Emre Karayel

Emre Karayel

Son dakika Emre Karayel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Karayel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Karayel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Karayel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre karayel gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 emre karayel haberi bulunmuştur. Tüm emre karayel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Karayel'in acı günü! Sosyal medyadan paylaştı
Emre Karayel'in acı günü! Sosyal medyadan paylaştı Emre Karayel vefat haberiyle sarsıldı... Ünlü oyuncunun annesi Türkan Onat hayatını kaybetti.
2.01.2024 Magazin
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı Dün 7,5 şiddetinde deprem ile sallanan Japonya bugün ise Tokyo'dan gelen haberin şokunu yaşıyor. Japonya Havayolları'na ait bir uçak Tokyo'nun Haneda Havalimanı'ndaki pistte alevler içinde kaldı.
2.01.2024 Gündem
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı!
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı! Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Magazin
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
Emre Karayel’in oğlu Can sünnet oldu! 'Oldu da bitti maşallah'
Emre Karayel’in oğlu Can sünnet oldu! 'Oldu da bitti maşallah' Oyuncu Emre Karayel'in Gizem Karayel ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Can sünnet oldu.
5.04.2023 Magazin
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor!
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor! Unutulmaz şarkıların sahibi Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Magazin
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım!  'Ne anlatıyorlar?'
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım! 'Ne anlatıyorlar?' 2019 yılında ikiz kızlarını kucağına alan Pelin Akil, sosyal medya hesabından çocuklarının eğlenceli hallerini paylaştı. Oyuncunun "Ne anlatıyorlar?" notuyla paylaştığı video, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.
3.03.2022 Magazin
Emre Karayel oğluyla poz verdi! 'Dinlemeyi bileceksin'
Emre Karayel oğluyla poz verdi! 'Dinlemeyi bileceksin' Son olarak 'Son Yaz' dizisinde rol alan Emre Karayel, geçtiğimiz ay kucağına aldığı oğlu Can'la verdiği pozu Instagram'dan yayınladı. 49 yaşındaki Karayel'in paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.03.2022 Magazin
Emre Karayel: Çok heyecanlandım, bu bir mucize!
Emre Karayel: Çok heyecanlandım, bu bir mucize! Bebekleri Can’ı kucaklarına alan oyuncu Emre Karayel ile iç mimar eşi Gizem Demirci, Maltepe'de hastane çıkışı görüntülendi. Doğumu gerçekleştiren doktor, ünlü çifti çıkış kapısına kadar geçirip, Can bebeğin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
29.01.2022 Magazin
Emre Karayel baba oldu!
Emre Karayel baba oldu! Ünlü oyuncu Emre Karayel, eşi Gizem Demirci ile ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, oğullarına Can adını verdi.
26.01.2022 Magazin
Emre Karayel ile eşi Gizem Demirci'nin heyecanlı bekleyişi!
Emre Karayel ile eşi Gizem Demirci'nin heyecanlı bekleyişi! Ünlü oyuncu Emre Karayel'in eşi Gizem Demirci, doğum için hastaneye yattı. Karayel de eşinin karnına sarılarak verdiği pozu, "Çok yakında!" notuyla Instagram'dan yayınladı
25.01.2022 Magazin
Emre Karayel'in eşi Gizem Demirci'den karnı burnunda poz!
Emre Karayel'in eşi Gizem Demirci'den karnı burnunda poz! Geçtiğimiz yıl kasım ayında nikah masasına oturan oyuncu Emre Karayel ve iç mimar Gizem Demirci, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 34 haftalık hamile olan Demirci, sosyal medya hesabından ilk kez karnı burnunda pozunu paylaştı
7.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Emre Karayel paylaştı! Havada büyük panik
Ünlü oyuncu Emre Karayel paylaştı! Havada büyük panik Ünlü oyuncu Emre Karayel, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Adana'dan İstanbul'a dönmek için bindiği uçağa yıldırım isabet ettiğini belirterek, "Ne yalan söyleyeyim, çok korktuk" ifadesini kullandı.
31.10.2021 Magazin
Emre Karayel ile Gizem Demirci evlendi
Emre Karayel ile Gizem Demirci evlendi Oyuncu Emre Karayel ve Gizem Demirci çifti, aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girdi.
21.11.2020 Magazin
Emre Karayel nişanlısıyla tatile çıktı
Emre Karayel nişanlısıyla tatile çıktı Oyuncu Emre Karayel, geçtiğimiz hafta aile arasında nişanlandığı Gizem Demirci'yle The Beach Of Momo'da görüntülendi.
18.07.2020 Magazin
Emre Karayel'den evliliğe ilk adım
Emre Karayel'den evliliğe ilk adım Oyuncu Emre Karayel, sevgilisi iç mimar Gizem Demirci’yle, evlilik yolunda ilk adımı attı.
13.07.2020 Magazin
Kardeşe veda! Ünlü oyuncu Cengiz Sezici, Adana’da toprağa verildi
Kardeşe veda! Ünlü oyuncu Cengiz Sezici, Adana’da toprağa verildi İstanbul'da hayatını kaybeden ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Cengiz Sezici (69), memleketi Adana'da düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
5.08.2019 Magazin
Bu halini unutun! Yaptığı makyaj olay oldu
Bu halini unutun! Yaptığı makyaj olay oldu Yaptığı çapkınlıklarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Rafet El Roman, önceki akşam katıldığı bir canlı yayında bütün dikkati üzerine çekti. Rafet El Roman’ın yayın makyajı abartılınca ortaya ilginç görüntüler çıktı
22.08.2018 Magazin
'Çarkıfelek'e Tuğba Özay konuk oluyor
'Çarkıfelek'e Tuğba Özay konuk oluyor Sunuculuğunu Emre Karayel’in üstlendiği, Emel Özkızıltaş’ın da yardımcı sunucu olarak ona eşlik ettiği Kanal D’nin fenomen yarışma programı 'Çarkıfelek' yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
10.08.2018 Televizyon
Kocaman Ailem dizisi yayından kaldırıldı!
Kocaman Ailem dizisi yayından kaldırıldı! ATV ekranlarında yaz ayları için planlanan Kocaman Ailem dizisi, iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştı. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan dizinin final kararı izleyicileri üzdü
22.07.2018 Televizyon
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte!
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte! Kocaman Ailem 2. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Yeni dizi Kocaman Ailem'in konusunu ve oyuncu bilgilerini de sizler için derledik. Peki Kocaman Ailem'de Hulusi'nin kaçış planı içe yarayacak mı? İşte detaylar...
7.06.2018 Gündem
İtiraf etti: O sahnelerde kendimi zor tutum!
İtiraf etti: O sahnelerde kendimi zor tutum! Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.
14.05.2018 Magazin
10 yıl sonra itiraf etti! Öpüşme sahnelerinde...
10 yıl sonra itiraf etti! Öpüşme sahnelerinde... Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.
13.05.2018 Magazin
Sahnede tek başına
Sahnede tek başına Emre Karayel, ayrılık sonrası kadın ve erkek ilişkilerini irdelediği ‘Oksimoron’ oyunu ile önceki gün sahnedeydi. Karayel’in tek kişilik performansı ayakta alkışlandı
28.04.2018 Magazin
Yanlış damadı öptü
Yanlış damadı öptü BKM’nin olaylı düğün komedisi “Düğüm Salonu” 16 Mart’ta vizyona giriyor.
5.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre Karayel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre karayel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.