Bir Kadın Bir Erkek

Bir Kadın Bir Erkek

Son dakika Bir Kadın Bir Erkek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Kadın Bir Erkek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Kadın Bir Erkek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Kadın Bir Erkek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir kadın bir erkek gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.000 bir kadın bir erkek haberi bulunmuştur. Tüm bir kadın bir erkek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı!
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı! İstanbul Başakşehir'de dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep Demirok'u, motosikletle takip eden Bayram Doğan, Demirok'un önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Demirok'u sırtından ve boynundan yaraladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.05.2023 Yaşam
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?'
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?' Dijital platformda yayınlanan birçok projesiyle adından söz ettiren oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek Parkı'nda objektiflere yansıdı. Sabahın erken saatlerinde köpeğiyle parka gelen ünlü isim, gazetecileri fark edince “Fotoğraf karesiyle geçiştirsek, bu sefer soru almasam olur mu?” ricasında bulundu.
3.10.2022 Magazin
Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? İki seçenek masada
Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? İki seçenek masada Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisi ile birlikte hareket eden isimlerle Ankara'da otelde bir araya geldi. İnce, "Önümüzdeki günlerde partinin ismi, logosu, müziği, tüzüğü, programını açıklayacağız" dedi. Öte yandan parti genel merkezi binasının tutulduğu ve parti ismi için 2 seçeneğin masada olduğu öğrenildi.
24.02.2021 Siyaset
CHP'li başkandan 'yeni parti' çıkışı
CHP'li başkandan 'yeni parti' çıkışı Antalya'nın İbradı ilçesinin CHP'li belediye başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından 'Öyle özgürlükçü ve eşitlikçi bir parti kuruyoruz ki; Atatürk'ün Türkiye'sine böyle bir parti çok yakışacak' paylaşımı yaptı. Paylaşım, Küçükkuru'nun daha önce de desteğini açıkladığı Muharrem İnce'nin kuracağını söylediği partiye geçeceği yönündeki iddiaların kesinleştiğini gösterir yönde.
25.01.2021 Siyaset
1 Temmuz itibarı ile satışlar patladı! Talep gittikçe artıyor
1 Temmuz itibarı ile satışlar patladı! Talep gittikçe artıyor corona virüs nedeniyle düğünlere ara verilmişti. 1 Temmuz itibarıyla belirlenen şartlar dahilinde düğünler yeniden başladı. Buna göre düğün salonlarında sosyal mesafe kuralı, maske ve dezenfektan kullanma şartı getirildi. Bu şartlara ek olarak farklı kentlerdeki düğünlerde takı takılması için cansız mankenler kullanılmaya başladı. Takıların gelin ve damat yerine cansız mankenlere takılması mankenlerin üretim ve satışının yapıldığı firmalarda hareketliliğe neden oldu.
7.07.2020 Yaşam
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor.
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor. Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
8 tonluk kayanın altından öyle bir şey çıktı ki...
8 tonluk kayanın altından öyle bir şey çıktı ki... Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 8 tonluk kaya üzerinde Roma dönemine ait ayrılığı anlatan kabartma figürü bulundu.
14.05.2019 Gündem
Kadının darp edildiği anlar kamerada
Kadının darp edildiği anlar kamerada İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kadın, bir erkek tarafından tekme tokat dövüldü. Olay anı, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, olaya büyük tepki gösterildi.
30.11.2018 Haber
İtiraf etti: O sahnelerde kendimi zor tutum!
İtiraf etti: O sahnelerde kendimi zor tutum! Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.
14.05.2018 Magazin
10 yıl sonra itiraf etti! Öpüşme sahnelerinde...
10 yıl sonra itiraf etti! Öpüşme sahnelerinde... Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.
13.05.2018 Magazin
Şükredecek çok şeyim var anladım
Şükredecek çok şeyim var anladım Demet Evgar uzun bir aradan sonra ekrana Avlu dizisiyle döndü. Kızının suçunu üstlenen ve hapishaneye giren bir anneyi canlandıran Evgar bu kez bir dramla karşımızda.
14.04.2018 Arşiv
Emre Karayel'den Ceren Moray'a dekolte göndermesi!
Emre Karayel'den Ceren Moray'a dekolte göndermesi! Emre Karayel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Ceren Moray'ın dekoltesine göndermede bulundu.
9.05.2017 Magazin
Alişan: 'Beni çamaşır suyuyla yıkadılar'
Alişan: 'Beni çamaşır suyuyla yıkadılar' Ünlü şarkıcı Alişan'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi. İşte Alişan'ın açıklamalarında satır başları ve o çok konuşulacak itiraf...
18.04.2017 Magazin
Sabriye ödülü reddetti!
Sabriye ödülü reddetti! Survivor'da sembol oyununu kazanan Furkan, ödül için 3 isim seçti. bunlardan biri Sabriye'ydi. Fakat Sabriye, Adem yoksa ben de yokum diyerek ödülü reddetti.
25.03.2017 Televizyon
Survivor'da birleşme partisine kim gidecek?
Survivor'da birleşme partisine kim gidecek? Survivor 2017'de bu akşam birleşme partisine gidecek isimler belli olacak
24.03.2017 Magazin
Ankara'da iki terörist kendini patlattı
Ankara'da iki terörist kendini patlattı Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Teröristler ölü ele geçirildi. Teröristlerin kimlikleri de açıklandı. İşte bu sabah yaşanan olay ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Bir Kadın + Bir Erkek Film Fragmanı
Bir Kadın + Bir Erkek Film Fragmanı ´Bir Kadın + Bir Erkek´ filmi 01 Temmuz´da vizyonda...
28.06.2016 Sinema-Dizi
Nilgün Belgün kimdir?
Nilgün Belgün kimdir? Yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Nilgün Belgün bu akşam Beyaz Show'a konuk oluyor. Peki başarılı isim Nilgün Belgün kimdir? Merak edilen tüm soruların yanıtları ve güzel isim Nilgün Belgün'ün bilinmeyenleri haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Festival için geri sayım
Festival için geri sayım İKSV tarafından 35’incisi gerçekleşecek olan İstanbul Film Festivali, bu yıl on ikinci kez Akbank’ın desteğiyle 7-17 Nisan tarihlerinde şehre iz bırakmaya hazırlanıyor...
28.03.2016 Magazin
AK Parti binasına bomba yerleştiren terörist kamerada
AK Parti binasına bomba yerleştiren terörist kamerada İzmir'de, önce Karşıyaka AK Parti ilçe binasına, ardından Bornova MHP irtibat bürosuna ses bombası koyup patlatan 2 zanlı, dün de resmi polis ekiplerine saldırı düzenlemişti...
29.09.2021 Gündem
İğrenç detaylar ortaya çıktı! Tecavüz edenler arasında...
İğrenç detaylar ortaya çıktı! Tecavüz edenler arasında... Adana'da 14 yaşındaki kıza 30 kişinin cinsel istismarda bulunduğu, 2 kişinin fuhuş yapması için kandırmaya çalıştığı, kız çocuğuna ilk cinsel istismarda bulunan kişinin ise bir siyasi partinin ilçe başkanı olduğu ortaya çıktı...
9.06.2015 Yaşam
HDP listesinin yarısı kadın!
HDP listesinin yarısı kadın! HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Antalya Eşbaşkanı Zarife Atik, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde kadın temsiliyetini öne çıkarmak istediklerini belirterek partisinin 14 kişilik Antalya milletvekili aday listesinin bir kadın bir erkek şeklinde belirleneceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Yılbaşı gecesi hangi kanalda ne var?
Yılbaşı gecesi hangi kanalda ne var? KANAL D YILBAŞI EKRANI Kanal D’de bu yılbaşı 2 program özel bölümleriyle ekranda olacak...
31.12.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bir Kadın Bir Erkek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir kadın bir erkek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.