Beyazıt

Beyazıt

Son dakika beyazıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyazıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyazıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyazıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyazıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.606 beyazıt haberi bulunmuştur. Tüm beyazıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te raylarda ilerleyen motosiklet sürücüsü İsmail Kurt tramvaya çarparak altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
İstanbul metro hattında skandal görüntüler!
İstanbul metro hattında skandal görüntüler! İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
2.03.2024 Gündem
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz Şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yürüyüşe çıkan Beyaz Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz Show ile ilgili de konuşan ünlü isim, “İnsanlar, 'Yine aynı şey mi?' demesinler” diye çok çalıştıklarını söyledi.
28.02.2024 Magazin
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler Kubat ve Beyazıt Öztürk, Sevgililer Günü için ‘Bekar Gezelim’ şarkısını özel bir versiyonla yeniden yorumladı.
13.02.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’ Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'un ekrana döneceğinin müjdesini vermesinin ardından Beyaz Show sabırsızlıkla beklenilmeye başlandı. Beyazıt Öztürk programla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.
10.02.2024 Magazin
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Süleyman Çelebi Kimdir, Eserleri Nelerdir? Süleyman Çelebi'nin Özellikleri Nelerdir?
Süleyman Çelebi Kimdir, Eserleri Nelerdir? Süleyman Çelebi'nin Özellikleri Nelerdir? Süleyman Çelebi, Osmanlı dönemi alimleri arasında gösterilmektedir. Orhan Gazi döneminde doğmuş olan Süleyman Çelebi'nin hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Kimi kaynaklara göre Şeyh Mahmud Efendi'nin torunu olmaktadır. 1346-1351 tarihleri arasında doğmuş olan Süleyman Çelebi'nin ölüm tarihi 1422 olarak bilinmektedir. Gençliğinde Bursa'da iyi bir eğitim aldığı düşünülmektedir.
4.02.2024 Gündem
5 milyon liralık gasp: Şüpheliler iş insanının çalışanları çıktı
5 milyon liralık gasp: Şüpheliler iş insanının çalışanları çıktı Zeytinburnu'nda tekstilci iş kadınına ait 5 milyon liranın gasbedilmesiyle ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 4'nün mağdur iş insanın çalışanları olduğu belirlendi.
27.01.2024 Gündem
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
Uzmanlardan velilere kritik uyarı! Gençler ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya
Uzmanlardan velilere kritik uyarı! Gençler ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya Uzmanlar gençler arasında yaygınlaşan tehlikeye karşı aileleri uyardı. Son zamanlarda yaygınlaşan yasadışı bahis sitelerindeki kumar oyunları, gençleri ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor. Uzmanlara göre, özellikle lise çağında çocuğu olan ebeveynlerin bu yeni tehlikeye karşı tetikte olmaları gerekiyor.
17.01.2024 Gündem
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Şehit Karaca, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Karaca, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (23), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
12 yaşındaki Hürkan'ı tartıştığı arkadaşı öldürdü! 13 yaşında katil oldu
12 yaşındaki Hürkan'ı tartıştığı arkadaşı öldürdü! 13 yaşında katil oldu Kayseri'de Hürkan Samet Durmaz (12), tartıştığı arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
12.12.2023 Gündem
Asgari ücrette gözler ilk toplantıda! 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak, kaç TL?
Asgari ücrette gözler ilk toplantıda! 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak, kaç TL? Asgari ücret ne zaman belli olacak soruları son dakika yanıt arıyor. Aralık ayına giriş yapılmasıyla birlikte, 2024 Ocak ayında verilecek olan asgari ücret ne kadar olacak sorusunun yanıtı 11 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sonrasında netleşecek. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk toplantı pazartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak.
9.12.2023 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu Müslümanlıkla ilgili değil insanlıkla ilgili bir meseledir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu Müslümanlıkla ilgili değil insanlıkla ilgili bir meseledir İstanbul Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'nin varlığı, Türkiye'nin güçlü bir şekilde sözünü ifade etmesi, Türkiye'nin ortaya koyduğu diplomatik çabalarıyla ümit ediyoruz ki Ortadoğu'da bugün yaşadığımız insanlık sorunu da geride kalacaktır. Meselenin iki tarafı, siyasi meseleyi bir tarafa bırakarak önce acilen şimdi Gazze'de insani ateşkesin sağlanması ve bu anlamda da başta tıbbi malzemeler olmak üzere gerekli desteğin Gazze halkına gönderilmesi şarttır. Bu Müslümanlıkla ilgili bir mesele de değildir. Bu insanlıkla ilgili bir meseledir. Eğer bu insanlık vazifesini 8 milyara yakın insanoğlu yerine getiremezse vay gelsin insanoğlunun başına" dedi.
30.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beyazıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyazıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.