Binlerce Kişi

Binlerce Kişi

Son dakika binlerce kişi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan binlerce kişi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını binlerce kişi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Binlerce Kişi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan binlerce kişi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.944 binlerce kişi haberi bulunmuştur. Tüm binlerce kişi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da ilk gününde rekor kırdı
Adana'da ilk gününde rekor kırdı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı. Merkez Park’ta gerçekleşen Fatma Turgut konserine binlerce kişi katıldı, parkta kurulan çocuk köyünde çocuklar aileleriyle doyasıya eğlendi.
14.04.2024 Adana
Binlerce kişi için iş fırsatı! Başvurular internet üzerinden alınıyor, en çok eleman ihtiyacı olan sektörler belli oldu
Binlerce kişi için iş fırsatı! Başvurular internet üzerinden alınıyor, en çok eleman ihtiyacı olan sektörler belli oldu İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Sektörler tek tek açıklandı. Birçok alanda eleman ihtiyacı bulunuyor. İnternet üzerinden açık iş pozisyonlarına başvuru yapmak mümkün. Açık iş istatikleri araştırması 1. çeyrek sonuçları yayımlandı. Araştırma sonucu 330 bin 325 açık iş tespit edildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş gücü piyasasının ihtiyaçlarını tespit ederek iş arayan vatandaşlarımızın istihdama katılımlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Çalışma Hayatı
Bugün borsa açık mı, kapalı mı? 8 Nisan Pazartesi İstanbul BİST Borsa açık mı, işlem görüyor mu?
Bugün borsa açık mı, kapalı mı? 8 Nisan Pazartesi İstanbul BİST Borsa açık mı, işlem görüyor mu? Borsa çalışma durumu binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ramazan Bayramı öncesi pek çok kurumda tatil günleri birleşti. Resmi tatillerde kamu kuruluşları kapalı olurken bazı özel şirketler açık oluyor. Borsa İstanbul 9 Nisan Salı günü ise saat 13.00'a kadar işlem görecek.
8.04.2024 Ekonomi
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
İstanbul'da bayram göçü başladı! Trafik kilit, işte son durum
İstanbul'da bayram göçü başladı! Trafik kilit, işte son durum Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Bu sektörlerde çalışanlar işsiz kalmaz! İŞKUR duyurdu: Binlerce kişi işe yerleştirilecek, başvurular internetten...
Bu sektörlerde çalışanlar işsiz kalmaz! İŞKUR duyurdu: Binlerce kişi işe yerleştirilecek, başvurular internetten... İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Sektörler tek tek açıklandı. Birçok alanda eleman ihtiyacı bulunuyor. İnternet üzerinden açık iş pozisyonlarına başvuru yapmak mümkün. Açık iş istatikleri araştırması 1. çeyrek sonuçları yayımlandı. Araştırma sonucu 330 bin 325 açık iş tespit edildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş gücü piyasasının ihtiyaçlarını tespit ederek iş arayan vatandaşlarımızın istihdama katılımlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor Memur ve sözleşmeli kamu çalışanlarının maaş ödemesi ile ilgili bakanlıktan yeni açıklama geldi. Binlerce kişi maaşların bayramdan önce ödenip ödenmeyeceğini merak ediyordu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü, Memur, Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel ile 4/B Sözleşmeli Personelin Nisan/2024 Ayı Maaş/Ücretlerinin Zamanında Ödenmesine ilişkin duyuruyu açıkladı. İşte detaylar...
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Galatasaray
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Nevruz ne zaman 2024? Nevruza kaç gün kaldı, nevruz ayın kaçında, nevruzda neden ateş yakılır ve ateşten atlanır?
Nevruz ne zaman 2024? Nevruza kaç gün kaldı, nevruz ayın kaçında, nevruzda neden ateş yakılır ve ateşten atlanır? Nevruz Bayramı mart ayıyla birlikte gündeme geldi. Her yıl olduğu gibi, binlerce kişi geleneksel olarak bu bayramı kutlamak için bir araya gelecek. Sokaklar, parklar ve meydanlar, sembolik ateşlerin yakılmasıyla aydınlanacak, halk geleneksel müzik ve danslar eşliğinde Nevruz'un gelişini coşkuyla kutlayacak. Peki, Nevruz ne zaman 2024? Nevruzda neden ateş yakılır ve ateşten atlanır?
1.03.2024 Gündem
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı!
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Yumaklı açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 milyar lira tutarındaki mazot ve gübre desteği ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.
1.03.2024 Ekonomi
Yeni emeklilik reformu geliyor! Tarih öne çekilecek, yüz binlerce kişi erken emekli olacak
Yeni emeklilik reformu geliyor! Tarih öne çekilecek, yüz binlerce kişi erken emekli olacak Yeni emeklilik sistemi geliyor. Milyonlarca çalışan yakından takip ediyor. Detaylar netleşmeye başladı. Yüz binlerce kişi için erken emeklilik fırsatı doğuyor. Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan Adana temsilcisini taraftarlar stadyumda yalnız bırakmadı. İç sahada toplam 13 maç geride kalırken 234 bin biletli taraftar takımlarını tribünden destekledi.
23.02.2024 Adana
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin Binlerce kişi bekliyordu. Destek ödemeleri vatandaşların hesaplarına aktarılmaya başladı. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Şubat ayına ilişkin 872,4 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.
20.02.2024 Ekonomi
Emeklilik tarihini öne çekiyor! Başvuru yapan yararlanıyor
Emeklilik tarihini öne çekiyor! Başvuru yapan yararlanıyor Çalışma hayatına başlayan pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra erken emekli olmanın yollarını arıyor. Özellikle EYT düzenlemesi ile birlikte yüz binlerce kişi erken emekli olma hakkına kavuştu. Ancak EYT kapsamına girmeyenler de emeklilik tarihini öne çekebiliyor. İşte detaylar...
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
11.02.2024 Ekonomi
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı Hatay'da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, mezarı başında anıldı. Nazlı'nın annesi Fatma Nazlı, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Diyecek söz yok, onları özledik. Herkes İzzet'i severdi. Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı" dedi.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Binlerce Kişi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki binlerce kişi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.