde tespit edilen yeni bir yabani soğan (Allium) türünü bilim dünyasına kazandırdı. Muğla soğanı adı verilen bitkinin Latince adı ise bitkinin bilimsel keşfini yapan Ayhan Toprak'a atıfla "Allium ayhan-toprakii Yıldırım" oldu.
23.08.2022 Yaşam
Avrupa, Rusya'ya bağımlılığı azaltmak için enerji tasarrufuna gidiyor
Avrupa, Rusya'ya bağımlılığı azaltmak için enerji tasarrufuna gidiyor Avrupa ülkeleri, Rusya'ya bağımlı oldukları enerji kaynaklarının tasarrufunu sağlamak ve potansiyel enerji krizinin önüne geçebilmek için sokak lambalarını kapatma ve ışıklı reklam tabelalarının kullanımında sınırlama kararı aldı.
12.08.2022 Dünya
Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! Atatürk Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, eczacı, hemşire, psikolog, biyolog, sağlık personeli, sağlık teknikeri, laborant, veteriner hekim, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hasta temizliği ve bakım, temizlik görevlisi, destek personeli, mühendisi programcı ve teknisyen kadrolarına alım yapılacak. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi personel alımı şartları!
28.07.2022 Personel Alımı
Çukurova Üniversitesi 139 sürekli işçi ve sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çukurova Üniversitesi 139 sürekli işçi ve sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Çukurova Üniversitesi duyurdu! 40 sürekli işçi ve 99 sürekli sözleşmeli personel alacak! İlanlar yayınlandı. Sürekli işçi alımı İŞKUR üzerinden yapılacak. Sözleşmeli personel alımına ise üniversitenin internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Peki, Çukurova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çukurova Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? Çukurova Üniversitesi hastanesi personel alımı şartları ve başvuru ekranı!
20.07.2022 Personel Alımı
Yasaklandı, artık AVM'lerde olmayacak, tarih oluyor!
Yasaklandı, artık AVM'lerde olmayacak, tarih oluyor! Hayvanat bahçeleri ve doğal yaşam parklarının kuruluşunu düzenleyen yeni yönetmeliğe göre, bu alanlarda “kafes” tarih oluyor.
12.06.2022 Gündem
Tarım Bakanlığı sözleşmeli personel alımı! Bin 800 sözleşmeli Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı personel alımı şartları nelerdir, tercihler ne zaman?
Tarım Bakanlığı sözleşmeli personel alımı! Bin 800 sözleşmeli Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı personel alımı şartları nelerdir, tercihler ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam bin 800 sözleşmeli personel alımı yapacak. Tercihler, 2-9 Haziran tarihlerinde ÖSYM'nin sitesinden yapılabilecek. Peki, Bin 800 sözleşmeli Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı personel alımı şartları nelerdir, Tarım Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri ne zaman?
1.06.2022 Personel Alımı
Bebeklerde buna dikkat! Zararlı kimyasalların etkisinde olabilir!
Bebeklerde buna dikkat! Zararlı kimyasalların etkisinde olabilir! Bebek bisküvisi tercihinde sindirim üzerindeki etkisi, günlük alınması gereken besin öğelerini, vitamin ve mineraller ile ürünün organik olup olmadığını dikkat etmek önem taşıyor. Bebek bisküvisi tercih ederken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan Biyolog Özlem Atabaş ve Beslenme Uzmanı Didem Kanca Üstay ebeveynlere uyarılarda bulundu.
27.04.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı kura canlı yayın linki! Gözler iscisonuc saglik gov tr’de! (Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası canlı izle)
Sağlık Bakanlığı kura canlı yayın linki! Gözler iscisonuc saglik gov tr’de! (Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası canlı izle) Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası için canlı yayın linki sorgulanıyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuruları sonrası yapılacak kura çekimi bugün başladı. Sürekli işçi kadrolarına atanacak adaylar Sağlık Bakanlığı kura canlı yayın linki için sorgulama yapıyor. Gözler iscisonuc saglik gov tr’e çevrilirken, kuralar canlı olarak takip edilmek isteniyor.
7.04.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı, nihai liste belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izlenebilecek mi?
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı, nihai liste belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izlenebilecek mi? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ve nihai liste aramaları yoğunlaştı. Sağlık Bakanlığı 10 bin personel ve 10 bin sürekli işçi alımı yapacağının müjdesini vermiş, başvuruları almıştı. Başvuruda bulunan vatandaşlar, kura çekimi için gözlerini Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR’a çevirdi. Peki, Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ve nihai liste ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izlenebilecek mi?
5.04.2022 Personel Alımı
OGM başvuru ekranı açıldı mı? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir, nasıl ve nereden başvuru yapılır?
OGM başvuru ekranı açıldı mı? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir, nasıl ve nereden başvuru yapılır? OGM işçi alımı başvuru süreci ve şartları için yapılan aramalar arttı. OGM işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, "Tarım ve Orman Bakanlığımızın taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacaktır" açıklaması sonrası OGM işçi alımı detaylarına ilişkin aramalar arttı. İşte Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı 2022 ilanı…
23.03.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Biyolog ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biyolog haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.