Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Savunma Sanayii Başkanlığı’na kıdemli sistem uzmanı, sistem uzmanı, kıdemli bilgi güvenliği uzmanı, bilgi güvenli güvenliği uzmanı, kıdemli ağ uzmanı ve ağ uzmanı alınacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Başkanlık birimlerinde istihdam eidlmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 20 Eylül’de sona erecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını 5 -20 Eylül tarihleri arasında yapabilecek. Adaylar, e-Devlet Savunma Sanayii Başkanlığı-Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko internet adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edecekler. Posta yolu ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecek. Adaylar belirtilen pozisyonlardan en fazla iki (2) tanesine başvurabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanda adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak,

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

Haberin Devamı

c) (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak, (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlar için başvuru yapabilirler.)

d) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3, ücret tavanı üç katını geçemeyecekler için en az 5, diğerleri için en az 8 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır.)

Haberin Devamı

e) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, f) Erkek adaylar için başvuru tarihleri itibariyle muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya askerlik hizmetinden muaf olmak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN