Bild Gazetesi

Bild Gazetesi

Son dakika bild gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bild gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bild gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bild Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bild gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 bild gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm bild gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Vize skandalı! 350 bin kişiye Schengen satmışlar
Vize skandalı! 350 bin kişiye Schengen satmışlar Ekim ayında sandığa gitmeye hazırlanan Polonya’da, bütün Avrupa’yı sarsan vize skandalı patlak verdi.
19.09.2023 Dünya
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı Kahramanmaraş depreminin hafızalara kazanan fotoğraflarından biri enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan babanın fotoğrafıydı. Baba Mesut Hançer yaşadıklarını Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlattı. Kanal D muhabiri Mustafa Berber ve kameraman Bayram Şahin'in özel haberi...
11.02.2023 Gündem
Enkaz altındaki kızının elini bırakmamıştı! İlk kez konuştu: Çıplak ellerimle kazdım ama...
Enkaz altındaki kızının elini bırakmamıştı! İlk kez konuştu: Çıplak ellerimle kazdım ama... Kahramanmaraş'taki depremde enkaz altında kalan ve hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmayan bir baba... Bu fotoğraf depremin acısını en iyi anlatan karelerden biri olmuştu. O baba, Alman Bild Gazetesi'ne konuştu. Çıplak elleriyle toprağı kazdığını ancak kızını kurtaramadığını belirten baba "Çok dua ettim, maalesef olmadı, kaybettik" ifadelerini kullandı.
10.02.2023 Gündem
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Türkiye'ye euro yağacak! Büyük göç başlıyor
Türkiye'ye euro yağacak! Büyük göç başlıyor Türkiye'ye euro dolar yağacak. Avrupalılar enerji krizi sebebiyle Türkiye'ye akın etmeye hazırlanıyor. Alman basını ve hükümeti tarafından Alman vatandaşlara kış ayını Türkiye'de geçirmelerine yönelik uyarılar yapılıyor. Son olarak Almanya’da Bild Gazetesi, düzenlediği bir yarışmada ödül olarak Türkiye tatili vereceğini açıklarken; ilanda yer alan, “Isıtıcıyı kapatın, soğuk kış günlerinden kaçın." ifadelerini kullandı.
7.11.2022 Ekonomi
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum dünya basınında! 'Erdoğan eve zaferle dönüyor...'
Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum dünya basınında! 'Erdoğan eve zaferle dönüyor...' Madrid'deki tarihi NATO zirvesi dünya basınında. Türkiye-İsveç-Finlandiya tarafından imzalanan Ortak Momerandum'da "Finlandiya ve İsveç'in PYD/YPG ve Türkiye’de FETÖ olarak tanımlanan örgüte destek sağlamayacağı" üzerinde anlaşma sağlandı. Anlaşma dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Economist dergisi, Madrid'deki NATO zirvesinde, Türkiye'nin veto tehdidini kaldırması ile sonuçlanan anlaşmayı "Erdoğan'ın zaferi" olarak yorumladı.
29.06.2022 Dünya
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor...
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor... Ukrayna'daki Rus saldırıları devam ederken Almanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Alman Bild gazetesi Şansölye Scholz'un Kiev hassasiyetini sayfalarına taşıdı. Haber kısa sürede ülkede tartışma konusu oldu..
12.04.2022 Dünya
Alman gazetesi Bild yazdı: Savaşın kazananı Türkiye mi olacak?
Alman gazetesi Bild yazdı: Savaşın kazananı Türkiye mi olacak? Dünyaca ünlü fast-food zinciri McDonald's'ın yaptırımlar sonrası Rusya'dan çekilmesiyle boşalan McDonald's zinciri şubelerinin Türklere teklif edilmeye başlandığı belirtildi. Rus basını, Moskova onaylarsa 500- 600 şubenin Türklere verileceğini yazdı. Alman Bild gazetesi ise "McDonald's gitti, döner kazanıyor" başlığını attı.
19.03.2022 Dünya
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
Koray Aldemir dünya poker şampiyonu oldu! İşte 8 milyon doların hikayesi...
Koray Aldemir dünya poker şampiyonu oldu! İşte 8 milyon doların hikayesi... Las Vegas’ta yapılan Dünya Poker Şampiyonası’nda, Almanya Berlin’de dünyaya gelen Türk asıllı Koray Aldemir birinci oldu. Aldemir elde ettiği başarıyla 8 milyon dolarlık ödülün de sahibi oldu.
20.11.2021 Dünya
Koray Aldemir kimdir? Dünya Poker Şampiyonu Koray Aldemir!
Koray Aldemir kimdir? Dünya Poker Şampiyonu Koray Aldemir! Almanya Berlin’de dünyaya gelen Türk asıllı Koray Aldemir, Las Vegas’ta yapılan Dünya Poker Şampiyonası’nda birinci oldu. Aldemir elde ettiği başarıyla 8 milyon dolarlık ödülün de sahibi oldu. Peki, Koray Aldemir kimdir, kaç yaşında?
20.11.2021 Televizyon
A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi başladı
A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi başladı Almanya'nın saygın gazetelerinden biri olan Bild'in haberine göre Stefan Kuntz Türkiye Milli Takımı ile anlaşmaya vardı.
19.09.2021 Futbol
Beşiktaş maçı sonrası özür!
Beşiktaş maçı sonrası özür! B.Dortmund taraftarları Beşiktaş maçından sonra giyilen formaları beğenmedi.
17.09.2021 Beşiktaş
Almanya Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Bulmak için özel ekip kurdular...
Almanya Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Bulmak için özel ekip kurdular... Türk asıllı Yasemin Gündoğan Almanya'yı ayağa kaldırdı. Yasemin Gündoğan'ın çalıştığı para dağıtım şirketinden 8 milyon euro çalarak kayıplara karışması üzerine Almanya'da özel ekip kuruldu. Alman basını haberi okurlarına 'Hırsızlığa yeni bir boyut kazandırdı' şeklinde duyururken Gündoğan'a yardım ettiği şüphesi ile bir kişi gözaltına alındı.
5.07.2021 Dünya
'Türkler Çarşamba Hollanda'yı dün de Norveç'i rezil etti'
'Türkler Çarşamba Hollanda'yı dün de Norveç'i rezil etti' Dün akşam Türkiye'nin Norveç galibiyeti Almanya ve İtalya'da da ses getirdi.
28.03.2021 Futbol
Avrupa basını Mesut için Kadıköy'deydi
Avrupa basını Mesut için Kadıköy'deydi Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'i takip etmek için Kadıköy'e gelen Avrupa basını derbiyi yerinde izledi.
7.02.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi! Bild duyurdu
Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi! Bild duyurdu Almanya'nın prestijli gazetelerinden biri olan Bild, Mesut Özil'in sezon sonuna kadar Arsenal'de kalacağına dikkat çekti.
16.01.2021 Fenerbahçe
Bild duyurdu! İmza atmaya geliyor
Bild duyurdu! İmza atmaya geliyor Almanya'nın prestijli gazetelerinden Bild, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağını yazdı.
18.12.2020 Fenerbahçe
Google, medya kuruluşlarına 3 yılda 1 milyar dolar ödeyecek
Google, medya kuruluşlarına 3 yılda 1 milyar dolar ödeyecek Google, gelecek 3 yıl içinde dünya çapındaki medya kuruluşlarına haber gibi içerikler için 1 milyar dolardan fazla ödeme yapmayı planlıyor.
3.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Yönetimden Kruse'ye mesaj: 5 milyon Euro’ya gidebilirsin
Yönetimden Kruse'ye mesaj: 5 milyon Euro’ya gidebilirsin Bild Gazetesi’ne verdiği röportajda, “Almanya benim evim. Dönmek isterim” diyen Max Kruse’ye yönetimden mesaj: 5 milyon Euro’yu getirirsen istediğin yere gidersin
15.05.2020 Fenerbahçe
Ozan Kabak tarihe geçecek! Flaş transfer...
Ozan Kabak tarihe geçecek! Flaş transfer... Bild gazetesi, başta Arsenal ve Manchester City olmak üzere Premier Lig devlerinin 45 milyon Euro’luk çıkış maddesi bulunan Ozan Kabak’ı transfer etmek istediklerini yazdı. Anlaşma gerçekleşirse, Schalke’nin Sane’den sonraki en pahalı yıldızı Ozan olacak.
8.02.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bild Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bild gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.