Bisikletli

Bisikletli

Son dakika bisikletli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bisikletli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bisikletli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bisikletli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bisikletli gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 bisikletli haberi bulunmuştur. Tüm bisikletli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Samsun'dan getirilen bayrak ve toprak, genç doktor ve hemşirelere teslim edildi.
16.05.2024 Gündem
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı Adana’da otomobilin çarptığı 69 yaşındaki bisikletli şahıs hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.05.2024 Adana
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir" Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024 Adana
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar Kadıköy’de bisiklet süren bir kadının arkasından otomobiliyle Kartal'a kadar takip ederek cinsel tacizde bulunan Ersin Naci K. Tutuklandı.
15.11.2023 Gündem
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde 29 Ekim 1923’te ekonomik anlamda da bağımsızlığın temelleri atıldı. Türk iş dünyasının motivasyonu ve azmi bu bağımsızlık anlayışı üzerine inşa edildi. Yerli üretim, milli kalkınma hamleleri tam 100 yıllık maratonun temel taşlarını oluşturdu. Hiç kuşku yok ki Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ekonomik olarak ulaşılan büyüklük azımsanacak bir büyüklük değil.
29.10.2023 Ekonomi
Manisa'da 100. yılda 100 bisikletli bisiklet turu yapıldı
Manisa'da 100. yılda 100 bisikletli bisiklet turu yapıldı Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği koordinesinde '100. yılda 100 bisikletli' bisiklet turu gerçekleştirildi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla şehir turu atan bisikletliler büyük ilgi gördü.
28.10.2023 Yaşam
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti Antalya'nın Kemer ilçesinde geçen yıl trafik kazasında bisikletli Yelkan Göktuğ Demirsöz'e (9) aracıyla çarparak ölümüne neden olan Mustafa Nagnalo 'basit taksirle ölüme neden olma' suçundan 'takdiri indirim' uygulanarak 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Bu ceza 12 bin 100 liraya çevrildi. Gerekçeli kararda, cezanın 24 ay eşit taksitle tahsil edilebileceği belirtildi. Karara tepki gösteren Demirsöz ailesi, imza platformu 'change.org'da 'Yelkan için adalet istiyoruz' adı altında kampanya başlattı. Baba Mert Demirsöz, "Çocuğumuzun kanı da canı da satılık değil. Adalet istiyoruz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Kadıköy'de polisten kaçan sürücünün çarptığı bisikletli son yolculuğuna uğurlandı
Kadıköy'de polisten kaçan sürücünün çarptığı bisikletli son yolculuğuna uğurlandı Bostancı'da polis kontrol noktasından kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsü Sezer Temel Ünlü'nün çarparak ölümüne neden olduğu bisiklet sürücüsü 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün, Üsküdar'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
19.07.2023 Gündem
Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün kaza anı kameraya yansıdı
Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün kaza anı kameraya yansıdı Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye çarptı. Kazadan saniyeler önce bisikletli grubun yol kenarında durduğu sırada, otomobilin hızla grubun yanından geçmesi bir bisikletlinin kask kamerasına yansıdı.
18.07.2023 Yaşam
Kadıköy'de polisten kaçan sürücü bisikletli Doğanay Güzelgün'ü öldürdü
Kadıköy'de polisten kaçan sürücü bisikletli Doğanay Güzelgün'ü öldürdü Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün hayatını kaybetti
18.07.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık
Bakan Özhaseki: 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülkemize kazandırılan bisiklet ağları ve yeşil yürüyüş yollarıyla hava kalitesinin arttırıldığına vurgu yaparak, “Nefes Alan Şehirler ve Sağlıklı İnsanlar şiarıyla, ülkemizi bisiklet ağlarıyla örüp hava kalitesini iyileştiriyor; yeşil yürüyüş yollarıyla vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamlarına katkı sunuyoruz. 3 bin kilometre bisiklet yolu ve 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu hedefiyle, şu ana kadar 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık.” ifadelerine yer verdi.
30.06.2023 Ekonomi
Marmaray, YHT, tren hepsinde geçerli olacak! Artık ücretsiz
Marmaray, YHT, tren hepsinde geçerli olacak! Artık ücretsiz Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun talebi üzerine harekete geçen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, uzunyol (YHT ve Anahat) ve kısayol (Bölgesel, Banliyö-Marmaray) trenlerinde bisiklet taşınmasına izin verecek. Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu: 'Bisikletin yaygınlaşması ve kabul görmesi için verdiğimiz mücadeleye destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) ve TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü'ne müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.
23.06.2022 Ekonomi
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya
Otomobilin çarptığı bisikletteki Batuhan öldü, sürücü kaçtı
Otomobilin çarptığı bisikletteki Batuhan öldü, sürücü kaçtı Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kara yolunun karşısına bisikletle geçmeye çalışan 16 yaşındaki Batuhan Demirel, otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpma nedeniyle bisiklet parçalara ayrılıp, asfalta dağılırken, kaçan otomobilin sürücüsü de aranıyor. Kaza anı da bir araç kamerası tarafından kaydedildi.
17.05.2022 Yaşam
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Bisikletli uyuşturucu satıcısı yakalandı
Bisikletli uyuşturucu satıcısı yakalandı İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bisikletle uyuşturucu satışı yapan yabancı uyruklu bir kişiyi yakaladı.
9.04.2022 Yaşam
Ebru Cizdam’ın ölümünde flaş gelişme! Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı
Ebru Cizdam’ın ölümünde flaş gelişme! Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı Ortaköy’de lüks bir otelin 7'inci katından düşen Ebru Cizdam’ın hayatını kaybettiği o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadın otel girişine düşüyor. O esnada ise otelin önünden geçen bir bisikletli kıl payı kurtuluyor.
23.03.2022 Gündem
Ortaköy’de genç kadının lüks otelden düştüğü dehşet anları kamerada
Ortaköy’de genç kadının lüks otelden düştüğü dehşet anları kamerada Ortaköy’de lüks bir otelin 7'inci katından düşen Ebru Cizdam’ın hayatını kaybettiği o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadın otel girişine düşüyor. O esnada ise otelin önünden geçen bir bisikletli kıl payı kurtuluyor.
23.03.2022 Haber
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı Zonguldak'tan Kilimli ilçesine olan mesafeyi 35 dakika kısaltarak 5 dakikaya düşüren tünel ve sahil yolu projesine vatandaşlar ilgi gösteriyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı proje ile yıllık 155,2 milyon lira tasarruf sağlanacak. Karbon salınımı da 4 bin 225 ton azaltılacak.
6.02.2022 Ekonomi
Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmıştı... Asiye, haftaya taburcu edilecek
Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanmıştı... Asiye, haftaya taburcu edilecek Gaziantep'te Pitbull köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Asiye'nin (4) tedavisini yürüten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, "Bu kadar kemik parçası ve çoklu doku kaybını ilk defa gördüm. Kulağını kaybetmemesi için bir girişim yapıldı. Muhtemelen haftaya taburcu olacak" dedi.
21.01.2022 Gündem
Bisikletli tacizci tutuklandı! Kız çocuğuna iğrenç istismar
Bisikletli tacizci tutuklandı! Kız çocuğuna iğrenç istismar Bağcılar ve Bahçelievler'de bisikletle dolaşarak çocukları taciz ettiği öne sürülen Mecit G. "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.
21.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bisikletli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bisikletli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.