Bıttım

Bıttım

Son dakika bıttım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıttım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıttım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıttım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıttım gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 bıttım haberi bulunmuştur. Tüm bıttım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Nasır, cildin uzun süre boyunca aynı bölgeden sürtünmesinden dolayı meydana gelir. Özellikle sıklıkla ayaklarda gözüken nasırlar dar, sıkı ve yanlış ayakkabı seçiminden dolayı oluşur. Uzun süre ayakta durmak ya da el ile uzun süreli işler yapma vücudun belirli bölgelerinde nasır oluşturabilir. Nasır evde doğal ürünlerle tedavi edilebileceği gibi çeşitli solüsyon, bant ya da oje türevli ilaçlarla da tedavi edilebilir.
8.01.2024 Sağlık
Depremin vurduğu Malatya’da kayısı yüz güldürdü
Depremin vurduğu Malatya’da kayısı yüz güldürdü Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya’da depreme rağmen toplamda 68 bin 346 ton kuru kayısı ile çekirdek ihracatı gerçekleştirildi.
27.12.2023 Ekonomi
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor.
27.12.2023 Ekonomi
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor
Siirt'te bıttım, kilosu 800 liradan alıcı buluyor   Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor.
27.12.2023 Gündem
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı Mersin'de bir kadının telefonunu hackleyerek bilgilerine ulaşan dolandırıcılık çetesi, farklı bankaların isimlerini kullanarak aramalar gerçekleştirip önce 250 bin TL'sini dolandırdı, ardından da adına 70 bin TL kredi çekti. Zor duruma düşen ve toplamda 320 bin TL dolandırılan kadın, gözyaşlarını tutamadı.
5.08.2023 Yaşam
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı Tokat'ta çiftçilik yapan Hidayet Doğan eşi Kaster Doğan'ın ölümünün ardından 8 aylık oğlu Murat'ı evlatlık verdi. Murat Sırav, 4 yıl önce öz kardeşlerinin kendisine ulaşması üzerine evlatlık olduğunu öğrendi. Kardeşleriyle görüşmeye devam eden Sırav, bisikletle işten eve dönerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2023 Yaşam
Sıfır araba satın aldı, başına gelmeyen kalmadı! 'Komple bittim'
Sıfır araba satın aldı, başına gelmeyen kalmadı! 'Komple bittim' Sıfır kilometre aldığı otomobilinin yağ yakması nedeniyle değişim için gittiği Elazığ şubesinde daha çok masraf çıkarılan Burhan Gürçay, daha sonra da araçta çeşitli arızaların çıkması ve mağduriyetinin giderilmemesi üzerine yargıya başvurdu.
18.06.2023 Gündem
Bu çiçeği koparan yandı! Cezası 244 bin 315 lira
Bu çiçeği koparan yandı! Cezası 244 bin 315 lira Siirt’te nesli tehlike altında olan ve koruma altına alınan "Siirt Adaçayı" ilk çiçeklerini açtı. Siirt Adaçayı çiçeklerini koparanlara, biyolojik çeşitliliği tahrip etmek ve zarar vermekten 244 bin 315 lira ceza kesiliyor.
25.05.2023 Yaşam
Ayşe Tuba Arslan cinayetinde, sanık eski eşe bu kez ağırlaştırılmış müebbet hapis
Ayşe Tuba Arslan cinayetinde, sanık eski eşe bu kez ağırlaştırılmış müebbet hapis Eskişehir'de eski eşi Ayşe Tuba Arslan'ı (45) satırla öldüren Yalçın Özalpay'a (52) 'haksız tahrik' gerekçesiyle 24 yıla düşüren istinaf mahkemesinin kararı Yargıtay’da bozuldu. Ankara İstinaf Mahkemesi 2’nci Ceza Dairesi’nde yeniden görülen davada mahkeme heyeti sanık Özalpay’ı ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
23.12.2022 Yaşam
Altınla yarışıyor, fiyatı bu yıl 500 liraya yükselecek! 400 yıllık ağaç ilk günkü gibi ürün veriyor
Altınla yarışıyor, fiyatı bu yıl 500 liraya yükselecek! 400 yıllık ağaç ilk günkü gibi ürün veriyor Siirt'e geçen yıl iç piyasada 350 liraya satılan bıttımın (menengiç) kilogram fiyatının bu yıl ürünün az olması nedeniyle 500 liraya kadar çıkması bekleniyor.
14.09.2022 Ekonomi
Tükenmişlik sendromunda zihinsel bloklama yaşanıyor!
Tükenmişlik sendromunda zihinsel bloklama yaşanıyor! Tükenmişlik sendromunun çoğunlukla rekabetin yoğun olduğu çalışma ortamlarında ortaya çıktığını belirten Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, yorgunluk gibi fiziksel belirtiler, karamsarlık ve ümitsizlik gibi duygusal belirtilerle kendini gösterdiğine dikkat çekiyor. Tükenmişlik sendromunda bireyin zihinsel bloklama yaşadığını ve verimliliklerinin düştüğünü belirten Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Bu sendromu en çok hizmet sektöründe ve sürekli aciliyet isteyen işlerde çalışan kişilerde görüyoruz. Bu kişilerin bir özelliği de sorumluluk duygularının yüksek olmasıdır.”dedi. Tarhan, takdir, övgü, onay sözlerinin yoğun şekilde kullanıldığı işyerlerinde tükenmişlik sendromunun daha az görüldüğünü belirtiyor.
