Gazete Vatan Logo

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) personel alacak! Başvuru şartları belli oldu!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Dünya Bankası ile birlikte yürüttüğü Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi kapsamında bilgi teknolojileri uzmanı alacak. Peki, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanı detayları…

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) personel alacak! Başvuru şartları belli oldu!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası duyurdu! Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi kapsamında personel alınacak. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Dünya Bankası ile birlikte yürütülen proje kapsamında bilgi teknolojileri uzmanı alım ilanı yayınlandı. Bilgi Teknolojileri Uzmanı,  Proje Uygulama Biriminde  tam zamanlı olarak istihdam edilecek. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından son başvuru tarihi 9 Eylül 2022 olarak açıklandı.

TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın (TKYB) Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu "Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi"nin AB tarafından finanse edilen  (Türkiye'deki Mülteciler için Mali Yardım Programı, FRIT II) Hibe Bileşeni kapsamında Proje Uygulama Biriminde “tam zamanlı” istihdam edilmek üzere “Bilgi Teknolojileri Uzmanı (BTU)” alımı gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi 9 Eylül 2022’dir. Başvurular Türkçe alınacak olup, ilanların altında bulunan “İş Tanımı” incelenmeli, özgeçmiş formatı için https://kalkinma.com.tr/bizimle-calisin/dunya-bankasi-projesi adresinde bulunan “Özgeçmiş Formu” indirilip doldurulacak. Başvurular https://kalkinma.com.tr/bizimle-calisin/dunya-bankasi-projesi sayfası üzerinden yapılacak.

Haberin Devamı

KILAVUZ İÇİN TIKLAYIN

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN