Beykoz Belediyesi

Beykoz Belediyesi

Son dakika Beykoz Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beykoz Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beykoz Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beykoz Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beykoz belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 beykoz belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm beykoz belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından, 79 yaşında yaşama veda eden Yazar ve Eğitimci Alev Alatlı anısına uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Beykoz’da “Alev Alatlı Düşünce Evi” kuruluyor.
6.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.
24.09.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü ilçede trafiğe kapalı olacak yollar açıklandı.
2.09.2023 Gündem
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Arnavutköy'de yaklaşık 13 bin konutluk orta gelirli vatandaşlarımızın evi olmayan kardeşlerimizin ev sahibi olabilmesi için bir proje başlattık. Aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle vatandaşlarımız evi olmayan kardeşlerimiz ev sahibi olabilecekler" dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası final maçında Beykoz Belediye GSK’yı uzatmalar sonucunda 34-33 mağlup eden Beşiktaş Yurtbay Seramik, şampiyon oldu.
18.03.2023 Diğer Sporlar
Beykoz'da olaylı yıkım! Polis havaya ateş açtı
Beykoz'da olaylı yıkım! Polis havaya ateş açtı İstanbul Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım gerginliği çıktı. Görevliler ile mahalleli arasındaki arbedeye polis havaya ateş açarak engel oldu.
22.07.2022 Yaşam
Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacak! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı ilanı yayımlandı!
Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacak! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı ilanı yayımlandı! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı yapacak. Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi çok sayıda personel almak için ilana çıktı
18.03.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maylo'yu sahiplenecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maylo'yu sahiplenecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hayvan barınağını ziyareti sırasında yakından ilgilendiği 'Maylo' isimli köpeğin sahibi tarafından sokağa terk edildiği ortaya çıktı. Erdoğan'ın Maylo'yu sahipleneceğini söylediği belirtildi.
8.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayvan barınağını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayvan barınağını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da hayvan barınağını inceledi.
7.01.2022 Siyaset
Bakan Kurum'dan flaş Müsilaj açıklaması: 18 milyonluk ceza...
Bakan Kurum'dan flaş Müsilaj açıklaması: 18 milyonluk ceza... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Marmara Denizi'nde yürütülen müsilaj çalışmalarıyla ilgili olarak, "8 bin 570 denetim gerçekleştirildi, tüm Marmara bölgesinde.140 tesise yaklaşık 18 milyon lira idari para cezası uyguladık" dedi.
4.07.2021 Gündem
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu Turkcell GranFondo İstanbul Yol Bisiklet Yarışı'nda Muhammed Erkan birinci oldu. Uzun parkur kadınlarda ise Esra Kürkçü Akgönül 1'inciliği aldı.
13.06.2021 Şampiy10
Beykoz Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte başvuru şartları...
Beykoz Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte başvuru şartları... Beykoz Belediyesi personel alımı ilanı yayınlandı. Beykoz Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla zabıta memuru alacak. Peki, Beykoz Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Beykoz Belediyesi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2021 Personel Alımı
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Beykoz Belediyesi KPSS'den en az 65 puanla memur alacak!
Beykoz Belediyesi KPSS'den en az 65 puanla memur alacak! KPSS'den en az 65 puanla memur alınacak. Adayların en az lise mezunu olmaları Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmaları yeterli olacak. Beykoz Belediyesi memur alımı ilanını resmen duyurdu. Beykoz Belediyesi'ne veznedar, memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve bilgisayar işletmeni alınacak. Peki, Beykoz Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Beykoz Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne?
19.03.2021 Personel Alımı
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü!
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı'nın müzisyen, oyuncu kızı Binnaz Avcı uzun zamandır aşk yaşadığı Murat Metin Acar ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
12.02.2021 Magazin
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları!
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları! Türkiye genelinde pek çok şehirde devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere, avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına, pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştiriliyor. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte kamu iş ilanları...
23.11.2020 Personel Alımı
Hastane, okul ve taksi durakları dezenfekte edildi
Hastane, okul ve taksi durakları dezenfekte edildi İstanbul Beykoz’da insanların birbiriyle çok fazla temas ettiği için Kovid-19’un bulaşma riskinin yüksek olduğu hastane, okul ve taksi durakları belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.
25.09.2020 Sağlık
DSİ'den İBB Başkanı İmamoğlu'na 'Riva Deresi' yanıtı
DSİ'den İBB Başkanı İmamoğlu'na 'Riva Deresi' yanıtı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarına ilişkin ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına gönderildiğini, halen kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye tesliminin beklendiğini bildirdi.
7.06.2020 Gündem
AK Partili isim trafik kazasından hayatını kaybetti
AK Partili isim trafik kazasından hayatını kaybetti AK Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Temel'in yönetimindeki araç, hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Hafriyat kamyonunun yaklaşık 30 metre sürüklediği araçtaki Temel hayatını kaybetti.
7.05.2020 Yaşam
İstanbul'un tarihi 'Taş Devri'ne kadar gitti
İstanbul'un tarihi 'Taş Devri'ne kadar gitti Beykoz'da yapılan yüzey araştırmalarında bulunan taş figürler, İstanbul'daki yaşam izlerini yontma taş devri olarak ifade edilen Paleolitik döneme kadar götürdü.
13.12.2018 Gündem
Cengiz: "Yanlış yaptığımda edebimle geri çekilirim"
Cengiz: "Yanlış yaptığımda edebimle geri çekilirim" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 22 Eylül'de, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 29 Eylül'de düzenlenmek üzere karar aldıkları olağanüstü genel kurul toplantısını ertelemeyeceklerini söyledi.
12.09.2018 Galatasaray
Beykoz'da 85 ailenin tapu sevinci
Beykoz'da 85 ailenin tapu sevinci Beykoz Belediyesi, Tokatköy Mahallesi'nde işlemleri tamamlanan 85 aileye tapularını teslim etti.
13.06.2018 Gündem
Bakan Albayrak: Kandil'i tarihe gömeceğiz!
Bakan Albayrak: Kandil'i tarihe gömeceğiz! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  Kandil operasyonuna ilişkin, "Kandil'in nefesi kesildi, artık son günlerini  yaşıyor. 10 yıllardır bu ülkenin annelerini ağlatan, evlatlarını öksüz, yetim  bırakan terör belasının inlerine girdiğimiz son günler. Kandil'i tarihe  gömeceğimiz yeni bir dönemin eşiğindeyiz." dedi.
11.06.2018 Siyaset
Gökhan İnler'den Beşiktaş açıklaması...
Gökhan İnler'den Beşiktaş açıklaması... Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Gökhan İnler, "Beşiktaş iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdi. Daha önce söylediğim gibi Türkiye Ligi bayağı gelişti. Şu anda ünlü, sağlam, tecrübeli oyuncular geliyor Türkiye'ye. Bence Türkiye kendisini çok iyi geliştirdi. İnşallah böyle devam eder. Bu sene gördük. Beşiktaş da iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdi. Onun için böyle devam" diye konuştu.
11.04.2018 Beşiktaş
Metrekareye 1.5 saatte 89 kilo yağış düştü
Metrekareye 1.5 saatte 89 kilo yağış düştü İstanbul’da dün akşam aniden bastıran şiddetli yağmur, sokakları göle çevirdi. Sarıyer’de evleri su bastı, araçlar mıcır ve çamura saplandı. Yağmur ve FSM’deki çalışmalar trafiği durdurdu...
27.09.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beykoz Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beykoz belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.