23.01.2022 Sağlık
Alevlere teslim olan gecekonduda can pazarı
Alevlere teslim olan gecekonduda can pazarı Antalya'da gecekonduda çıkan yangında ev küle döndü. Yangın esnasında ev içerisinde eşyalarını kurtarmaya çalışan ev sahibi Cemil Dürgen, ellerinde ve başında oluşan yanıklara rağmen dizlerinin üzerine çöküp gözyaşı döktü. Dürgen ile dumandan etkilenen oğlu tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
2.01.2022 Yaşam
Duygu Delen'in ölümüne ilişkin davada flaş gelişme!
Duygu Delen'in ölümüne ilişkin davada flaş gelişme! Gaziantep'te, Duygu Delen’in (17) balkondan düşüp öldüğü olaya ilişkin tutuklanıp hakkında 'kasten öldürme', 'cinsel istismar', 'yağma' ve 'hakaret' suçlarından dava açılan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın (21) yargılanmasına devam edildi.
24.12.2021 Yaşam
Annesinin yatak odasında görünce bıçakladı!
Annesinin yatak odasında görünce bıçakladı! Ankara'da annesinin sevgilisi Enis Y.'yi yatak odasında görünce 3 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 20 yıl hapis cezası istenen Emre T. (19) "Enis Y. pişman oldu ve şikayetini geri çekti. Ya bana cezamı verin ya da tahliye edin" dedi.
21.12.2021 Yaşam
Bora Gencer ile Hülya Gencer tek celsede boşandı
Bora Gencer ile Hülya Gencer tek celsede boşandı Müzisyen Bora Gencer ile 13 yıldır evli olduğu Hülya Gencer, birlikteliklerini tek celsede sonlandırdı.
11.12.2021 Magazin
Elmalı Davası ile ilgili son dakika gelişmesi! ‘Ağır ilaçlar kullanıyorlar’
Elmalı Davası ile ilgili son dakika gelişmesi! ‘Ağır ilaçlar kullanıyorlar’ Kamuoyunca ‘Elmalı Davası’ olarak bilinen olayla ilgili son dakika gelişmesi! Antalya'nın Finike ilçesinde 7 yaşındaki G.E.G. ile ağabeyi 10 yaşındaki İ.E.G.'nin istismara uğradığı iddiasıyla çocukların annesi ile üvey babasının yargılandığı dava devam ediyor. Bugünkü duruşmada sanıklardan şikayetçi olduğunu söyleyen babaanne G.S., “Torunlarım ağır travma altındalar. Yaşlarının üzerinde ağır ilaçlar kullanıyorlar” dedi. Mağdur çocukların öz babası Gürhan G. ise “Çocuklarıma bunları yaşatanlar şu an serbest. Çocuklarım da yaklaşık 80 gündür benden ayrı. Sanıkların en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum” diye konuştu.
17.09.2021 Gündem
Meltem Miraloğlu'nun yeni işi şaşırttı!
Meltem Miraloğlu'nun yeni işi şaşırttı! ABD’deki olaylı evliliğiyle gündem olan Meltem Miraloğlu ticarete atıldı. Eşinin üzerine şirket kuran oyuncu bambaşka bir sektöre geçti.
1.06.2021 Magazin
Hem evi hem işi idare ediyor: Evin direği kadınlarmış
Hem evi hem işi idare ediyor: Evin direği kadınlarmış Kars'ın Akyaka ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası Abdullah Tazegül (65), eşinin İstanbul'a gitmesinin ardından hem ev işlerini hem de hayvanların bakımını yapmaya başladı. Sabah erken saatlerde kalkıp önce hayvanlara yemini veren Tazegül ardından ev temizliğini ve yemeği yapıyor. Hem evi hem de işleri idare etmenin çok zor olduğunu dile getiren Tazegül, "Allah hiç kimseye eşinin eksikliğini vermesin. Evin direği kadınlarmış" dedi.
15.02.2021 Yaşam
İrem Derici'den aşı ile ilgili ilk yorum! "Bittim gözün aydın!"
İrem Derici'den aşı ile ilgili ilk yorum! "Bittim gözün aydın!" Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, Amerikalı bir şirketin koronavirüse karşı ürettiği aşının silikon ve dolguları erittiği haberine yorum yaptı.
27.12.2020 Magazin
Trabzon İl Emniyet Müdürü Alper'in konuşması tüyleri diken diken etti!
Trabzon İl Emniyet Müdürü Alper'in konuşması tüyleri diken diken etti! Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, polis okulunda yaptığı konuşmayla sosyal medyanın gündemine oturdu. FETÖ terör örgütüne tepki gösteren Alper, "O tankı 'benim kendi vatandaşımın üzerine sür' diye öğretilmedi. 'Savaşta düşmanın üzerine sür' diye öğretildi" dedi. Büyük beğeni toplayan konuşmanın görüntüleri sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.
12.12.2020 Gündem
Kerem Alışık: Ali'nin acısı canımı çok yaktı!
Kerem Alışık: Ali'nin acısı canımı çok yaktı! İzmir'de 6,6 şiddetindeki depremde enkaz altında kalan Ali Çağın Kaygusuz, yaşamını yitirmişti.Kerem Alışık, okuduğu şiiri Ali Çağın Kaygusuz'a ithaf etti.
18.11.2020 Magazin
Bıttım sabununa talep 5 kat arttı! Kullanan vazgeçemiyor...
Bıttım sabununa talep 5 kat arttı! Kullanan vazgeçemiyor... Siirt'te menengiç ağaçlarından elde edilen ve hiçbir kimyasal madde katılmadan yapılan organik bıttım sabununa talep, corona virüs sürecinde 5 kat arttı.
6.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bıttım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıttım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.