Bilişim Personeli

Bilişim Personeli

Son dakika bilişim personeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilişim personeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilişim personeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilişim Personeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilişim personeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 bilişim personeli haberi bulunmuştur. Tüm bilişim personeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi. Buna göre 25 kamu kurumuna 4.958 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. İşte 26 kamu kurumunun güncel memur ve personel alımı ilanları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Sözleşmeli personel alıcak. Yayımlanan ilana göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? Kariyer Kapısı iş başvuru ekranı!
19.12.2022 Personel Alımı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 11 Kasım’da sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları!
24.10.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS’den 70 puan almak yetiyor!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS’den 70 puan almak yetiyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar online olarak yapılabilecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları!
14.10.2022 Personel Alımı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) duyurdu! Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 6 Ekim’de sona erecek. Peki, YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? YSK personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 3 Ekim’de sona erecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte detaylar…
20.09.2022 Personel Alımı
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan İŞKUR’un personel alımı ilanına göre, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 13 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR personel alımı şartları ve ilanın detayları…
17.09.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Savunma Sanayii Başkanlığı’na kıdemli sistem uzmanı, sistem uzmanı, kıdemli bilgi güvenliği uzmanı, bilgi güvenli güvenliği uzmanı, kıdemli ağ uzmanı ve ağ uzmanı alınacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
5.09.2022 Personel Alımı
Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kamu İhale Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Kamu İhale Kurumunda istihdam edilmek üzere, kıdemli uygulama geliştiricisi, uygulama geliştiricisi, iş zekası uzmanı, ön yüz geliştiricisi alınacak. Başvurular 5 Eylül’de online olarak yapılacak. Peki, Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kamu İhale Kurumu personel alımı şartları!
2.09.2022 Personel Alımı
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) personel alacak! Başvuru şartları belli oldu!
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) personel alacak! Başvuru şartları belli oldu! Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Dünya Bankası ile birlikte yürüttüğü Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi kapsamında bilgi teknolojileri uzmanı alacak. Peki, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanı detayları…
29.08.2022 Personel Alımı
Darphane en az lise mezunu kamu işçisi alacak! İşte Darphane işçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR başvuru ekranı!
Darphane en az lise mezunu kamu işçisi alacak! İşte Darphane işçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR başvuru ekranı! Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü kamu işçisi alacak. Başvurular 2 Eylül’de sona erecek. Peki, Darphane işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Darphane personel alımı başvuru şartları!
29.08.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı! ÖSYM duyurdu! ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları başladı. ÖSYM, Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alacak. Peki, ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli giriş sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
29.08.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Sınavla sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 22 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında alınacak. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı ve şartları!
14.08.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! 5 bin 546 personel alınacak. İlana başvurular 21 Haziran’da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanı!
15.06.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! İçişleri Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yayınlanan ilana göre, 9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 24-30 Haziran tarihlerinde alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
14.06.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) duyurdu! Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayımlanan ilanına göre, 70 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayıp, 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.30'da sona erecek. Peki, GİB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı başvuru şartları!
29.05.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlan göre, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 2 Haziran’da sona erecek. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
17.05.2022 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) duyurdu! Türkiye İstatistik Kurumu Dijital Dönüşüm ve Projeler Daire Başkanlığı Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığı ve Yazılım Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK personel alımı başvurusu detayları!
17.05.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Bilişim Personeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilişim personeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.